Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Z Flip5 512GB 5G Cream  

Samsung Galaxy Z Flip5 512GB 5G Cream

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1899.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4279670

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Samsung Galaxy Z Flip5 е отговорът на Samsung на желанията на потребителите, с нови подобрени функции и детайли, които ще харесаш! 

С нов, по-тънък механизъм, който не оставя празнини в сгънатото устройство, по-малки рамки около главния дисплей и любимата функция "Flex", Galaxy Z Flip5 е начин за изразяване, създаване и забавление, който се побира дори в най-малката чанта или портфейл.

Galaxy Z Flip5 разполага с вътрешен сгъваем дисплей Dynamic AMOLED 2X 6,7" с резолюция FHD+ (2640 x 1080 pixels), с адаптивна честота на опресняване 1-120Hz, което ти позволява да се наслаждаваш на изображения и видео с изключително качество. "Вътрешната" камера 10MP (f:/2.2) се намира в един незабележим отвор на сгъваемия дисплей. Нарича се FlexCam, тъй като следва твоя динамичен начин на живот (hands-free selfies, автоматичен режим, livestreaming и др.).

Запознай се с новия по-голям външен дисплей Flex Window! От 1.9" вече 3,4" Super AMOLED, за да използваш основни приложения без да отваряш телефона (отговор на съобщения, карти, YouTube) и да го персонализираш повече с изображения и функционални widgets! Основната камера 12MP (f:/1.8) е широкоъгълна и разполага с оптична стабилизация (OIS), а втората, също 12MP e ултраширокоъгълна (f:/2.2) за страхотни кадри дори при слабо осветление (Nightography).

Galaxy Z Flip5 е оборудван с мощния процесор Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 2 for Galaxy (4nm) в комбинация с 8GB LPDDR5 RAM за висока производителност в игрите, приложенията за обработка на видео или снимки и разбира се при multitasking.

Поддържа 5G мрежи за високи скорости, като разполага с батерия 3700mAh с поддръжка на бързо зареждане, бързо безжично зареждане 2.0 и обратно безжично зареждане, за да зареждаш твоите Galaxy Buds! И всичко това с елегантен външен вид, невероятно качество, фантастични цветове и издръжливост, благодарение на алуминиевата рамка Armor и защитата Gorilla Glass Victus®2, както и IPX8 сертификат за защита срещу пръски.

 

 
Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB 5G Lavende
Samsung-Zflip-5-snd8-g2-forgalaxy
Процесор
Snapdragon™ 8 Gen 2 for Galaxy

Мощният Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy идва с 8x ядра Qualcomm® Kryo™ (4nm), Snapdragon™ X70 5G Modem, Qualcomm® FastConnect™ 7800 (до 5,8Gbps) и Qualcomm® Adreno™ 740 GPU.

 

Samsung Galaxy Z Flip4
RAM
8 GB LPDDR5
С 8 GB RAM (LPDDR5) смартфонът реагира бързо на командите ти, предоставяйки гладко потребителско изживяване, независимо от съдържанието, което се възпроизвежда или задачата, която се изпълнява.
Samsung Galaxy Z Flip4
Място за съхранение
512 GB
Приложения, игри, снимки, видеа и песни на твое разположение по всяко време. С място за съхранение 512 GB ще се наслаждаваш на висока скорост и ще пазиш всички важни файлове.
Samsung Galaxy Z Flip4
Батерия
3700 mAh
Батерията с капацитет 3700 mAh осигурява голяма автономия и се зарежда бързо (поддържа се ултра бързо зареждане 25W). Поддържа се също бързо безжично зареждане и обратно безжично зареждане (Wireless Powershare).
Samsung Galaxy Z Fold2 5G 5G
Мрежа
5G
Благодарение на 5G поддръжката, ще се наслаждаваш на невероятни скорости downloading/uploading и ще гледаш съдържание от услуги video streaming без забавяне и насичане.
 
 
Идеално средство за себеизразяване!
Изящният и усъвършенстван сгъваем Galaxy Z Flip5 е най-доброто средство за себеизразяване, комуникация, създаване и споделяне на съдържание. Малък, елегантен и в невероятни цветове, представлява израз на личен стил. С новата технология за сгъване можеш да го носиш в джоба или чантата си без страх, тъй като се затваря напълно и не оставя празнина.
 
 
Удивителен вътрешен дисплей, който се сгъва!
Вътрешният сгъваем дисплей Dynamic AMOLED 2X има диагонал 6,7" и поддържа резолюция FHD+ (2640 x 1080 pixels), предлагайки завладяващо изживяване при гледане. Наслади се на богати цветове и висока резолюция дори при ярка слънчева светлина. Дисплеят разполага с регулируема честота на опресняване 1-120Hz за интуитивно скролиране и пестене на енергия, като ти позволява да се наслаждаваш на изображения и видеа или да играеш игри с изключителна плавност и яснота. Потребителското изживяване е подобрено от стерео високоговорителите с поддръжка на Dolby Atmos.
 
 
Приветствай новия Flex Window!
Новият външен дисплей AMOLED 3.4" (720 x 748) е тук не само за да улесни правенето на селфита с външната камера, но и за да го персонализираш с десетки полезни уиджети, които ще улеснят живота ти, напр. като виждане на елементите от календара, индикация за батерията или отговаряне на съобщения. Можеш да използваш основни приложения като карти, да гледаш видеа в YouTube или да отговаряш на имейли директно от външния дисплей, без дори да се налага да разгъваш телефона! 
 
 
Вътрешната камера става FlexCam
Базирана на усъвършенстван сензор 10MP (f:/2.2), вътрешната камера ти позволява да правиш hands-free селфита от различни ъгли и да записваш кратки видеа, използвайки приложения на трети страни със свободни ръце (hands-free). В допълнение към Flex Mode, предлага и режим за автоматично кадриране, така че обектът, който снимаш, остава в центъра на кадъра, дори ако се движи!
 
 
Следващото поколение процесори е в ръцете ти!
Усъвършенстваният процесор Snapdragon® 8+ Gen 2 (4nm) for Galaxy на Qualcomm® интегрира 8 ядра (1x ядро Cortex-X3 на 3,36 GHz, 4x ядра Cortex-A715 на 2,8 GHz и 3x ядра Cortex-A710 на 2,8 GHz) за невероятна производителност при взискателни приложения и multitasking. В допълнение към мощната графика Adreno™ 740, която извежда игрите и мултимедийните приложения на следващото ниво, процесорът предлага съвместимост с 5G мрежи и интегрира NPU, който прави ъпгрейд на камерата и подобрява качеството на снимките, особено през нощта.
 
 
Голяма батерия и бързо зареждане
Galaxy Z Flip5 разполага с батерия 3700mAh с поддръжка на ултра бързо кабелно зареждане (батерията се зарежда до 50% за половин час с използването на зарядно 25W), бързо безжично зареждане 2.0 и обратно безжично зареждане (Wireless Powershare), за да зареждаш калъфа на твоите Galaxy Buds!
Samsung-Zflip-5-durable
 
Здрав отвътре и отвън!
Отвътре и отвън Galaxy Z Flip5 е проектиран да бъде изключително издръжлив. Също така вътрешният дисплей е подсилен, особено в сгъваемата част (издържа поне 200 000 сгъвания). Затваря се напълно и не оставя празнина, през която може да попадне прах върху дисплея. Разполага с алуминиевата рамка Armor и защитата Corning® Gorilla® Glass Victus®2.
4279611_Box-2
 
Водоустойчив!
Благодарение на IPX8, Galaxy Z Flip5 не се плаши от вода. Това означава, че въз основа на лабораторни условия може да издържи на потапяне в прясна вода на дълбочина от 1,5 м за 30 минути (не е подходящ за използване в басейни или море).
Samsung-Zflip-5-accessibility
 
Достъпност за всички
Можеш да транскрибираш речи, да увеличаваш текст и снимки и да чуваш всички опции и всичко, което докоснеш на дисплея. С уникалните функции за достъпност дори хора с ограничени зрение и слух могат да се насладят на изживяването Galaxy!

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy Z Flip5
  • Категория Smartphones Dual SIM
  • Диагонал на дисплея 6.7 inches (17 cm)
  • Тип дисплей Dynamic Amoled 2X
  • Резолюция на дисплея 2640 x 1080 pixels
  • Операционна система Android 13
  • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 8 GB
  • Вградена памет 512 GB
  • Водоустойчивост Да (IPX8)
  • Резолюция на камерата 12 + 12 megapixels
  • Предна камера 10.0 megapixels
  • Flash Да
  • Свързаност 5G
  • Капацитет на батерията 3700 mAh
  • Тегло 187 g
  • Размери 16.5 x 7.2 x 0.7 cm
  • Задна камера Range 12 MP - 25 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
  • Други характеристики SIM Cards - Nano Sim. NFC
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >