Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Headset HS-720 V2 USB  

Creative Headset HS-720 V2 USB

Комуникация, gaming и multimedia с едно движение, с Headset Creative ChatMax HS-720 V2. Plug-and-Play USB слушалки, създадени за on-line комуникация и multimedia!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3619435
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
С новите Creative ChatMax HS-720 V2, комуникацията ти става мигновена. Просто ги свържи към порт USB-A на твоя компютър и започни да говориш с колегите, съотборниците или участниците в дигиталната ти класна стая!

Неодимовите говорители 30mm с честотен диапазон от 20Hz до 20KHz гарантират, че ще чуваш всичко чисто и ясно, но също така ще се радваш на игри и мултимедия с качествен звук. Освен това, кондензаторният микрофон с noise cancelling ще ти позволи да се чуваш ясно.

Леката им конструкция, само 135 грама и удобните възглавнички на слушалките и лентата за глава, ти осигуруряват комфорт дори по време на най-дългите срещи. Кабелът е достатъчно дълъг (2 метра).
Creative HS-720 V2 at glance
Creative HS-720 V2 frequency
Честотен диапазон
20Ηz - 20kHz
С качествени неодимови говорители 30mm, ще чуваш ясно събеседниците си и ще се наслаждаваш на мултимедия, тъй като предоставят честотен диапазон от 20Ηz до 20Khz.
On-Ear
Дизайн
On-Ear
On-ear слушалките покриват ухото и предоставят отличен звук, стабилност и комфорт, изолирайки едновременно с това външните шумове.
Creative HS-720 V2 USB-A
Тип свързване
USB-A
Свържи се директно чрез USB-A порта на твоя компютър и започни комуникацията за секунди! Тези слушалки не изискват инсталиране на драйвери. Ако използваш Windows 10 или Mac OS X 10.9 или следваща версия, слушалките и микрофонът се разпознават автоматично и са готови за използване.
 
 
Микрофон с уникални възможности
Кондензаторният микрофон на слушалките има вграден noise cancellation, който блокира нежеланите шумове, за да се чува гласът ти чисто. Освен това, има и функция mic-monitoring, която ти позволява да чуваш себе си от слушалките, за да регулираш правилно силата на звука.
 
 
Дръж всичко под контрол
С вградения в кабела контролер можеш да приемаш обаждания, да заглушаваш микрофона, да регулираш силата на звука и да контролираш мултимедийните приложения. Всичко с върха на пръстите си. Бутонът за заглушаване на микрофона разполага със светлинна индикация, така че да знаеш кога е изключен.
Creative HS-720 V2 no installation
 
Plug-and-Play
Не е необходимо да се занимаваш с настройки и инсталации. Ако компютърът ти е с Windows 10 или MacOS Χ 10.9 или по-нова версия, просто свързваш headset към USB и си готов.
Creative HS-720 V2 padded
 
Удобство за дългочасова употреба
Леки, с удобни възглавнички на лентата за глава и слушалките, както и регулируем микрофон, можеш да говориш удобно с часове.

  • Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма On ear
  • Свързване С кабел
  • Микрофон Вграден
  • Дължина на кабела 2 m
  • Конзола PC
  • Интерфейс на свързване USB 2.0
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
  • Тегло 135 g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >