Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech G Gaming Headset G535 Console  

Logitech G Gaming Headset G535 Console

С тегло само 236g, голяма автономия, говорители 40mm и сертификат Discord, безжичните слушалки Logitech G535 LIGHTSPEED Gaming са леки и удобни за дългочасови gaming сесии!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4574184

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Тънкият дизайн, регулируемата лента за глава и меките наушници правят безжичните Logitech G535 LIGHTSPEED Gaming едни от най-удобните слушалки на пазара.

Усъвършенстваната безжична технология LIGHTSPEED е с висока производителност и надеждност. Батерията издържа до 33 часа и имат обхват 12 метра, като ти дават възможност да се движиш и играеш през целия ден.

Съвместими с PlayStation 5, PC и Mac, разполагат с неодимови драйвери 40mm за ясна комуникация и звук с високо качество, елементи, които придават уникален реализъм на гейминга. В комбинация с наушниците от мемори пяна, безжичните слушалки G535 осигуряват дълготраен комфорт. Микрофонът може лесно да се завърти за бързо заглушаване и отстраняване.

Лесно се настройват, така че да можеш много бързо да се свържеш и играеш с приятелите си!

Logitech G Gaming Headset G535 Console
 
 
LIGHTSPEED WIRELESS

Безжичната технология LIGHTSPEED за игри ти позволява да играеш с аудио отговор с висока производителност, силна свързаност, живот на батерията до 33 часа (може да варира в зависимост от различни фактори, животът на батерията се основава на силата на звука на слушалките, зададена на 50%) и до 12 метра надеждна безжична свобода.

 
 
Леки и удобни!

С тегло, което не надвишава 236 грама, Logitech G535 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset е по-малък и по-лек от G733. Дизайнът на еластичната лента спомага за разпределението на тежестта и облечкаването на точките на натист. Наушниците от мемори пяна и ефирната спортна мрежа (sports mesh) осигуряват комфорт по време на gaming.

 
 
Лесно свързване

Наслаждавай се на игрите си лесно, тъй като Logitech G535 LIGHTSPEED е практичен Gaming Headset с безжичен интерфейс на свързване и Plug and Play философия. Използва USB приемник, съвместим с компютър (PC/Mac) и PlayStation 5®.

 
 
Страхотен звук с драйвери 40mm

С неодимови драйвери 40 mm (20Hz-20KHz, 36 Ω, 87.5 dB SPL/mW) Logitech G535 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset осигурява чист и дълбок стерео звук, който прави играта още по-реалистична!

 
 
Вградени контроли

Използвай цилиндричния потенциометър за сила на звука (Volume Roller) на слушалките, за да увеличиш звука на играта или музиката. Повдигнете кардиоидния (100Hz-10KHz) микрофон, за да го изключиш незабавно, когато пожелаеш.

  • Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма Over ear
  • Свързване Безжично
  • Микрофон Да
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
  • Конзола PC / Playstation 5 / Playstation 4
  • Импеданс (ohm) 32 Ohm
  • Автономия на батерията До 33 часа
  • Тегло 236 g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >