Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Google Pixel 8 Pro 5G 12GB/256GB Black  

Google Pixel 8 Pro 5G 12GB/256GB Black

Първият смартфон с вграден Google AI и Gemini Nano за on-device tasks, чип Google Tensor G3 и Titan M2, подобрени камери, дисплей 6,7" Super Actua и актуализации за сигурност за 7 години!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4471199

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

THE BEST OF GOOGLE. EVEN MORE PRO: оборудван с мощния чип на Google — Tensor G3 — който позволява използването на ресурси за изкуствен интелект и машинно обучение, Pixel 8 Pro променя ежедневието ти.

Изработен от 100% рециклиран алуминий, с матиран гръб от стъкло и по-заоблени ъгли от своя предшественик, разполага с подобрен дисплей 6,7" Super Actua (LTPO OLED, 1344 x 2992 pixels, до 1600 nits HDR и до 2400 nits максимална яркост) с променлива честота на опресняване от 1 до 120 Hz и Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, тройна задна камера, батерия 5050mAh (typical) с Fast Wireless Charging и Battery Share, устойчивост IP68, 12GB памет и 256GB място за съхранение.

Като първия смартфон в света с вграден Google AI и Gemini Nano, предлага много нови инструменти за редактиране с изкуствен интелект (Magic Editor, Best Take, Audio Magic Eraser, Summarize in Recorder, Live Translate, Call Screen и др. ), докато чипът Titan M2™, усъвършенстваните функции за безопасност (Fingerprint Unlock, Face Unlock, VPN by Google One), Android 14 и актуализациите за 7 години се грижат за твоята сигурност.

Pixel 8 Pro разполага също с вграден термометър, който може да се използва като инструмент за измерване на температурата на любим човек или предмет.

Google Pixel 8 Pro 5G 12GB/256G Black
Google Tensor G3
Процесор
Google Tensor G3
Мощният процесор Google Tensor G3 (4nm) интегрира 9x ядра (1x 3,0 GHz Cortex-X3 & 4x 2,45 GHz Cortex-A715 & 4x 2,15 GHz Cortex-A510), Immortalis-G715s MC10 GPU и Exynos 5300i 5G Modem.
12GB LPDDR5X
Памет
12GB LPDDR5X
Наслади се на несравнима стабилност, плавност и отлична реакция, когато отваряш приложения, браузваш в интернет или гледаш филми и играеш игри. С 12GB LPDDR5X RAM всичко става светкавично!
256GB UFS 3.1
Вградена памет
256GB UFS 3.1
С вградената памет UFS 3.1 с капацитет 256GB имаш достатъчно място, за да съхраняваш приложения, снимки, видеа, музика, файлове и всичко останало, от което се нуждаеш!
5G Networking
Мрежа
5G
С 5G мрежа можеш да изтеглиш цял сезон от любимия си сериал за секунди, докато интернет връзката е безпроблемна и без забавяне.
5050mAh Battery
Батерия
5050 mAh
Благодарение на подобрената батерия 5050 mAh (typical) и Extreme Battery Saver, Pixel 8 Pro може да осигури до 72 часа автономия. С поддръжка на Fast Charging 30W (необходимо е зарядно устройство) и Battery Share.
 
 
Четири невероятни камери
С бленда ƒ/1.65, големият основен сензор на Pixel 8 Pro, създава най-добрите снимки и видеа в условия на слабо осветление и zoom с оптично качество 2x за впечатляващи близки планове. Ултраширокоъгълната камера 48MP — най-голямата до момента в устройство Pixel — приближава обекта с подобрен Macro Focus или го отдалечава за перфектна астрофотография. Телефотото 48MP с оптичен zoom 5x осигурява най-висококачествено увеличение в Pixel (до 30x със Super Res Zoom). С оптично поле над 95° новата ултраширокоъгълна предна камера предоставя най-резките селфита, които някога си виждал, правени от Pixel.
 
 
Още повече творчески контрол
Pro Controls предоставят разширени настройки на камерата — като скорост на затвора, ISO и други — позволяващи снимки с висока резолюция за повече детайли. С режима Night Sight и астрофотография, камерата на Pixel 8 Pro предоставя зашеметяващо качество на снимките от здрач до зори.
 
 
Pixel 8 Pro сега с Gemini Nano
Най-ефективният AI модел на Google е създаден за on-device задачи, като например Summary in Recorder, така че можеш да четеш акцентите от твоите записани разговори дори без мрежова връзка. А с Call Screen, Google Assistant вече може да открива и филтрира още повече нежелани обаждания.
 
 
Прави повече, по-лесно и по-бързо!
AI на Google улеснява още повече скрининга на обажданията, свързването на нови езици и много други. Превърти, за да търсиш нещо директно от приложението, в което се намираш на Pixel 8 Pro. Просто начертай кръг около изображение, текст или видео с пръста си и Google AI го намира бързо. С Live Translate можеш да превеждаш разговори лице в лице на 49 езика, да транскрибираш съобщения в реално време и да превеждаш табелки.
 
 
Невероятни видеа
Камерата на Pixel 8 Pro заснема плавно видео с наситени цветове и ясен звук, дори в пренаселени и слабо осветени места. Google AI прилага намаляване на шума, за да подобри качеството на видеото при всякакво осветление. Video Boost автоматично настройва цвета, осветлението и стабилизацията. И активира Night Sight Video на Pixel 8 Pro. Вече и при видео, Real Tone точно представя нюансите на повече тонове на кожата.
 
 
Сигурност и защита
С чиповете Google Tensor G3, Titan M2™ и множество нива на сигурност, Pixel 8 Pro запазва данните и информацията ти в безопасност. С вградения VPN by Google One допринася за защитата на твоята онлайн активност — независимо от приложението или уеб браузъра, който използваш. Има актуализации за сигурност за 7 години, така че Pixel ще става още по-безопасен с течение на времето.
Magic Editor
 
Magic Editor
Използвай Magic Editor на Google Photos за добавяне на персонализирани редакции и подобрения от професионален клас към всяка снимка. Подобри осветлението и фона, премести обект и много други само с няколко докосвания.
Audio Magic Eraser
 
Audio Magic Eraser
Режимът Audio Magic Eraser използва изкуствения интелект на Google, за да намали дразнещите шумове (напр. от автомобилите и вятъра), така че да чуваш това, което наистина искаш.
Thermometer
 
Отчитане на температурата директно на твоя телефон
Приложението Thermometer на Pixel 8 Pro ти позволява да измерваш температурата си (или на някой друг) с просто сканиране на челото и да съхраняваш резултатите в твоя Fitbit профил (изисква приложението Fitbit). Можеш също да провериш температурата на предмет.
 

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Pixel 8 Pro
  • Диагонал на дисплея 6.7 inches (17 cm)
  • Тип дисплей OLED
  • Резолюция на дисплея 2992 x 1344 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Процесор Google Tensor G3
  • Брой ядра на процесора 9
  • RAM памет 12 GB
  • Вградена памет 256 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 48 + 48 megapixels
  • Предна камера 10.5 megapixels
  • Flash Да
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth v5.3
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Капацитет на батерията 5050 mAh
  • GPS GPS / GLONASS / Galileo / QZSS / BeiDou
  • Тегло 215 g
  • Размери 16.2 x 7.6 x 0.88 cm
  • Други характеристики SIM Cards - Nano Sim & eSim. NFC
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >