Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Asus Gaming Headset ROG Delta Core  

Asus Gaming Headset ROG Delta Core

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
169.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3321754

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Hi-Res Audio for All Your Gaming: Оборудван с изключителните говорители ASUS Essence, херметични камери и технология Audio Signal Diversion, ROG Delta Core на ASUS е качествен и стилен gaming headset, който можеш да използваш с PC, Mac, смартфони, таблети, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch!

Разполага с ергономични D-shaped Ear Cups с големи говорители (50mm) с неодимови магнити, насочени директно към аудиоресурса, отделен (аналогов) многопосочен микрофон за отлична комуникация, on-headset controls, за да контролираш всичко от слушалката, както и два типа хибридни възглавнички (Protein Leather & Fabric Mesh) за по-голям комфорт.

Благодарение на жак 3,5mm, можеш да използваш ROG Delta Core с PC/Mac, конзолите и мобилните си устройства, за да се отличаваш на "бойното поле"!
 
ASUS ROG Delta RGB Gaming Headset
 
 
Звук с висока достоверност, във всеки момент!
Снабден с изключителните говорители от ново поколение ASUS Essence, херметични камери и технология Audio Signal Diversion, Gaming Headset ROG Delta Core на ASUS ще се превърне в неразделна част от "арсенала" ти! Предоставя звук с висока достоверност и дълбок бас, за да те вкара в завладяващия свят на гейминга, а ергономичните D-образни възглавнички и говорителите под ъгъл 12 градуса осигуряват комфорт и изключителен баланс, особено при дългочасова употреба.
 
 
Говорители ASUS Essence
Говорителите ASUS Essence са подобрени с технологията Audio Signal Diversion, създавайки една кръгла "стена", която спомага за отделянето на звуците с високи, ниски и средни честоти, намалявайки смущението между честотните ленти и предоставяйки детайлен и ясен звук. Разполагат с широк честотен диапазон (20-40kHz), за да предоставят невероятно мощен бас и реалистични звукови ефекти. Ще чуваш и най-дребните детайли, докато се наслаждаваш на all-around акустично изживяване!
 
 
Контрол на върха на пръстите ти!
Контролерът за силата на звука и бутонът за заглушаване на микрофона се намират върху слушалката на ROG Delta Core, позволявайки ти да правиш директни настройки и да деактивираш или активираш разговора по време на игра, без излишни движения!
 
 
Единственото, от което се нуждаеш!
Оборудван с класическо вход 3,5mm, ROG Delta Core на ASUS позволява свързването с всяка gaming платформа (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch), с PC/Mac, както и със съвместимо мобилно устройство (смартфон, таблет, MP3 и др.), за да се наслаждаваш на върховно аудио изживяване във всеки момент, където и да се намираш!

 • Характеристики
 • Тип Headset
 • Форма Over ear
 • Свързване С кабел
 • Интерфейс на свързване mini Jack 3.5mm
 • Микрофон Вграден
 • Настройка на звука Да
 • Честоти на слушалката 20 Hz - 40 KHz
 • Дължина на кабела 1.5 m
 • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
 • Конзола Android / iOS / Nintendo Switch / PC / Playstation 4 / Xbox One
 • Тегло 346 g
 • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >