Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB 5G Black  

Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB 5G Black

С честота на опресняване на дисплея 120Hz за гладко потребителско изживяване, Galaxy AI, нощен режим, цял ден батерия и супер бързо зареждане, Galaxy S24 FE е смартфонът, който винаги си искал!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1579.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4635396

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Samsung Galaxy S24 FE: Предлага перфектния баланс между дизайн, лукс и висока производителност с Galaxy AI Experience. Всичко, което харесваш в Galaxy S24, е в новия Galaxy S24 FE за безкомпромисна AI производителност, която улеснява ежедневието ти, за неограничена креативност и дълъг живот на батерията, така че да те следва навсякъде.

Елегантен и с познати дизайнерски елементи, Galaxy S24 FE е олицетворение на "One-mass Design" със заоблени ъгли за по-добър, по-удобен захват и изчистени, плоски повърхности за приятно изживяване при гледане. С големия Dynamic AMOLED 2X FHD+ дисплей 6,7", който поддържа 120Hz честота на опресняване, потребителското изживяване е изключително гладко.

Гладкото изживяване при гледане и използване се подобрява от високата производителност на 8-ядрения процесор Exynos 2400e, в комбинация с 8GB памет. Galaxy S24 FE включва предна камера 10MP за страхотни селфита, а трите задни камери - 50MP с широкоъгълен обектив, 12MP с ултраширокоъгълен обектив и 8MP телефото камера с 3x оптично увеличение - ще ти помогнат да разгърнеш креативността си още повече, дори и през нощта (Nightography). Samsung Galaxy S24 FE се предлага в четири страхотни цвята (Graphite, Blue, Yellow и Mint), с голяма батерия 4700 mAh, сензор за пръстови отпечатъци, разпознаване на лице, водоустойчива конструкция (IP68) и чудесни възможности AI.

Samsung Galaxy S24 FE
Galaxy S20 FE Exynos 990
Процесор
Samsung Exynos 2400e
Процесорът Exynos 2400e (4nm) разполага с 10x ядра (1x ядро Cortex-X4, 2x ядра Cortex-A720, 2x ядра Cortex-A720s и 4x ядра Cortex-A520) с максимална работна честота 3,11 GHz, а в комбинация с Xclipse 940 с архитектура AMD RDNA™ 3, предлага отлична производителност в AI приложения и игри.
Samsung Galaxy S24 FE
Дисплей
Dynamic AMOLED 2X
С изключително яркия дисплей 6,7" с технология Dynamic AMOLED 2X, дизайн Infinity-O и резолюция FHD+ ще се наслаждаваш на филми и любими игри с изключителни цветиве, супер контраст σούπερ αντίθεση, голяма яркост (1200~1900 nits peak) и невероятна гладкост (120 Hz).
Samsung Galaxy S23
Памет
8GB 
С RAM памет 8GB, устройството реагира бързо на командите ти, предлагайки гладко потребителско изживяване, независимо от възпроизвежданото съдържание или работата, която вършиш.
Samsung Galaxy S22
Място за съхранение
256GB
С 256GB място за съхранение, можеш да бъдеш сигурен, че ще имаш на разположение цяла колекция от снимки, песни и приложения.
Galaxy S20 FE 4500 mAh
Батерия
4700 mAh
Батерията с капацитет 4700mAh и поддръжката на технология за бързо зареждане 25W осигуряват много часове автономия. Поддържа също безжично зареждане 15W, както и обратно безжично зареждане.
 
 
One-mass Design
Елегантен и с познати дизайнерски елементи, Galaxy S24 FE е олицетворение на "One-mass Design" със заоблени ъгли за по-добър, по-удобен захват и изчистени, плоски повърхности за приятно изживяване при гледане.
 
 
Дисплей с честота на опресняване 120 Hz
Впечатляващият дисплей Dynamic AMOLED 2X 6,7" с дизайн "Infinity-O" за предната камера, предлага невероятно зрително изживяване. В комбинация с адаптивната честота на опресняване 1~120 Hz осигурява гладко потребителско изживяване, когато сърфираш в Internet, гледаш колекцията си от снимки или играеш любимите си игри. С яркост 1200 nits (1900 nits пикова яркост чрез алгоритъма Vision Booster) се представя изключително добре дори при ярка слънчева светлина. Освен това предлага повишен комфорт благодарение на предпазния щит за очите (контрол на синята светлина, регулиране на нивата на контраст и др.).
 
 
Висока производителност
Гладкото потребителско изживяване, предлагано от отличния дисплей с честота на опресняване до 120 Hz, също е подобрено от мощния 10-ядрен процесор Exynos 2400e (1x ядро Cortex-X4, 2x ядра Cortex-A720, 2x ядра Cortex-A720s и 4x ядра Cortex-A520), който включва Xclipse 940 с архитектура AMD RDNA™ 3 за най-добра производителност във всички приложения и игри.
 
 
Страхотни снимки
С тройната основна камера ще правиш красиви снимки независимо от обекта, тъй като трите обектива са предназначени за всеки сценарий (широкоъгълен, ултраширокоъгълен, телефото). Основната камера е базирана на сензор 50MP и има OIS, както и обектив с бленда f:/1.8 за отличен автофокус, стабилност и ярки резултати. Ултраширокоъгълният се базира на сензор 12MP и има бленда f:/2.2 за страхотни групови снимки, пейзажи и забележителности, а телефото камерата (f:/2.4) приближава обекта ти 3x - и разбира се, със стабилността, гарантирана от оптичната стабилизация на OIS.
 
 
Красиви портрети при слаба светлина
Улови ярките мигове, дори и когато светлината наоколо не достига. Задвижваната от AI камера гарантира, че твоят обект остава ярък и ясен в кадъра дори при слаба осветеност на средата.
 
 
Светкавично зареждане!
Капацитетът на батерията е 4700mAh, така че можеш да използваш Galaxy S24 FE през целия ден! Galaxy S24 FE поддържа бързо зареждане (кабелно, 25W) и бързо безжично зареждане (15W), като не липсва и обратно безжично зареждане (постави слушалки или часовник Galaxy на "гърба" на устройството и те веднага ще започнат да се зареждат).
 
 
Изживей Galaxy AI Experience!
Galaxy AI улеснява ежедневието ти с функции като интерактивно търсене, AI превод и AI обобщение. С "Интерактивно търсене" можеш да заградиш в кръг на екрана това, за което искаш да намериш повече информация. Благодарение на функциите "Превод на живо" и "Помощ за чат", можеш да комуникираш без езикови бариери, както и да чатиш на всеки език директно в приложенията за съобщения. На твое разположение са и функции за организиране и обобщаване на бележки, за транскрибиране и обобщаване на дискусиите ти и за конвертиране на уеб страници в резюмета.
 
 
One UI и екосистема Galaxy
Предлага подобрена персонализация (за главния дисплей или екрана за заключване с богати widgets, профили, различни емотикони и стикери) и производителност (режим Dex и др.), както и по-голяма сигурност (със Samsung Knox, панел за сигурност и поверителност и други).
Samsung Galaxy Z Fold6
 
Огради го в кръг и го потърси
Бързо откривай информация или превеждай съдържанието, което виждаш на екрана си. Увеличи продуктивността си и се наслади на мултитаскинг на ниво компютър.
 
Intelligent Business Assistant и Galaxy AI
Транскрибирай записите си в бележки и бързо ги прегледай за подробности.
 
Бележки и резюмета
Създавай резюмета бързо и лесно или коригирай подравняването и разстоянието, за да поддържаш бележките си организирани.
Samsung Galaxy Z Fold6
 
С преводача (Interpreter) и Galaxy AI вече не съществуват езикови бариери
Използвай преводача и се наслаждавай на по-гладки разговори с незабавен превод.*
*Функцията за превод на Interpreter изисква влизане в Samsung акаунт. Някои езици може да изискват изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Точността на резултатите не е гарантирана. Наличността и поддържаните функции може да варират според държавата, региона или оператора. Наличността на поддържаните езици може да варира.

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy S24 FE
  • Диагонал на дисплея 6.7 inches (17 cm)
  • Тип дисплей Dynamic Amoled 2X
  • Резолюция на дисплея 2340 x 1080 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Процесор Samsung Exynos 2400e
  • Брой ядра на процесора 10
  • RAM памет 8 GB
  • Вградена памет 256 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 10 + 8 megapixels
  • Предна камера 10.0 megapixels
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth v5.3
  • Капацитет на батерията 4700 mAh
  • Тегло 214 g
  • Размери 16.2 x 7.7 x 0.8 cm
  • Други характеристики SIM Cards - Nano Sim & eSim. NFC
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >