Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Gaming Headset Stinger Core 7.1 Cloud PS4 & PS5
ProductPhoto_1942603

HyperX Gaming Headset Stinger Core 7.1 Cloud PS4 & PS5  

HyperX Gaming Headset Stinger Core 7.1 Cloud PS4 & PS5

Безжичен Gaming Headset за PS5/PS4 и PC, с вграден swivel-to-mute noise cancelling микрофон и onboard контролери, подобрява gaming преживяването ти и комуникацията ти!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
169.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3642518

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Ready to Play: Wireless. Наслади се на безжична свобода, с лекия и устойчив HyperX Cloud Stinger™ Core Wireless Gaming Headset!

Създаден, за да работи безупречно с PS4™, PS5™ и PCs, позволява да разговаряш с приятели в интернет, както и да се наслаждаваш на ясна комуникация с твоя отбор, благодарение на вградения микрофон, който премахва шума (Noise Cancelling).

С динамични неодимови говорители 40mm (95.5dB SPL, [email protected], 20Hz–20kHz, 16Ω), автономия на батерията до 17 часа (2.4GHz), лента за глава със здрава, стоманена рамка, onboard контролери и възможност за автоматично заглушаване (swivel-to-mute) с едно движение, HyperX Cloud Stinger™ Core Wireless Gaming Headset ще подобри gaming изживяването ти!
HyperX Cloud Stinger™ Core Wireless Gaming Headset
 
 
До последен дъх!
С лек и устойчив дизайн, HyperX Cloud Stinger™ Core Wireless Gaming Headset ще ти осигури удобството, от което имаш нужда. Възглавничките на слушалките са покрити с мек материал, който "диша" и премахва топлината, а регулируемата лента за глава със стоманените водачи предлага висока устойчивост, без да те натоварва!
 
 
Впечатлявящ звук!
Динамичните говорители 40mm са разположени успоредно на ушите, предоставяйки изключително точен звук с по-голяма дълбочина. Звукът е много чист и ясен в ниските, средните и високите честоти. Просто се наслади на звук с висока достоверност от PS4™, PS5™ и PC с едно движение.
 
 
За многочасови gaming сесии!
HyperX Cloud Stinger™ Core Wireless е перфектният gaming headset за дълги маратони. Само с едно зареждане, батерията му издържа до 17 часа (при сила на звука 50%, в зависимост от употребата).
 
 
Имаш контрол!
Запази всички най-важни функции на HyperX Cloud Stinger™ Core Wireless по-лесно от всякога. Разполага с Onboard Audio Controls за по-ефективен контрол, така че да можеш във всеки един момент да увеличиш или намалиш силата на звука и да деактивираш напълно микрофона, без да напускаш "битката"!
 
 
Гъвкав noise-cancelling микрофон!
Чистата - без смущения - комуникация със съотборниците е определяща за изхода на битката. Специално проектираният noise-cancelling микрофон на HyperX Cloud Stinger™ Core Wireless Gaming Headset ограничава значително околните шумове, докато механизмът swivel-to-mute моментално изолира звука, с едно движение!

 • Характеристики
 • Тип Headset
 • Форма Over ear
 • Свързване Безжично
 • Интерфейс на свързване WiFi USB
 • Микрофон Вграден
 • Настройка на звука Да
 • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
 • Честоти на микрофона 50 Hz - 18 KHz
 • Конзола PC / Playstation 4 / Playstation 5
 • Чувствителност 95.5 dB
 • Тегло 263 g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >