Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy S24 8/128GB Amber Yellow  

Samsung Galaxy S24 8/128GB Amber Yellow

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1689.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4389867

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Стани част от новата ера на AI. Отключи ново ниво на креативност, продуктивност и възможности – като започнеш с най-важното устройство в живота ти. Твоят смартфон.

Серията Galaxy S24 идва с мощен процесор, невероятни възможности AI и отлична камера, която превръща нощта в ден, докато интелигентният дисплей дава друго измерение на съдържанието, което гледаш. С технология Dynamic AMOLED 2X, диагонал 6,2", Full HD+ резолюция (2340 x 1080 pixels) и поддръжка на HDR10+ за епично изживяване при гледане. С честотата на опресняване до 120Hz и интелигентния алгоритъм Vision Booster, изживяването при гледане е гладко и приятно дори при ярка слънчева светлина.

Тройната задна камера е проектирана за всеки потребителски сценарий и всякакво осветление. Широкоъгълната камера 50MP осветява нощта (Nightography) и подобрява детайлите с AI, ултраширокoъгълната камера 12MP предоставя зашеметяващи пейзажи, докато телефото камерата 10MP с 3x оптичен zoom пренася всеки обект точно до теб.

И всичко това с мощността на 10-ядрения процесор Samsung Exynos 2400 (4nm) с 5G и AI възможности, който интегрира Xclipse 940 GPU с архитектура AMD RDNA™ 3 за впечатляваща графика с ray tracing. Батерията му е с капацитет 4000 mAh и поддържа супер бързо кабелно зареждане 2.0, бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless Powershare).

Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24
Процесор
Samsung Exynos 2400
10-ядреният процесор Samsung Exynos 2400 разполага с 1x ядро Cortex-X4, 2x ядра Cortex-A720, 3x ядра Cortex-A720s и 4x ядра Cortex-A520. В комбинация с Xclipse 940 GPU с архитектура AMD RDNA™ 3 предоставя несравнима графика с ray tracing за върхово ниво на gaming.
Samsung Galaxy A52 5G
Дисплей
6,2" Dynamic AMOLED 2X FHD+
Дисплеят edge-to-edge 6,2" с технология Dynamic AMOLED 2X с Infinity-O дизайн, резолюция Full HD+ (2340 x 1080 pixels) и честота на опресняване 1-120Hz осигурява богати цветове и висока яркост. Предпазва се от Corning® Gorilla® Glass.
Samsung Galaxy S23
Памет
8GB 
С RAM памет 8GB, устройството реагира бързо на командите ти, предлагайки гладко потребителско изживяване, независимо от възпроизвежданото съдържание или работата, която вършиш.
Samsung Galaxy S22
Място за съхранение
128GB
Със 128GB място за съхранение, можеш да бъдеш сигурен, че ще имаш на разположение цяла колекция от снимки, песни и приложения.
Samsung Galaxy S24
Батерия
4000 mAh
С батерия с капацитет 4000 mAh и поддръжка на технология за бързо зареждане 2.0 (fast charging) за много часове автономия. Поддържа също бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless PowerShare).
 
 
Луксозен дизайн
Прилягат добре в дланта ти и е приятно да ги държиш в ръка. С техния унифициран дизайн и сатенен завършек, Galaxy S24 и S24+ са така гладки и приятни на допир, както и изглеждат. Симетричната метална рамка, изработена от алуминиева сплав от самолетен тип (Armor Aluminium), Corning® Gorilla® Glass защита и водоустойчивост (IP68) ти позволяват да използваш своя Galaxy без стрес.
 
 
Цветове, вдъхновени от съкровищата на земята
Samsung използва за серията Galaxy S24 устойчиви материали и цветове, вдъхновени от естествената красота на земните тонове. Можеш да избираш от Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet и Amber Yellow.
 
 
Наслади се на gaming на друго ниво
Зашеметяващата яснота, уникалните цветове и изключително плавното потребителско изживяване, предлагани от динамичния AMOLED 2X дисплей с динамична честота на опресняване до 120 Hz, са подобрени от мощния 10-ядрен процесор Exynos 2400 на Samsung. Процесорът е придружен от най-мощния Xclipse 940 GPU с архитектура AMD RDNA™ 3, която предлага ненадмината графика с ray tracing за gaming от по-високо ниво.
 
 
Снимки и видеа по всяко време
Основната камера се базира на сензор 50 MP, има Dual Pixel AF, OIS и обектив с бленда f:/1.8 за прекрасни снимки и нощни портрети със zoom (Nightography), както и видео 8K. Ултраширокоъгълната 12 MP разполага с OIS и обектив f:/2.2 за невероятни пейзажи и забележителности, а телефото камера 10 MP (f:/2.4) с 3x оптичен zoom пренася всеки обект точно до теб. Прави снимки с резолюция 50 MP, които предоставят 4x по-голям динамичен дизапазон (Super HDR, 12-bit HDR) и подобрена детайлност чрез AI (с обработка на изображението AI и AI Stereo Depth Mapping). За пълен контрол използвай режимите Pro Mode и Expert RAW (напр. за астрофотография). Снимай страхотни видеа с резолюция до 8K.
 
 
Красиви селфита
С предната камера 12 MP (сензор 1/3,2" с големи пиксели 1,12μm) с Dual Pixel AF (AutoFocus) и яркия обектив f:/2.2 ще правиш красиви селфита (не забравяй, че имаш на твое разположение и помощта на AI за безупречен естетичен резултат) с изключителни цветове и детайлност. Можеш също да правиш и видео с резолюция 4K при 30 или 60 fps. Използвай Photo Assist, един нов начин за креативна обработка, базиран на предложения от изкуствения интелект.
 
 
Galaxy AI
Galaxy AI прави ежедневието ти по-лесно! Търси информация, както никога досега благодарение на функцията Circle to Search. Просто огради обекта в кръг, за да получиш информация за него чрез Google Search. Имаш нужда от бърз превод, докато говориш по телефона? Използвай Live Translate. AI ти помага да говориш по телефона с хора, чийто език не знаеш. Работи и при писане на съобщения. Chat Assist ти помага да се изразяваш още по-добре, когато пишеш съобщения. Можеш да го използваш при писане на имейли и в социалните медии.
 
 
Голяма батерия, бързо зареждане
Капацитетът на батерията (4000mAh) ти позволява да се наслаждаваш на своя Galaxy цял ден! Поддържа се технология за супер бързо зареждане 2.0 (кабелно), технология за бързо безжично зареждане, както и обратно безжочно зареждане (Wireless Powershare).
 
One UI и екосистема Galaxy
Предлага подобрена персонализация (за главния дисплей или екрана за заключване с богати widgets, профили, различни емотикони и стикери) и производителност (режим Dex и др.), както и по-голяма сигурност (със Samsung Knox, панел за сигурност и поверителност и други).
 
3x оптичен zoom!
Приближи обекта си (оптичен zoom 3x, без загуби на детайлност) или приближи луната с 30x zoom с режима Space Zoom. Благодарение на този невероятен режим, от задните редове ще се озовеш на тревата на стадиона до играчите на любимия си отбор с едно докосване на дисплея!
Samsung Galaxy S22
 
Сензор за пръстови отпечатъци
За безопасно отключване на устройството можеш да използваш изключително сигурния ултразвуков сензор за четене на пръстови отпечатъци, разположен под екрана. Той е много бърз и в същото време изключително сигурен за транзакциите и пазаруването ти в Internet.
 
Водоустойчива конструкция
Благодарение на сертификата IP68, няма нужда да се притесняваш от пръски вода или дъжд. Galaxy издържа в сладка вода на дълбочина до 1,5 метра до 30 минути (не се отнася за вода от басейн или морска вода).
Samsung Galaxy S23
 
Създаден с мисъл за природата
Новата серия Galaxy S използва рециклирано стъкло (за предното и задното стъкло), рециклирана пластмаса (за бутоните, високоговорителя и др.).

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy S24
  • Диагонал на дисплея 6.2 inches (15.7 cm)
  • Тип дисплей Dynamic Amoled 2X
  • Резолюция на дисплея 2340 x 1080 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Процесор Exynos 2400
  • Брой ядра на процесора 10
  • RAM памет 8 GB
  • Вградена памет 128 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 12 + 10 megapixels
  • Предна камера 12.0 megapixels
  • Flash Да
  • Свързаност 5G
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Капацитет на батерията 4000 mAh
  • Bluetooth v5.3
  • Тегло 167 g
  • Размери 14.7 x 7.1 x 0.76 cm
  • Други характеристики NFC
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >