Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Headset Chat USB  

Creative Headset Chat USB

USB-C On-ear Headset на Creative с шумоизолиращ микрофон, дизайн Swivel-to-Mute и SmartComms Kit, за комуникация (Zoom, Teams) и забавление на PC, Mac и конзоли!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4343956
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Съсредоточи се върху важното и се наслади на допълнително удобство към всеки онлайн чат с лесния plug-and-play интерфейс на Creative Chat USB, достъпния микрофон, който се завърта за заглушаване и вградените контроли.

Работи с различни платформи, от PC, Mac до игрови конзоли, като е съвместим и с повечето от популярните приложения за конференции — като например Zoom и Microsoft Teams. Разполага с шумопотискащ кондензаторен микрофон, който има способността ефективно да приоритизира улавянето на глас пред околните шумове, осигурявайки цифрово аудио с висока разделителна способност.

Когато е необходимо да си със свободни ръце по време на обаждане, функциите за автоматично заглушаване и двупосочното шумопотискане на SmartComms Kit работят като "интелигентни" инструменти, докато навигираш в бизнес презентацията си.

Creative Chat USB Headset
 
 
Чисти и ясни разговори
Creative Chat USB осигурява качество и надеждност при всяко обаждане, което е възможно благодарение на вградения шумопотискащ микрофон (Boom Mic), филтриращ нежелания шум в шумна среда. Това ти позволява да се съсредоточиш по-добре, докато ефективно записва гласа ти, така че да можеш да се чуваш ясно за безпроблемно потребителско изживяване.
 
 
Включване и изключване на заглушаването с едно движение
С Creative Chat USB не са необходими сложни процедура, за да активираш или деактивираш заглушаването по време на среща. Просто издърпай въртящия се микрофон надолу, за да го изключиш или го върни обратно в първоначалното му положение, за да го включиш. Въртящата функция за заглушаване е лесна за използване и ще знаеш точно кога си заглушен. Като алтернатива разполага и с физически бутон за изключване на микрофона на вградения контролер.
 
 
Чуй себе си ясно
Хората са склонни да говорят по-високо от обикновено, когато не могат да се чуят. Вградената функция за проследяване на микрофона ти позволява да чуваш себе си ясно, без да е необходимо постоянно да повишаваш тон. Единственото, което трябва да направиш, е да натиснеш и задържиш съответния бутон. Говори естествено и уверено при всякакви други разговори с Creative Chat USB.
 
 
Комуникирай умно със SmartComms Kit
Ако си потребител на Windows 10, можеш да изтеглиш приложението на Creative за достъп до SmartComms Kit. Опрости начина, по който общуваш с помощта на серия от интелигентни функции за комуникация, специално разработени за онлайн разговори. С функции като VoiceDetect, която автоматично разпознава гласа ти и заглушава микрофона, докато говориш и NoiseClean, която ефективно елиминира всеки нежелан статичен фонов шум по време на онлайн разговори, ще се наслаждаваш на по-продуктивна и по-малко досадна комуникация само с няколко кликвания.
 
 
За работа и забавление
С plug-and-play интерфейс на свързване USB-C, Creative Chat USB ти позволява да се наслаждаваш на подобрено качество на цифров звук без смущения. За да слушаш музика или да участваш в безпроблемни гласови разговори, просто свържи Creative Chat USB към порта USB-C на PC или Mac. Работи също с конзоли като PS5™, PS4™ и Nintendo Switch™. Имаш на разположение само портове USB-A? Никакъв проблем, тъй като е включен преходник USB-C към USB-A.
 
 
Интуитивен контрол
С интуитувния in-line контролер на Creative Chat USB винаги имаш контрол: удобните бутони позволяват лесно да регулираш силата на звука и микрофона, да пускаш или спираш на пауза музика и да отговаряш на входящи повиквания с едно натискане на бутон. LED индикацията на контролера свети в червено, за да осигури бързо потвърждение на функцията за заглушаване, когато е активирана.

  • Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма On ear
  • Свързване С кабел
  • Интерфейс на свързване USB Type-C
  • Микрофон Да
  • Конзола Nintendo Switch / PC / Playstation 4 / Playstation 5
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >