Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Gaming Headset Poison II  

Turbo-X Gaming Headset Poison II

Подобри gaming изживяването си, с динамични говорители 40mm, метална регулируема лента за глава, вграден микрофон и RGB осветление!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3656098
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Наслади се на всяка игра от началото до края, с Gaming Headset Turbo-X Poison II.

С ергономичен и лек дизайн, разполага с динамични говорители 40mm, вграден микрофон, за да координираш всяко движение на отбора си, метална лента за глава за по-голяма устойчивост и дълъг кабел за абсолютна свобода на движенията в многочасовите gaming сесии.

Независимо дали играеш игри, слушаш музика, или гледаш филми и сериали, Turbo-X Poison II представлява идеална комбинация от добро аудио представяне и изключителен стил, благодарение на LED осветлението.
Turbo-X Gaming Headset Poison II
120dB
Чувствителност
120dB
Наслаждавай се на музика и звукови ефекти с мощен и чист звук от всяка аудио система, PC или друго съвместимо мобилно устройство!
On-board Mic
Комуникация
Вграден микрофон
Говори с приятелите или съотборниците си ясно, с изключителен звук.
RGB LED
Осветление
RGB
RGB LED осветлението във външната част на слушалките (ear-cups) им дава допълнителни "точки" ще се отнася до визията им, създавайки идеалната gaming атмосфера.
 
 
Безкрайни часове gaming!
Gaming Headset Poison II е проектиран за комфорт при дълги часове на употреба. Разполага с меки наушници, за да не те изморява дори след дълги часове gaming, а over-ear дизайнът ти осигурява идеална шумоизолация, за да си съсредоточен в играта и нищо да не те разсейва.
 
 
Идеална комбинация от удобство и мощ
С честотен диапазон 75 ~ 16,000 Hz, за да почувстваш дълбокия бас и кристалните високи честоти, като едновременно с това ще чуеш и най-малкия детайл, благодарение на чувствителността 120dB. Разполага с дълъг кабел (2,1m) с голяма устойчивост, регулируема лента и говорители 40mm, за да почувстваш силата на звука по-живо от всякога!
Audio Control
 
Имаш контрол!
Вграденият контролер (ear-cup controller) за силата на звука ти позволява да регулираш звука, без да отклоняваш погледа си от монитора!
Connectivity
 
Cross-Platform

Свързването чрез 3,5mm (audio jack) ти осигурява cross-platform съвместимост с PC, Mac, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, смартфони, таблети и MP3 players, за да го използваш с любимите си устройства.

 

Flexibility
 
Регулируема лента за глава
Лентата на слушалките се регулира, така че да ти бъде максимално комфортно, а кабелът за свързване достига 2,1m, така че да имаш свобода на движенията, дори ако се наложи на смениш позицията си.

 • Характеристики
 • Форма Over ear
 • Свързване С кабел
 • Микрофон Вграден
 • Настройка на звука Да
 • Конзола PC/PlayStation 3/PlayStation 4/PlayStation 5/Xbox Series X/Xbox One/Xbox Series S/Xbox One X
 • Интерфейс на свързване USB 2.0 / mini Jack 3.5mm
 • Честоти на слушалката 75 Hz - 16 KHz
 • Чувствителност 120.0 dB
 • Импеданс (ohm) 32 Ω
 • Дължина на кабела 2.1 m
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >