Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth Headphones WH-1000XM4 Black
ProductPhoto_1942603

Sony Bluetooth Headphones WH-1000XM4 Black  

Sony Bluetooth Headphones WH-1000XM4 Black

С нова система Bluetooth Audio SoC, която се настройва към музиката и околния шум над 700 пъти в секунда и с нов алгоритъм, HD шумопотискащ процесор QN1 и до 30 часа живот на батерията!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
499.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3537951

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Върховата технология за шумопотискане на Sony, сега още по-добра!

Със слушалките WH-1000XM4 сте само ти и музиката. Наслади се на по-чист звук с по-малко шум, благодарение на усъвършенстваната технология за шумопотискане и интелигентната технология за слушане, която персонализира автоматично преживяването ти.

Гама от интелигентни функции не само потискат шума, за да слушаш любимата си музика, но също така се заемат да адаптират звука и функциите на слушалките към твоите лични навици, нужди и изисквания за ненадминато слушателско изживяване. Успоредно с това, имаш пълен контрол и се наслаждаваш на безпроблемно hands-free изживяване благодарение на технологията Precise Voice Pickup, режима за бързо внимание, гласовата асистенция, Speak-to-Chat и други.

С автономия на батерията 30 часа, имаш достатъчно мощност дори за презокеански полети!
Sony WH-1000XM4
Sony WH-1000XM4 Over Ear
Тип
Over Ear
Over ear слушалките покриват ушите ти и предоставят отличен звук, като прилягат безупречно, изолирайки едновременно с това външните шумове.
Sony WH-1000XM4 Hz
Честотен диапазон
4-40000Hz
С честотен диапазон от 4Hz до 40000Hz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и изключително чисти високи, независимо от стила музика, който ти харесва да слушаш.
Sony WH-1000XM4 Sensitivity
Чувствителност
105dB/mW
Чувствителността на слушалките достига 105dB/Mw (1kHz), следователно можеш да се наслаждаваш на чист, качествен звук и всеки източник.
Sony WH-1000XM4 Microphone
Комуникация
Микрофон
Няма да пропуснеш нито едно обаждане, благодарение на вградения микрофон с високо качество и контрол на звука, ще правиш настройките и ще отговаряш на обаждания от далече.
Sony WH-1000XM4 Bluetooth NFC
Свързване
Bluetooth 5.0 и NFC
Безжичните слушалки поддържат Bluetooth 5.0 и NFC, за да ги свържеш към любимото си устройство. След това, ще можеш да слушаш музика до 30 часа с едно зареждане.
 
 
Водещо шумопотискане
Външните шумове спират да бъдат дразнещи, тъй като спират да съществуват! Независимо дали летиш на дълги разстояния, или релаксираш в кафене – слушалките WH-1000XM4 осигуряват най-добрите работни показатели за шумопотискане, блокирайки още повече звуци с висока и средна честота.
 
 
Слушалки на друго ниво!
Технологията Dual Noise Sensor, включваща два микрофона на всеки наушник, улавя шума на околната среда и предава данните на HD шумопотискащия процесор QN1. Използвайки нов алгоритъм, HD шумопотискащият процесор QN1 след това прилага обработка за заглушаване на шума в реално време към редица акустични среди. Като работи с нов Bluetooth Audio SoC (System on Chip), усеща и се настройва към музикални и шумови сигнали, както и към акустични характеристики между възбудителя и ушите, със скорост над 700 пъти в секунда.
 
 
Невероятна достоверност
Аналоговият усилвател, вграден в шумопотискащия HD процесор QN1, реализира несравнимо съотношение сигнал/шум с малко изкривяване и изключително качество на звука за преносими устройства. Мощни 40-милиметрови възбудители с мембрани с покритие от течнокристален полимер (LCP) правят слушалките идеални за тежък ритъм и могат да възпроизвеждат пълен диапазон от честоти до 40 kHz.
 
 
Оптимизиране на шумопотискането! 
За максимална продуктивност на шумопотискането слушалките WH-1000XM4 имат две технологии: личен оптимизатор за шумопотискане, създаден специално за теб, и оптимизиране на атмосферното налягане, създадено специално за пътуване по въздуха. В първия случай се анализират уникалните звукови характеристики според размера на главата, очила и косата, така че звукът да се адаптира за теб. Във втория случай, технологията за оптимизиране на атмосферното налягане осигурява перфектен звук при висока надморска височина.
 
 
Интелигентна технология за слушане «hands-free»
Слушалките WH-1000XM4 използват набор от интелигентни технологии, за да създадат безпроблемно слушане със свободни ръце. Например просто започни да говориш, за да поставиш автоматично на пауза музиката си в режим Speak-to-Chat или да се насладиш на адаптивно възпроизвеждане благодарение на сензор за близост и два сензора за ускорение, които откриват дали носиш слушалките.
 
 
Sense Engine
Адаптивният контрол на звука е smart функция, разпознаваща автоматично къде си (напр. във влака) или какво правиш (напр. ходиш), след което настройва околния звук за идеално слушателско изживяване. Това означава, че можеш да се наслаждаваш на пътуването си, без други звуци да прекъсват любимата ти музика. Освен това, когато се намираш навън, ще слушаш музика, без да губиш контакт със средата. Чувай важни съобщения, докато чакаш на летището, без да забелязваш друг фонов шум.
 
 
Подобряват музиката ти!
Използвайки Edge-AI (Artificial Intelligence), технологията DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) подобрява компресираните дигитални файлове с музика в реално време (напр. mp3). Динамично разпознава инструментали, музикални жанрове и отделни елементи, като вокали, и възстановява звук от голям диапазон, загубен при компресиране, за богато и завършено слушателско изживяване.
 
 
Удобни през целия ден!
Слушалките WH-1000XM4 съчетават изтънчен стил с изключителен комфорт. Меки наушници облекчават налягането на ушите, като го разпределят равномерно. С лекия дизайн няма и да забелязваш, че ги носиш. С автономия на батерията 30 часа, ще имаш енергия дори за дълги пътувания. Ако се наложи да ги заредиш бързо, ще имаш на разположение 5 часа само с 10 минути зареждане с опционалното захранване AC.
Sony WH-1000XM4 360 Reality Audio
 
360 Reality Audio
Потопи се в звука около себе си. Реален като концерт на живо или като изпълнител, записващ в студио. С 360 Reality Audio музиката никога не е била толкова завладяваща и истинска.
Sony WH-1000XM4 Fingertips
 
Управление на върха на пръстите ти!
Сменяй песента, увеличавай и намалявай силата на звука и приемай или осъществявай обаждания с натискане или плъзване на пръст по панела.
Sony WH-1000XM4 Location
 
Научава любимите ти места
С времето адаптивният контрол на звука се научава да разпознава местата, които посещаваш често, като работното място, фитнеса или любимото ти кафене, и приспособява звука така, че да отговаря на ситуацията.

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма Over ear
  • Свързване Bluetooth
  • Честотен диапазон 4 Hz - 40 KHz
  • Чувствителност 105 dB/mW (1 kHz)
  • Автономия на батерията До 30 часа
  • Микрофон Да
  • Цвят Черен
  • NFC Да
  • Други характеристики Noise Cancellation. Bluetooth Audio SoC. HD шумопотискащ процесор QN1
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >