Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy S24+ 12/512GB Onyx Black  

Samsung Galaxy S24+ 12/512GB Onyx Black

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2499.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4389964

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Galaxy S24+ идва с нов, стилен дизайн, с най-мощния процесор на пазара, с подобрена тройна камера и невероятен дисплей, който дава уникално измерение на реализъм на игрите и съдържанието ти!

Впечатляващият дисплей 6,7" Dynamic AMOLED 2X поддържа резолюция Full QHD+ (3120 x 11440 pixels) и HDR10+ за уникално изживяване при гледане на видео. С адаптивната честота на опресняване до 120 Hz осигурява гладко потребителско изживяване, а с интелигентния алгоритъм Vision Booster ти позволява да виждаш всичко ясно дори при ярка слънчева светлина!

Тройната задна камера е проектирана за всеки потребителски сценарий и всякакво осветление. Широкоъгълната камера 50MP осветява нощта (Nightography) и подобрява детайлите с AI, ултраширокoъгълната камера 12MP предоставя зашеметяващи пейзажи, докато телефото камерата 10MP с 3x оптичен zoom пренася всеки обект точно до теб.

И всичко това с мощността на 10-ядрения процесор Samsung Exynos 2400 (4nm) с 5G и AI възможности, който интегрира Xclipse 940 GPU с архитектура AMD RDNA™ 3 за впечатляваща графика с ray tracing. Батерията му е с капацитет 4900 mAh и поддържа супер бързо кабелно зареждане 2.0, бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless Powershare).

 
Samsung Galaxy  CobalViolet
Exynos 2400
Процесор
Samsung Exynos 2400
10-ядреният процесор Samsung Exynos 2400 разполага с 1x ядро Cortex-X4, 2x ядра Cortex-A720, 3x ядра Cortex-A720s и 4x ядра Cortex-A520. В комбинация с Xclipse 940 GPU с архитектура AMD RDNA™ 3 предоставя несравнима графика с ray tracing за върхово ниво на gaming.
12GB RAM
Памет
12GB
С 12GB RAM памет устройството реагира светкавично на командите ти, предлагайки гладко потребителско изживяване, независимо от възпроизвежданото съдържание или работата, която вършиш.
512GB storage
Мясти за съхранение
512GB
Приложения, игри, снимки, видеа и песни са на твое разположение във всеки един момент. С вградена памет 512 GB ще съхраняваш всичко необходимо!
Батерия
4900mAh
С батерия с капацитет 4900 mAh и поддръжка на технология за бързо зареждане 2.0 (fast charging) за много часове автономия. Поддържа също бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless PowerShare).
5G Support
Мрежа
5G
Благодарение на поддръжката на 5G мрежи, можеш да изтеглиш цял сезон от любимия си сериал за секунди, докато интернет връзката и streaming на видео се извършват изключително гладко, без прекъсвания или забавяния.
 
 
Съкровищата на земята
Хармонията между невероятната технология на камерата и първокласния дизайн е новата идентичност на серията Galaxy S24. С рециклирани, екологично чисти материали като рециклиран алуминий, растителни багрила, рециклирано стъкло и пластмаси в бутони и компоненти. Предлага се в четири стилни цвята, вдъхновени от природата: Onyx Black, Cobalt Violet, Amber Yellow и Marble Gray! 
 
 
 
Невероятно фотографско изживяване
Сподели епичните моменти с Galaxy S24+! С основна камера 50MP OIS f1.8, ултраширокоъгълна 12MP f2.2 и телефото 10MP с 3x zoom OIS F2.4. С подобрената Nightography, ще правиш невероятни нощни кадри, видеа с отчетливи детайли, без замъгляване и шум, докато 50MP снимките имат 4 пъти по-голям динамичен обхват. Така, ако направиш снимка "срещу" слънцето, ще имаш ярък и красив резултат!
 
 
Професионална фотография за всички!
Прави снимки като професионалист с Pro Mode и Expert Raw, който вече поддържа 50MP, но и предната селфи камера. Улови нощното небе само със статив, използвай Astro Hyperlapse, комбинирай снимки с многократна експозиция. С новите AI възможности, открива обекта на снимката и позволява ефекти като замъгляване на фона.
 
 
Висока производителност при gaming
Новият процесор Exynos 2400 разполага с по-голяма охлаждаща камера. Тази нова и подобрена система за отвеждане на топлината от процесора ти помага да играеш с оптимално представяне. Последната охлаждаща камера е по-голяма от преди, с интегриран термичен интерфейсен материал от течен тип.
 
 
Samsung Galaxy и PC в перфектна хармония
Твоят телефон е продължение на компютъра ти! Ако имаш компютър с Windows, можеш да продължиш да браузваш в интернет от компютъра или мобилния телефон, да се наслаждаваш на музиката, независимо дали си на бюрото си или на мобилния си телефон. Ако притежаваш или възнамеряваш да закупиш Galaxy Book, можеш да управляваш до три устройства Samsung Galaxy с един комплект клавиатура и мишка!
 
 
Galaxy AI
Galaxy AI прави ежедневието ти по-лесно! Търси информация, както никога досега благодарение на функцията Circle to Search. Просто огради обекта в кръг, за да получиш информация за него чрез Google Search. Имаш нужда от бърз превод, докато говориш по телефона? Използвай Live Translate. AI ти помага да говориш по телефона с хора, чийто език не знаеш. Работи и при писане на съобщения. Chat Assist ти помага да се изразяваш още по-добре, когато пишеш съобщения. Можеш да го използваш при писане на имейли и в социалните медии.

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy S24+
  • Диагонал на дисплея 6.7 inches (17 cm)
  • Тип дисплей Dynamic Amoled 2X
  • Резолюция на дисплея 3120 x 1440 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Процесор Exynos 2400
  • Брой ядра на процесора 10
  • RAM памет 12 GB
  • Вградена памет 512 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 12 + 10 megapixels
  • Предна камера 12.0 megapixels
  • Flash Да
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth v5.3
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Капацитет на батерията 4900 mAh
  • Тегло 196 g
  • Размери 15.85 x 7.6 x 0.77 cm
  • Други характеристики NFC
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >