Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Gaming Headset 7.1 Nemesis  

Turbo-X Gaming Headset 7.1 Nemesis

Gaming Headset със 7.1 Virtual Surround чрез USB, както и жак 3,5mm за максимална съвместимост, гъвкав микрофон и ергономичен дизайн за безкрайни gaming сесии!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
49.99 лв

79.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3527948
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis е лек и устойчив, идеален за streamers и gamers, които търсят set с високо качество за PC, на достъпна цена!

Включва мощни говорители 50mm (110+/-3db, 20Hz–20,000Hz, 32Ω), жак 3,5mm за максимална съвместимост, но и поддръжка на звук 7.1 Virtual Surround чрез звукова карта USB (108B chipset) с практичен in-line контролер, както и микрофон (-42dB+/-3db), чиято позиция се адаптира към нуждите ти.

Успоредно с това, ергономичният дизайн, меките наушници и регулируемата метална лента за глава обещават комфорт и устойчивост, дори след дългочасова употреба.

В опаковката, освен Gaming Headset, ще отриеш и един специален разделител-преходник (в случай че компютърът ти има отделни вход за микрофон и аудио изход), допълнителни ear-cups, звукова карта USB и практичен калъф (pouch bag).

Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis
 
 
Звук 7.1 Nemesis!
Наслади се на игрите с Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis, който предоставя двоен интерфейс на свързване: жак 3,5mm, за да го свързваш към стационарни и мобилни устройства, които разполагат с аналогов изход за слушалки, както и звукова карта USB (108B chipset), която подобрява възможностите му и те пренася в центъра на играта със звук 7.1 Virtual Surround. И в двата случая, подвижният микрофон гарантира, че гласът ти ще се чува изключително ясно и чисто!
 
 
Лека конструкция
С минималистичен и ергономичен дизайн, Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis ще пасне идеално на главата ти. С регулируема лента за глава и меки наушници за максимален комфорт. Също така, леката метална конструкция му придава по-голяма устойчивост, без да те натоварва.

  • Характеристики
  • Форма Over ear
  • Свързване С кабел
  • Микрофон Да
  • Звук Virtual Surround 7.1
  • Интерфейс на свързване USB 2.0 / mini Jack 3.5mm
  • Конзола PC
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 kHz
  • Чувствителност 110.0 db ±3 dB
  • Импеданс (ohm) 32 Ohm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >