Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HUAWEI Band 8 Black  

HUAWEI Band 8 Black

Стилен модел с AMOLED безрамков дисплей, съвместимост с Android и iOS, дълъг живот на батерията и бързо зареждане!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4268377
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

По-голяма. По-лека. Подобрена.

HUAWEI Band 8 ти помага да си здрав и във форма, като предлага наблюдение на здравето чрез TruSeen™ 5.0, което включва измерване на сърдечната честота, на кислорода в кръвта и други жизненоважни показатели, проследяване на физическото състояние чрез TruSport™, измерване на нивата на стрес чрез TruRelax™, мониторинг на съня чрез TruSleep™ 3.0 и 100 тренировъчни режима.

С модерни циферблати и зашеметяващ Always On AMOLED дисплей 1,47", подобрено бързо зареждане (издържа 2 дни с 5 минути зареждане) и дълъг живот на батерията, съвместимост с iOS и Android, 10 000+ страхотни циферблата и тествана издръжливост, HUAWEI Band 8 е готова да промени ежедневието ти!

Huawei Band 8 Black
AMOLED Display
Технология на дисплея
AMOLED
С многоцветния AMOLED сензорен дисплей 1,47" (368 x 194 pixels) имаш абсолютна яснота във всяко измерване или известие, което виждаш, както и атрактивен потребителски интерфейс!
14D Battery
Автономия на батерията
До 14 дни
Издръжливостта на батерията няма да те занимава, тъй като автономията ѝ достига 14 дни (при стандартни потребителски сценарии). Зарежда се напълно за 45 минути.
5ATM Waterproof
Устойчивост
Водоустойчивост
Бъди активен. Остани активен. Този модел е водоустойчив (5 ATM, ISO 22810:2010), за да го носиш, когато се къпеш или да се наслаждаваш на гмуркането си в басейна (може да издържи до 50 метра статично водно налягане за 10 минути).
Digital Connectivity
Свързване
2,4GHz, Bluetooth® 5.0 и BLE
Свържи smart гривната и ще имаш директен достъп до съобщенията, обажданията и нотификациите си. Съвместима с устройства iOS (версия 9.1 или по-нова), Android (версия 6.0 или по-нова) и EMUI 5.0 или следваща версия.
 
 
Изключително лека
HUAWEI Band 8 разполага с безрамков дисплей AMOLED (578 sq. mm) и ъглов дизайн, показвайки на всички, че елегантността не е само повърхностна — дори когато едва я усещаш на китката на ръката си (дебелина 8,99 mm, тегло 14 g).
 
 
Натисни, смени…
Натисни, за да махнеш каишката — с иновативния дизайн за бързо освобождаване на HUAWEI смяната на каишките е толкова лесна. С множество каишки за избор и комбиниране (продават се отделно).
 
 
Проектирай свой собствен дисплей
Създай персонализиран циферблат от твоя перфектна снимка, за да покажеш личността си на екрана! Друга възможност е да докоснеш, за да изтеглиш някой от 10 000+ страхотни циферблата или да зададеш Always On Display (AOD).
 
 
HUAWEI TruSleep™ 3.0 | Помага ти да спиш по-добре
Системата HUAWEI TruSleep™ 3.0 проследява всяка секунда сън, като същевременно предоставя инструментите и съветите, от които се нуждаеш, за да спиш добре всяка нощ.
 
 
HUAWEI TruSeen™ 5.0 | SpO2
Възможностите на Smart TruSeen™ 5.0 позволяват на гривната да следи автоматично нивото SpO27 и да те информира веднага, ако падне под идеалния диапазон, така че можеш да се почувстваш добре отново за кратко време.
 
 
Подобрен AI алгоритъм за проследяване на сърдечен ритъм
HUAWEI Band 8 разполага с подобрен AI алгоритъм, който следи сърдечния ти ритъм 24 часа в денонощието и те информира веднага, ако има нещо необичайно. Системата показва данните за сърдечния ти ритъм в покой за последните 7 дни в интуитивни графики и предоставя здравословни зони на сърдечната честота, както и напомняния за горна граница по време на тренировка.
 
 
HUAWEI TruSport™ | Подобрява тренировката ти
Можеш да избираш от 100 тренировъчни режима. Гривната дори ще разпознае, когато бягаш и ходиш, и автоматично ще открие всеки от четирите основни стила на плуване, както и ще осигури наблюдение на сърдечния ритъм в реално време по време на плуване. Можеш дори да бъдеш възнаграден с изобилие от чудесни данни, включително индекс на способност за бягане (RAI), седмично тренировъчно натоварване, възстановяване и VO2Max с поддръжка на системата TruSport. Програмата с изкуствен интелект в приложението HUAWEI Health ти помага да извлечеш максимума от всяко движение.
 
 
HUAWEI TruRelax™ | Облекчава стреса
Технологията HUAWEI TruRelax™ те улеснява, с дихателни упражнения, които се борят със стреса. Напомнянията за активност работят заедно с Health Clovers в приложението HUAWEI Health, за да те мотивират да останеш в добро здраве и активен през целия ден.
 
 
Бързо зареждане, голяма автономия на батерията
HUAWEI Band 8 се зарежда напълно за 45 минути, 30% по-бързо. Може да издържи цели два дни с бързо зареждане за пет минути. Веднага след като се зареди напълно, може да се използва до 14 дни или 9 дни при типични потребителски сценарии.
HUAWEI Assistant·TODAY
 
Малка, но брилянтна
Плъзни надясно, за да видиш времето за седмицата и да осигуриш възпроизвеждането на музика на един пръст разстояние с HUAWEI Assistant·TODAY.
Exceeds Expectations
 
Създадена да издържи във времето
Преминала през осем сериозни теста, тази гривна е създадена да издържи на всякакви тежки и предизвикателни условия, които може да срещнеш, благодарение на водоустойчивостта си (5 ATM) и тестваната издръжливост.
Menstrual Cycle
 
Здравни характеристики за жени
Тази smart гривна може да помогне на дамите да следят менструалния си цикъл, за да са сигурни, че винаги са подготвени за този период.

  • Характеристики
  • Тип Smartband
  • Модел Band 8
  • Размер на дисплея 1.47 inches (3.73 cm)
  • Тип дисплей AMOLED
  • Резолюция на дисплея 368 x 194 pixels
  • Съвместимост Android / iOS
  • Bluetooth v5.0
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • Автономия на батерията До 9 дни
  • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм/ Accelerometer/ Gyro Sensor/ VO2 MAX/ Измерване на наситеността на кръвта с кислород (SpO2)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >