Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Steel Series Gaming Headset Arctis Nova 7  

Steel Series Gaming Headset Arctis Nova 7

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
369.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4033280

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Powerful Wireless Features, Stellar Experience: безжичният Gaming Headset Arctis 7 Wireless съчетава върховен gaming звук с гъвкав интерфейс на свързване: позволява едновременна комуникация с различни платформи чрез 2,4GHz Quantum 2.0 Gaming Wireless и Bluetooth®, като успоредно с това разполага с USB-C dongle за максимална съвместимост (PS5, PS4, PC, Nintendo Switch, Oculus Quest 2, mobile).

Снабден с говорители 40mm (20 Hz - 22 kHz, 36Ω, 93dB), сгъваем двупосочен микрофон с потискане на шума ClearCast с AI, система ComfortMAX с четири опорни точки и удобни наушници AirWeave, стоманена (PVD-coated) лента за глава, Onboard Controls, както и съвместимост със софтуера SteelSeries Sonar.

Независимо дали играеш игри, или слушаш музика, ще се наслаждаваш на безжично изживяване SteelSeries за 38 часа с едно пълно зареждане на батерията (поддържа се бързо зареждане чрез USB-C, 15 минути са достатъчни за 6 часа работа).

SteelSeries GHS Arctis Nova 7 Wireless
 
 
Nova Acoustic System
Промени възприятието си за gaming слушалките с най-добрата в категорията си Nova Acoustic System и мощните - специално проектирани - висококачествени говорители. Мечтаната комбинация от софтуер и хардуер, за да ти осигури кристално високи ноти и дълбок бас.
 
 
360° Spatial Audio & Pro-grade Parametric EQ
Чуй позицията на противника с 360° Spatial Audio и определи веднага посоката. Невероятният звук те заобикаля от всеки ъгъл, поставяйки те в центъра на действието за in-game предимство (съвместим с Tempest 3D Audio за PS5/Microsoft Spatial Sound). Поеми пълен контрол на звука с Pro-grade Parametric EQ, за първо път в сферата на gaming. X-Ray Hearing на SteelSeries Sonar Audio Software Suite ти позволява да чуваш стъпките и мърморенето, като предварителни настройки от професионалисти в esports ти дават предимство в най-добрите игри.
 
 
Изключителна гъвкавост
Играй навсякъде с компактния USB-C dongle на SteelSeries Arctis 7 Wireless Gaming Headset за безпроблемен преход между PlayStation®5, PlayStation®4, PC, Mac (ChatMix не се поддържа), Android smartphones, Nintendo Switch, Oculus Quest (само звук) и други съвместими устройства. В опаковката е включен и адаптор USB-A.
 
 
Подобрена автономия и зареждане USB-C
Автономията на батерията на SteelSeries Arctis 7 Wireless Gaming Headset осигурява 38 часа непрекъсната безжична употреба, така че да можеш да играеш ден и нощ само с едно зареждане чрез USB-C (новите USB-C портове за зареждане поддържат най-новите стандарти за бързо зареждане, осигурявайки до 6 часа възпроизвеждане само за 15 минути).
 
 
Микрофон Arctis ClearCast с AI
Алгоритмите ClearCast AI на софтуера Sonar заглушават шума както от входящия, така и от изходящия отборен чат за перфектно аудио. Микрофонът ClearCast Gen 2 намалява околния шум с до 25 dB на всяка платформа и се прибира напълно в слушалката.
 
 
Система ComfortMAX
Идеален за дълги gaming sessions, Arctis Nova 7 Wireless Gaming Headset разполага с разширени възможности за поставяне с 4 точки на регулиране. Открий лесно перфектното прилягане с нови въртящи се и регулируеми на височина слушалки, еластична лента и наушници от мемори пяна AirWeave с дишаща материя. Изграден около стоманено PVD покритие, новият дизайн на SteelSeries Arctis 7 Wireless Gaming Headset е с до 14% по-лек от предишните поколения.
 
 
Вградени контролери
Контролерите, от които се нуждаеш, са на една ръка разстояние, тъй като можеш лесно да регулираш силата на звука и да заглушиш, когато е необходимо, с натискането на един бутон.

  • Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма On ear
  • Свързване Bluetooth / Безжично
  • Интерфейс на свързване Bluetooth / mini Jack 3.5mm / Type-C Dongle
  • Микрофон Вграден
  • Настройка на звука Да
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 22 KHz
  • Честоти на микрофона 100 Hz - 6.5 KHz
  • Конзола PC / Playstation 4 / Playstation 4 / Nintendo Switch / Smartphone
  • Звук Tempest 3D audio for PS5 / Microsoft Spatial Sound / 360° Spatial Audio
  • Чувствителност 93.0 dB
  • Импеданс (ohm) 36 Ohm
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >