Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi Smart Band 8 Black  

Xiaomi Smart Band 8 Black

С AMOLED дисплей 1.62", 150+ тренировъчни режима, водоустойчива конструкция (5 ATM) и сензори за измерване на сърдечен ритъм, измерване на наситеността на кръвта с кислород (SpO2) и други!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
75.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4329767
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Идеалната smart гривна за ежедневни тренировки, тъй като е лека и удобна за носене през целия ден. Разполага с метална рамка с покритие за изключително усещане и лесен механизъм за освобождаване, така че можеш да смениш каишката на мига. В допълнение, можеш да я носищ като бижу на врата си или да я "захванеш" за дрехите или обувките си с... щипка, използвайки съответно опционалните аксесоари Pendant и Running Clip.

AMOLED дисплеят 1,62" на Smart Band 8 поддържа максимална яркост 600 nits за отлична производителност независимо от осветлението на околната среда (това се подпомага и от ambient light sensor, който динамично регулира яркостта според условията) и резолюция 192 x 490 pixels за показване на още повече информация (като включва повече от 200 faces, за да избереш). Използването и различните преходи също са изключително плавни благодарение на поддръжката на честота на опресняване 60 Hz. Над 150 фитнес режима ти помагат да следиш калориите, промените в пулса и продължителността на тренировката.

Smart Band 8 следи сърдечния ритъм в реално време 24 часа и предоставя информация в лесни за разбиране графики, като вибрира, когато сърдечната честота надхвърли безопасната зона. Освен това измерва нивата на насищане на кръвта с кислород (SpO2), следи качеството на съня и дишането, нивата на стрес и други. Водоустойчива е (5 ATM) и с голяма автономия на батерията (190 mAh), която достига 16 дни (6 дни с дисплей в режим Always-On). Сдвои Smart Band 8 с приложението Mi Fitness на смартфона си (стига да разполага с операционна система Android 6.0 или по-нова версия и iOS 12 или по-нова версия) за изчерпателни отчети за ежедневната ти активност и показатели за здравето.

Xiaomi Smart Band 8
Smart Band 8
Тип дисплей
AMOLED 1,62"
Разполага с цветен дисплей AMOLED 1,62", който поддържа резолюция 192 x 490 pixels и се вижда прекрасно на открито (до 600 nits). Поддържа също честота на опресняване 60 Hz за изключително гладка употреба.
Xiaomi Smart Band 8
Батерия
До 16 дни
Благодарение на внимателно подбраните компоненти с ниска консумация, батерията издържа до 16 дни при обичайна употреба (6 дни с дисплей в режим Always-On).
Xiaomi Smart Band 8
Интерфейс на свързване
Bluetooth 5.1/LE
За свързване с мобилни устройства се използва Bluetooth 5.0/ LE. Поддържат се мобилни устройства с iOS 12.0 (или по-нова версия) и Android 6.0 (или по-нова версия).
Mi Smart Band 4C 50 meters
Водоустойчивост
5ΑΤΜ
Устройството е водоустойчиво (5ΑΤΜ) и следователно може да се използва в плитка вода (басейн или море), но не за гмуркане или дейности на голяма дълбочина.
 
 
Нов, елегантен дизайн
С метална рамка с покритие NCVM, Smart Band 8 не е просто smart гривна, а бижу, което можеш да носиш на китката на ръката или на врата си! Лесният механизъм за освобождаване ти позволява да сменяш каишката на мига.
 
 
Цялата информация на китката ти
AMOLED дисплеят 1,62", който поддържа резолюция 192 x 490 pixels, предоставя невероятно визуално преживяване. Показва повече елементи и е по-лесен за навигация и контрол. Със страхотен цвят, поддръжка на честота на опресняване 60 Hz и максимална яркост 600 нита, той е четлив дори при ярка слънчева светлина.
 
 
150+ тренировъчни режима
Повече от 150 тренировъчни режима (Fitness Modes) ти помагат да наблюдаваш ефективността си, изгорените калории, промените в сърдечната честота, продължителността на тренировката и т.н. Наслади се на най-изчерпателния мониторинг с професионални функции. Освен това поддържа музикален контрол, дистанционно управление на камерата, бърз отговор на съобщения, известия за входящи обаждания и други.
 
 
24-часово проследяване на пулса
Smart Band 8 следи пулса ти в реално време 24 часа в денонощието и предоставя точна информация в лесни за разбиране диаграми. С 10 различни режима на движение може да активира дисплея или да вибрира, за да ти напомни да постигнеш зададения пулс или целите си.
 
 
Проследяване SpO2
Насищането на кръвта с кислород (SpO2) е ключов показател за цялостното здраве на човек, отразяващ нивата на кислород в кръвта. Smart Band 8 предлага безопасност, като измерва нивото на кислород в кръвта автоматично, по време на сън и ръчно, когато имаш нужда.
 
 
Подобри качеството на съня си
Чудиш се какво се случва с тялото ти, докато спиш? Smart Band 8 следи качеството и моделите на съня внимателно и точно. Предоставя подробна статистика за дълбокия сън, лекия сън и REM фазата на твоя смартфон, което ще ти помогне да подобриш качеството на съня си. Също така следи дишането ти.
Xiaomi Smart Band 8
 
Носи я на врата си!
Можеш да използваш аксесоара Pendant (продава се отделно), за да носиш smart гривната на врата си като бижу, което показва часа, измерва крачките ти и други.
Xiaomi Smart Band 8
 
Running Clip
С опционалния аксесоар Running Clip можеш да я захванеш с щипа за обувките си, за да получаваш данни за тренировката и бягането.
Redmi Smart Band Pro
 
Бързо зареждане
Батерията 190 mAh осигурява голяма автономия (до 16 дни при нормална употреба и до 6 дни с активиран режим на дисплея always-on). Поддържа бързо зареждане. За пълното зареждане не е необходим повече от 1 час.

  • Характеристики
  • Тип Smartband
  • Модел Smart Band 8
  • Тип дисплей AMOLED
  • Размер на дисплея 1.62 inches (4.11 cm)
  • Резолюция на дисплея 490 x 192 pixels
  • Bluetooth v5.1
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • Тип батерия Li-Pol
  • Автономия на батерията До 16 дни
  • Други характеристики Сензор за сърдечния ритъм/ Крачкомер/ Мониторинг на съня/ Акселерометър/ Измерване на наситеността на кръвта с кислород (SpO2)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >