Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Yellow
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Yellow  

Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Yellow

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2889.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4390075

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Galaxy AI: с повишена прецизност във всеки детайл, върхова дизайнерска идентичност с плосък дисплей и гладки рамки, невероятно изживяване при водене на бележки с S Pen, прецизно подбрани и екологично чисти материали, повишена издръжливост, несравнимата мощност на платформата Snapdragon® 8 Gen 3 и усъвършенстваните AI характеристики, Galaxy S24 Ultra предефинира начина, по който общуваш и твориш.

С дебелина, която не надвишава 1,52mm, здраво стъкло Corning® Gorilla® Armor на дисплея и титаниева рамка, S24 Ultra е най-устойчивият Galaxy, създаван някога. Динамичната мощност на процесора Snapdragon® 8 Gen 3 (4nm), ултраяркият Dynamic AMOLED 2X QHD+ 6,8" дисплей с честота на опресняване до 120Hz и One UI 6 осигуряват нови нива на производителност и оптимизирано потребителско изживяване. 

Разгърни напълно творческия си потенциал с мощната камера и новите начини на обработка: Galaxy S24 Ultra включва система от камери с водещ сензор 200MP OIS F1.7 (FoV 85°, 1/1.3", 0.6µm, Super Quad Pixel AF) и технология Adaptive Pixel, 12MP F2.2 Dual Pixel AF (1/2.55", 1.4µm) ултраширокоъгълна камера със 120° FoV и два телефото обектива, 10MP (F2.4, 3x оптичен zoom, OIS) и 50MP ( F3.4, 5x оптичен zoom, OIS).

С вдъхновени от природата цветове Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet и Titanium Yellow, които подчертават първокласния му характер.

Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium YEL
Snapdragon® 8 Gen 3 For Galaxy
Процесор
Snapdragon® 8 Gen 3 For Galaxy
Мощният Snapdragon® 8 Gen 3 идва с 8x ядра Qualcomm® Kryo™ (4nm), Snapdragon™ X75 5G Modem, Qualcomm® FastConnect™ 7800, Qualcomm® Adreno™ 750 GPU и Qualcomm® Hexagon™ NPU.
12GB LPDDR5x
Памет
12GB LPDDR5x
С 12GB памет (LPDDR5x RAM) всичко се осъществява светкавично! Наслаждавай се на стабилност и изключителна реакция, когато отваряш приложения, браузваш в Internet, гледаш филми или играеш игри.
512GB UFS 4.0
Място за съхранение
512GB UFS 4.0
Приложения, игри, снимки, видеа и песни са на твое разположение във всеки един момент. С вградена памет 512 GB UFS 4.0 ще се наслаждаваш на висока скорост и ще съхраняваш всичко необходимо!
5.000 mAh Super Fast Charger 2.0
Батерия
5000 mAh
Батерията с капацитет 5000 mAh и поддръжка на технология за бързо зареждане Super Fast Charger 2.0 (45W) осигурява много часове автономия. Също така се поддържа и Wireless PowerShare 2.0.
5G Networking
Мрежа
5G
Благодарение на поддръжката на 5G мрежи, можеш да изтеглиш цял сезон от любимия си сериал за секунди, докато интернет връзката и streaming на видео се извършват изключително гладко, без прекъсвания или забавяния.
 
 
Galaxy AI | Подобрен с изкуствен интелект
Galaxy AI прави ежедневието ти по-лесно! Потърси незабавно това, което виждаш и намери по-подробна информация за него с помощта на Circle to Search with Google. Комуникирай без езикови бариери с Live Translate и разговаряй на всеки език с Chat Assist директно в приложенията за съобщения. Организирай и обобщи мислите си с Note Assist, транскрибирай и организирай разговорите си с Transcript Assist и накрая превърни страниците в резюмета с Web Assist.
 
 
Provisual Engine | Пълно визуално изживяване
С Provisual Engine на Galaxy S24 Ultra ще се наслаждаваш на пълно визуално изживяване, което включва заснемане, редактиране и показване. Със Space Zoom за близки планове отдалеч с подобрена резолюция — дори през нощта, Smart Gallery за запазване, търсене и дори редактиране на любимите ти моменти, висока резолюция за по-живи цветове и детайлни текстури и нови начини за безпроблемно изтегляне, гледане и редактиране.
 
 
Най-бързият процесор в Galaxy до момента
Високи скорости, превъзходно качество на камерата, висококачествен gaming без забавяне: готов ли си за несравнимата мощност на мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 3? Предоставя до 25% по-бърза производителност на процесора, 32% по-висока графична производителност с по-реалистична графика и Ray Tracing (където се поддържа), както и 18% по-висока AI производителност в сравнение с неговия предшественик (Snapdragon® 8 Gen 2). В същото време усъвършенстваната AI обработка за по-добро управление на батерията и по-голямата (до 1,9x) система за охлаждане на газовата камера предлагат ниска консумация и стабилна производителност.
 
 
Нова четворна камера с телефото обектив
Улови ново ниво на детайлност и цветове при някои от най-високите налични резолюции, с намален шум, използвайки основната камера 200MP. Използвай телефото обектива с висока разделителна способност 5x, за да заснемеш кадри 50MP и видео 8K видео, с технология Adaptive Pixel за оптично качество при 2x и 10x. С помощта на AI можеш да правиш zoom и обработка на много кадри за всички мащаби. Независимо дали в светлина или сянка, детайлите се предават впечатляващо, дори когато са скрити в тъмнината и на голямо разстояние. И накрая, AI Image Processor (особено за нощни снимки) и AI Stereo Depth Mapping осигуряват брилянтни нощни портрети с изключителна дълбочина и изкусни ефекти на замъгляване.
 
 
Невероятно изживяване
С максимална яркост 2600 nits (Peak HBM) и Vision Booster за живи цветове, можеш да гледаш Dynamic AMOLED 2X QHD+ дисплея 6,8" на открито с точните цветове. Интелигентно адаптивната честота на опресняване до 120Hz ти осигурява плавно движение, като същевременно пести енергия. С активиране стъпка по стъпка при различно околно осветление (3 степени), контрол на синята светлина и възможност за регулиране на нивата на контраст и обема на цветовете със сив фон, Galaxy S24 Ultra предоставя удобна за гледане картина както на светло, така и на тъмно.
 
 
Прецизна технология, геометрична елегантност
Новата дизайнерска идентичност на серията Galaxy S24 предлага изтънчени детайли и технология на камерата със зашеметяващо фотографско представяне. Galaxy S24 Ultra те предизвиква да изпробваш невероятната камера, докато елегантният дизайн с плосък дисплей и гладки рамки е предназначен за оптимална производителност с удобен захват. С най-издръжливия метал, използван някога в Galaxy и 56% повече твърдост (в сравнение със S23 Ultra), предно стъкло Corning® Gorilla® Armor, рециклирани материали — като кобалт, неодим, желязо и мед — в ключови части на устройството , той е проектиран — подобно на опаковката си — да окаже положително въздействие върху планетата.
 
 
Батерия с голяма автономия
Благодарение на AI, адаптивната честота на опресняване в зависимост от типа съдържание, но и изключително ефективната архитектура (4nm) на процесора Snapdragon® 8 Gen 3 за Samsung, батерията 5000mAh (typical) може да предостави по-дълго време за използване — доближавайки дори 29,5 часа възпроизвеждане на видео. С цялата тази мощност на батерията ще имаш много неща за споделяне с други или ще зареждаш безжично слушалките си (поддържа се бързо безжично зареждане с Wireless PowerShare 2.0).
S Pen Included
 
S Pen
Подобреният S Pen ти дава възможност да пишеш, докосваш и навигираш с прецизност, която пръстите ти биха искали да имат, върху новия плосък дисплей.
Expert RAW
 
Expert RAW: По-голям контрол за професионалисти
Новите контролни функции ти позволяват да извлечеш максимума от снимането, като професионалист — с цифров филтър ND (тъмен филтър за ярка дневна светлина + контрол на преекспонирането и поддържане на цветовия баланс) и предварително зададено снимане при 24MP с комбинация от различни експонации за ниски шум.
Live Translate
 
Комуникация без бариери
Пътувай с увереност и общувай без езикови бариери. С двупосочен гласов превод в реално време Live Translate (поддържат се 13 езика), Call Assists и възможност за проверка на историята на разговорите, така че да не пропуснеш нищо. За да активираш Live Translate, всичко, което трябва да направиш, е да стигнеш до Смартфон > Икона "Още опции" > Настройки > Live Translate (On).
Object Identification
 
AI Deep Learning
Разпознава 12 типа обекти (кожа, коса, окосмяване по лицето, очи, устни, дрехи, части на тялото, небе, растителност, домашни любимци, фон), за да оптимизира експозицията, цвета и резолюцията в условия на слаба светлина — както чрез селфи, така и чрез основната камера.
SoMe Photo Integration
 
Богат опит с приложения на трети страни
Възползвай се напълно от възможностите на невероятната камера на Galaxy в камерата на приложенията за социални медии. При HDR снимките както обектът, така и фонът се открояват, дори и с фоново осветяване. С Nightography получаваш по-ярки нощни снимки и видеа с намален шум, а с видео стабилизацията имаш стабилни, ясни записи за подобрено качество на съдържанието.
One UI 6
 
One UI 6: Поверителност и сигурност
Защити личните си данни и осигури спокойствието си с функцията за автоматично блокиране, която предотвратява инсталирането на непознати приложения или софтуер и гарантира защита за потребители, които не са запознати с мобилните устройства. Наслади се на сигурност с Knox Vault/Matrix и достъп до множество устройства чрез passkey (ключ за достъп).

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy S24 Ultra
  • Диагонал на дисплея 6.8 inches (17.27 cm)
  • Тип дисплей Dynamic Amoled 2X
  • Резолюция на дисплея 3120 x 1440 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 12 GB
  • Вградена памет 512 GB
  • Резолюция на камерата 200 + 12 + 10 + 50 megapixels
  • Предна камера 12.0 megapixels
  • Flash Да
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth v5.3
  • Капацитет на батерията 5000 mAh
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Други характеристики NFC. Ultrasonic Fingerprint. Samsung Knox
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >