Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB Mint  

Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB Mint

Вече всеки може да изживее епични моменти. Galaxy S23 FE позволява на повече хора да изпитат нещо необикновено. Със своята дълготрайна мощ и зашеметяващи нощни фотографии, този телефон ти помага да запазиш завинаги своите епични спомени!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1189.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4359763

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Новото допълнение към серията Galaxy S23 се отличава с елегантен и издръжлив дизайн, мощен процесор, невероятна камера, която превръща нощта в ден и епичен дисплей, който вдъхва живот на съдържанието.

С красива, смела цветова палитра, която показва лукс и високо качество на изработка с алуминиева рамка и IP68 сертификат за устойчивост на вода и прах, Galaxy S23 FE е проектиран да допълва идеално твоя стил. Със зашеметяващ 6,4" Dynamic AMOLED 2X дисплей (до 1450 nits пикова яркост) поддържа резолюция FHD+ (2340 x 1080 pixels) и HDR10+, за да се насладиш на почти всяко съдържание и видео от стрийминг услуги с отлични детайли.

С интелигентната регулируема честота на опресняване 60-120 Hz, осигурява гладко потребителско изживяване, а с алгоритъма Vision Booster ти позволява да виждаш всичко ясно дори при ярка слънчева светлина! С широкоъгълна камера 50 MP, ултраширокоъгълна камера 12 MP, 8 MP телефото камера с 3x оптичен zoom, гарантира красиви кадри, снимки и видеа, при всякакви условия.

Оборудван е с 8-ядрен процесор Exynos 2200 (4nm) с възможности 5G, Wi-Fi 6E и AI, който интегрира Xclipse 920 GPU с архитектура AMD RDNA 2 за ненадмината графика с ray tracing на ниво конзола! Батерията му е с капацитет 4500 mAh и поддържа супербързо кабелно зареждане, бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless Powershare).

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S22
Процесор
Samsung Exynos 2200
Процесорът Exynos 2200 разполага с 1x ядро Cortex-X2, 3x ядра Cortex-A710 и 4x ядра Cortex-A510 за висока производителност. В комбинация с Xclipse 920 GPU с архитектура AMD RDNA 2 предоставя ненадмината графика с ray tracing за gaming на ниво конзола.
Samsung Galaxy S22
Памет
8GB LPDDR5
С памет LPDDR5 (1.5X по-бърза от LPDDR4X) 8GB, смартфонът реагира с висока скорост на командите ти, предоставяйки изключително гладко потребителско изживяване, независимо от възпроизвежданото съдържание или работата, която вършиш.
Samsung Galaxy S22
Място за съхранение
128GB
Със 128GB място за съхранение, можеш да имаш винаги на разположение цялата си колекция от снимки, песни и приложения.
Samsung Galaxy S22+
Батерия
4500 mAh
Батерията с капацитет 4500mAh и поддръжката на технология за бързо зареждане (fast charging) осигуряват много часове автономия и скоростно зареждане съответно. Поддържа също бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless PowerShare).
5G Support
Мрежа
5G
Благодарение на поддръжката на 5G мрежи, можеш да изтеглиш цял сезон от любимия си сериал за секунди, докато интернет връзката и streaming на видео се извършват изключително гладко, без прекъсвания или забавяния.
 
 
Луксозна конструкция, впечатляващ дизайн
Galaxy S23 FE следва емблематичния дизайн на серията Galaxy S23, като запазва нейната класическа естетика и много от практичните ѝ функции. Металното покритие дава усещане за лукс.
 
 
Естествени нюанси
Избери от красиви, естествени нюанси и модерни цветове, които са проектирани да допълват идеално стила ти.
 
 
Издръжливост, на която можеш да разчиташ
Със стъкло Corning® Gorilla® Glass 5, което предпазва предната част и гърба на неговия корпус, Galaxy S23 FE е създаден да издържи на предизвикателствата на всекидневието. Освен това е със степен на защита IP68 за устойчивост на вода и прах.
 
 
Епични кадри денем и нощем
Улови епичните моменти от живота с професионална камера, която превръща твоите кадри в произведения на изкуството, независимо дали са заснети през деня или през нощта. Благодарение на сензора с висока резолюция, твоите снимки ще бъдат ярки, ясни и детайлни. Тройната камера включва широкоъгълна 50 MP, ултраширокоъгълна 12 MP и телефото 8 MP с оптичен zoom 3x.
 
 
Страхотни нощни видеа
Не позволявай на слабата светлина да те спре да снимаш. Изображението от твоите нощни видеа остава ясно и стабилно дори на тъмно, благодарение на Nightography камерата.
 
 
Nightography
Този смартфон променя начина, по който възприемаш и улавяш света наоколо при слаба светлина. Цветовете остават ярки, а шумът в изображенията е сериозно редуциран. Благодарение на мощната система от камери, твоите кадри остават ясни и пълни с детайли, независимо дали си в полумрака по време на концерт на любимата ти група или на други слабо осветени места.
 
Вдъхни нов живот на старите спомени
Преоткрий ценните си спомени с Photo Remaster, който вдъхва нов живот на твоите стари или размазани снимки.
 
Невероятно бързо зареждане
Не само поддържа супербързо зареждане (батерията се зарежда на 50% за 30 минути), но и бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless PowerShare), за да зареждаш Buds или часовника си.
Samsung Galaxy S23 FE
 
Семейство Galaxy FE
Семейството на Galaxy FE те свързва с хората, които обичаш. Серията Galaxy FE е проектирана, за да се свързват безпроблемно Galaxy S23 FE, Tab S9 FE и Buds FE.
 
 
Тайната на зашеметяващите селфита
Разкрий истинската си същност с натурално изглеждащи селфита, направени с предната камера. Независимо от избрания ъгъл, кадрите остават ясни и наистина впечатляващи.
 
 
Снимки с невероятна детайлност
Почувствай радостта от запечатването на важни мигове от живота ти с камера с висока резолюция, която ще улови дори фини детайли от околната среда.
 
 
Ярка и завладяваща картина
Всеки детайл оживява на Dynamic AMOLED 2x дисплея, независимо дали екранът е затъмнен или е настроен на максимална яркост. Функцията Eye Comfort Shield редуцира вредната синя светлина и предпазва очите ти в тъмното.
 
 
Перфектна видимост дори при слънчева светлина
Vision Booster оптимизира настройките на твоя дисплей, така че да го виждаш ясно, дори когато навън е слънчево. Освен това адаптивната честота на опресняване 120Hz ти гарантира плавно скролване и поглъщащо зрително изживяване.
 
 
Процесорна мощ за всичко!
Благодарение на мощния 8-ядрен процесор, смартфонът се справя брилянтно с всяка задача, която му поставиш - от игри и гледане на сериали до снимане на видео и работа в режим Multitasking.
 
 
Батерия, на която можеш да разчиташ
Сега можеш да се наслаждаш на необходимата автономия за всички неща, които обичаш, с интелигентна батерия, която те държи свързан през целия ден и през нощта (до 21 часа възпроизвеждане на видео).

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy S23 FE
  • Категория Smartphones Dual SIM
  • Диагонал на дисплея 6.4 inches (16.26 cm)
  • Тип дисплей Dynamic Amoled 2X
  • Резолюция на дисплея 2340 x 1080 pixels
  • Операционна система Android 13
  • Процесор Exynos 2200
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 8 GB
  • Вградена памет 128 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 8 + 12 megapixels
  • Предна камера 10.0 megapixels
  • Flash LED
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth Bluetooth 5.3
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Капацитет на батерията 4500 mAh
  • Тегло 209 g
  • Размери 15.8 x 7.65 x 0.82 cm
  • Други характеристики Sim карта - Nano Sim & e-SIM. NFC
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >