Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Galaxy A55 128GB 5G Navy + Smart Band Galaxy Fit3
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy A55 128GB 5G Navy + Smart Band Galaxy Fit3  

Samsung Galaxy A55 128GB 5G Navy + Smart Band Galaxy Fit3

С емблематичен дизайн, включващ система от 3 камери и плоска метална рамка, която гарантира сигурен захват и добро прилягане в ръката!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
749.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4445287

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С подобрени възможности за Nightography и усъвършенствана обработка на сигнала на изображението (ISP) с AI, Galaxy A55 5G предоставя ясни и живи снимки, дори в условия на слаба осветеност – най-доброто досега в серията Galaxy A.

Разполага със завладяващ 6,6" Super AMOLED дисплей, който е подобрен за невероятна видимост на открито, дори при ярка слънчева светлина. С подобрения Vision Booster и честота на опресняване 120Hz, Galaxy A55 5G се адаптира идеално към различните условия на околната среда.

Включва функции като оптична стабилизация на изображението (OIS) и цифрова видео стабилизация на изображението (VDIS), които поддържат снимките и видеата ясни, дори когато снимаш видео в движение. Galaxy A55 5G разполага с режим Night Portrait и 12-bit HDR, гарантирайки, че обектите изглеждат добре с всяко щракване, така че можеш да улавяш спомените с приятелите и семейството без притеснение за перфектното осветление.

С усъвършенствани характеристики за сигурност (Samsung Knox Vault, Auto Blocker и др.), до 4 поколение ъпгрейди на операционната система и до 5 години актуализации на сигурността на One UI, безпроблемно свързване с непрекъснато разширяващата се екосистема на Samsung Galaxy, Galaxy A55 5G е център на забавление и креативност.

Galaxy A55 Awesome Navy
Samsung Exynos 1480
Процесор
Samsung Exynos 1480
8-ядреният процесор Exynos 1480 разполага с 4x Cortex-A78 (2,75GHz) и 4x Cortex-A55 (2,0GHz) за висока производителност, Xclipse 530 GPU и 3-ядрен (Tri-Cache) NPU.
Super AMOLED 120Hz
Дисплей
Super AMOLED 120Hz
С технология Vision Booster, резолюция Full HD+ (2340 x 1080 pixels) и честота на опресняване 120Hz, 6,6-инчовият дисплей с технология Super AMOLED осигурява богати цветове и висока яркост.
8GB RAM
Памет
8GB
С памет (RAM) 8GB, смартфонът реагира бързо на командитет ти. Наслади се на несравнима стабилност, плавност и отлична реакция, когато работиш с приложения, браузваш в интернет, гледаш филми или играеш игри.
256GB Storage
Място за съхранение
128GB
Със 128GB разширяемо (с карта памет microSD, продава се отделно) място за съхранение, можеш да бъдеш сигурен, че ще имаш на разположение цялата си колекция от снимки, песни и приложения.
5G Networking
Мрежа
5G
С поддръжка на 5G мрежа, теглиш цял сезон на любимия си сериал за секунди, а internet връзката е безупречна.
 
 
Емблематичен дизайн
Минималистичен, но и сериозно ъпгрейднат, този смартфон от серия Galaxy A се отличава с емблематичен дизайн, включващ система от 3 камери и плоска метална рамка, която гарантира сигурен захват и добро прилягане в ръката ти. Стъклото Corning® Gorilla® Glass Victus®+ прави смартфона по-здрав и по-устойчив при евентуални инциденти.
 
 
Страхотни снимки, дори при слаба светлина
Камерата с големи пиксели поглъща повече светлина, за да гарантира ярки, ясни и достоверни цветове и ниски нива на шум за твоите, заснети през нощта в режим Nightography, кадри. Прави ясни и детайлни снимки с 50MP широкоъгълна камера с висока резолюция. Улавяй малките детайли и динамиката на цветовете – за едно ново визуално изживяване. Перфектно за улавяне на всички моменти, които си струва да споделиш.
 
 
Super HDR видеа
Улови света наоколо в Super HDR видеоклипове, чиято яснота и ярки цветове се запазват при промени на осветеността на околната среда, благодарение на оптимизацията на цвета и контраста. OIS и VDIS стабилизацията ти помагат да снимаш в движение клипове с плавна картина без размазване с 4К качество.
 
 
Подобрен процесор
Възползвай се от възможностите, които ти предоставя усъвършенствания осемядрен процесор и безпроблемно прави няколко неща наведнъж, играй и стриймвай. Всичко това в комбинация с 5G функционалност и опции за вградено пространство за съхранение от 128GB или 256GB, което може да бъде разширено с microSD карта до 1TB. Усъвършенстваните графичен и невронен процесор и интегрираната система за охлаждане са създадени, за да направят деня ти още по-прекрасен.
 
 
Дисплей, в който да се потопиш!
6.6-инчовият FHD+ Super AMOLED дисплей ти гарантира завладяващо изживяване. Vision Booster подобрява видимостта чрез оптимизиране на цветовете и контраста при ярка слънчева светлина. Наслади се на екран с яркост 1000 нита и адаптивна честота на опресняване до 120Hz, която подобрява взаимодействието ти с дисплея.
 
 
Батерия, която издържа 2 дни
Използвай силата, стаена в бързо зареждащата се батерия на Samsung с мощност 5000 mAh (типична). Не губи връзка по-дълго, зареждай по-бързо и живей както ти харесва.
*Зарядното за стена, което поддържа Super Fast Charging (25W) се продава отделно.
 
 
Сигурността преди всичко!
С рейтинг EAL5+, Samsung Knox Vault защитава твоите чувствителни лични данни, като пароли, ПИН кодове и шаблони, които може да бъдат съхранени в отделно от основната операционна система, добре защитено криптирано пространство.
Image Clipper
 
Редактирай снимки с едно докосване
Подобри качеството на снимките ти с функцията Edit Suggestion, достъпна с едно натискане на бутон. Комбинирай елементи от различни снимки по забавен начин с Image Clipper.
4YA5YS
 
Актуализация на OC и защитата
Актуализациите на операционната система и поддръжката на сигурността са стандартен бонус към Galaxy A55 5G. Получаваш до 4 поколение ъпгрейди на операционната система и до 5 години актуализации на сигурността, които гарантират, че телефонът и личните ти данни остават в добри ръце.
IP67 Certified
 
Нищо не може да го спре!
Издръжливостта на прах и вода с рейтинг IP67 не е просто поредната техническа характеристика. Тя може да бъде сигурен щит за твоето устройство срещу природните стихии. Не губи връзка, улавяй спомени и изследвай света наоколо с увереност, че твоето устройство е защитено от проникване на прах и вода.
OneUI 6
 
Galaxy изживяване с One UI 6
One UI 6 ти позволява да правиш нещата без усилие и точно както ти харесва. Персонализирай всекидневните си изживявания по свой вкус.

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy A55
  • Диагонал на дисплея 6.6 inches (16.76 cm)
  • Тип дисплей Super Amoled
  • Резолюция на дисплея 2340 x 1080 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Модел процесор Samsung Exynos 1480
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 8 GB
  • Вградена памет 128 GB
  • Съвместима карта памет microSDXC до 1TB
  • Резолюция на камерата 50 + 12 + 5 megapixels
  • Предна камера 32.0 megapixels
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth v5.3
  • Капацитет на батерията 5000 mAh
  • GPS GPS / GLONASS / Galileo / QZSS / BeiDou
  • Тегло 215 g
  • Размери 16.14 x 7.7 x 0.8 cm
  • Други характеристики Sim карта - Nano Sim & eSim
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 24 MP - 40 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >