Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Motorola RAZR 50 ULTRA 12/512GB 5G Hot Pink  

Motorola RAZR 50 ULTRA 12/512GB 5G Hot Pink

Легендарният сгъваем смартфон RAZR се завръща с най-големия външен дисплей и Gemini AI интеграция!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4640993

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Flip the Script! Интелект отвътре и отвън с moto AI. Motorola Razr 50 Ultra разполага с основен дисплей 6.9" Foldable pOLED с резолюция FHD+, честота на опресняване 165Hz и външен дисплей LTPO pOLED 4".

Оборудван е с върховия процесор Qualcomm Snapdragon™ 8s Gen 3, така че има не само много мощност, но и продуктивни възможности за изкуствен интелект благодарение на Qualcomm® AI Engine, който ти позволява да предефинираш креативността си (с moto AI и Magic Canvas можеш да създаваш уникални тапети, които отговарят на ежедневния ти стил, като например направиш снимка на дрехите, които носиш).

Motorola Razr 50 Ultra разполага с основна камера 50 MP (сензор с пиксели с размер 0,8μm и система на обектива с бленда f/1.7) и телефото, която се базира на сензор 50 MP (сензор с пиксели с размер 0,64μm и система на обектива с бленда f/2.0) с поддръжка на 2x оптичен zoom. Също така разполага с предна камера 32 MP (0,7μm, f:/2.4), за да си правиш страхотни селфита. Поддържа бързо кабелно зареждане до 45W и безжично зареждане 15W. Motorola Razr 50 Ultra има сертификат IPΧ8 за устойчивост на вода.

motorola razr 50 ultra
POCO F6
Процесор
Qualcomm Snapdragon® 8s Gen 3
Процесорът Qualcomm® Snapdragon® 8s Gen 3 включва осем ядра (1x Cortex-X4 на 3,0GHz, 4x Cortex-A720 на 2,8GHz и 3x Cortex-A520 на 2,0GHz) и Adreno™ 735 GPU за висока производителност във всички приложения и игри.
motorola razr 50 ultra
Дисплей
Foldable LTPO OLED 6,9" и LTPO OLED 4"
Разполага с външен дисплей LTPO OLED 4" (1272 x 1080 pixels) със защита Corning® Gorilla® Glass Victus и вътрешен сгъваем Foldable LTPO OLED 6,9" (2640 x 1080 pixels) с поддръжка на честота на опресняване 165 Hz, HDR10+, Dolby® Vision и яркост 3000 nits (peak).
Redmi Note 11 Pro
Памет
12GB
С памет (RAM) 12GB, смартфонът реагира незабавно на командите ти. Наслаждавай се на стабилност и изключителна реакция, когато отваряш приложения, браузваш в Internet, гледаш филми или играеш игри.
Samsung Galaxy Z Flip4
Място за съхранение
512 GB
С 512GB място за съхранение винаги имаш на разположение полезни apps, игри, любими снимки, забавни видеа и други.
POCO F6
Батерия
4000 mAh
Батерията с капацитет 4000 mAh и поддръжка на технология за бързо зареждане TurboPower™ 45 W осигурява много часове автономия. Поддържа също безжично зареждане 15 W.
 
 
Красив, луксозен финиш
Класически компактен дизайн, съчетаващ носталгия и практичност. Избери ретро чар и впечатляваща визия със забавни цветове като Pantone Peach Fuzz, Spring Green и Midnight Blue с покритие от веган кожа или Hot Pink с веган велур.
 
 
По-голям и по-умен външен дисплей
Наслаждавай се на завладяващо изживяване с изглед на цял екран на големия 4-инчов дисплей. Можеш да отговаряш на съобщения, да играеш игри, да получаваш указания с Google Maps, да заснемаш селфита или да показваш на приятелите си как изглеждат в кадър.
 
 
Невероятно гладка работа
Невероятният 6,9" pOLED дисплей предлага красива реалистична визуализация и приятна гладкост на допир. Отдай се на игрите с изключителната 165 Hz честота на опресняване. Потопи се в атмосферата на всяка сцена с Dolby Atmos® звук и Spatial Audio. С поддържани Bluetooth® устройства, Snapdragon Sound™ те обгражда с превъзходно качество на звука.
 
 
Усъвършенствана производителност с AI
Задай нови стандарти с платформата Snapdragon® 8s Gen 3 Mobile Platform, която осигурява несравнима AI производителност с поддръжка на многомодални модели, включително над 30 големи езикови модела (LLM) и големи визуални модели (LVM).
 
 
Впечатляващи снимки и видеа
Прави впечатляващи снимки и видеа лесно благодарение на усъвършенстваната технология на камерата. Улови атмосферата на всеки момент с кристална яснота благодарение на 50 MP камера с висока резолюция, независимо от условията на осветеност. Прави снимки на следващо ниво и достойни за възхищение портрети благодарение на телефото камерата с 2x оптично увеличение. Обърни смартфона, докато е затворен, за да направиш зашеметяващи селфита или се наслади на висококачествени видео разговори с помощта на задната камера. Подобри селфитата си с Flex View и намери най-добрите ъгли за hands-free снимки.
 
 
Страхотни селфита
Предната камера 32 MP подсилена с AI и вграденият алгоритъм гарантират изключително ясни и красиви селфита.
 
 
Устойчивост и защита
Бъди спокоен, знаейки, че Motorola Razr 50 Ultra има издръжлив външен дисплей Corning® Gorilla® Glass Victus и IPX8 водоустойчива защита. Изправи се срещу хаоса на ежедневието със защитения от изпускане и надраскване екран. Също така е водоустойчив и издържа до 30 минути на дълбочина до 1,5 метра. Сензорният дисплей работи перфектно независимо дали вали дъжд или сняг.
 
 
Здрава конструкция
Използвай смартфона си с увереност, знаейки, че екранът и пантата са преминали успешно строгите стрес тестове, за да гарантират, че ще издържат на употребата през целия експлоатационен живот на смартфона. Без усложнения, просто отваряй и затваряй смартфона лесно с една ръка благодарение на редуцирания опън на пружината.
 
AI в устройството
Възползвай се от светкавична бързина с Qualcomm® AI Engine за по-висока производителност на устройството ти.
 
По-висока скорост
Приложенията и новите игри работят гладко с до 12 GB памет.
 
5G скорости
Наслаждавай се на ненадмината производителност и изключително изживяване благодарение на светкавичните 5G скорости.
 
Достатъчно място за съхранение
Използвай уверено своето пространство за съхранение за мигновен достъп до важните неща с до 512 GB вградена UFS 4.0 памет за съхранение.

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел RAZR 50 ULTRA
  • Диагонал на дисплея 6.9 inches (17.53 cm) / 4 inches (10.16 cm)
  • Резолюция на дисплея 2640 x 1080 pixels
  • Тип дисплей Foldable LTPO AMOLED
  • Операционна система Android 14
  • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 12 GB
  • Вградена памет 512 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 50 megapixels
  • Предна камера 32.0 megapixels
  • Bluetooth v5.4
  • Капацитет на батерията 4000 mAh
  • Свързаност 5G
  • Водоустойчивост Да (IPX8)
  • Тегло 189 g
  • Размери Разгънат: 17.1 x 7.4 x 0.7 cm / Сгънат: 8.8 x 7.4 x 1.5 cm
  • Други характеристики Dual Stand By. NFC
  • Предна камера Range 24 MP - 40 MP
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >