Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Z Flip6 12/256GB 5G Silver  

Samsung Galaxy Z Flip6 12/256GB 5G Silver

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2349.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4586743

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Samsung Galaxy Z Flip6 идва освежен с нови функции, пълен с творческо вдъхновение, стил, който ще харесаш и силата на Galaxy AI!

С нов, по-тънък механизъм на пантите с двойна релса, не оставя празнини в сгънатото устройство и е по-устойчив на удари и остри предмети, а любимата функция "Flex" се завръща.

Galaxy Z Flip6 разполага с вътрешен сгъваем дисплей Dynamic AMOLED 2X 6,7" с резолюция FHD+ (2640 x 1080 pixels) с адаптивна честота на опресняване 1-120Hz, което ти позволява да се наслаждаваш на изображения и видео с изключително качество. Камерата 10MP (f:/2.2) се намира в незабележим отвор в сгъваемия екран. Нарича се FlexCam, тъй като следва динамичния ти начин на живот(hands-free selfies, стрийминг на живо и т.н.).

Запознай се с Flex Window! От 1.9" вече 3,4" Super AMOLED за работа с основни приложения, без да отваряш смартфона (отговор на съобщения, карти, YouTube) и да го персонализираш повече с изображения и функционални уиджети! Новата 50MP основна камера (f:/1.8) е широкоъгълна и разполага с оптична стабилизация (OIS), а допълнителната 12MP е ултраширокоъгълна (f:/2.2) за отлични снимки дори при слаба светлина (Nightography).

Galaxy Z Flip6 е оборудван с мощния чип от ново поколение Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 3 for Galaxy (4nm) в комбинация с 12GB LPDDR5 RAM за изключителна гладкост и висока производителност в игрите, приложенията за обработка на видео или снимки и разбира се при multitasking. Поддържа 5G мрежи за високи скорости, като също така разполага с батерия 4000 mAh с поддръжка на супер бързо зареждане, бързо безжично зареждане 2.0 и обратно безжично зареждане за твоите Galaxy Buds! И всичко това със стилна визия, невероятно качество, фантастични цветове и издръжливост! Galaxy AI е следващото ниво в снимките ти с нови портретни ефекти, превод в реално време и Chat Assist, които ще ти помогнат да "разговаряш" с приятелите си по-добре от всякога!

Samsung Galaxy Z Flip 6 12/256GB 5G Blue
Snapdragon® 8 Gen 3 For Galaxy
Процесор
Snapdragon® 8 Gen 3 For Galaxy
Мощният Snapdragon® 8 Gen 3 идва с 8 ядра Qualcomm® Kryo™ (4nm), Snapdragon™ X75 5G Modem, Qualcomm® FastConnect™ 7800, Qualcomm® Adreno™ 750 GPU и Qualcomm® Hexagon™ NPU.
256GB Storage
Място за съхранение
256GB
С 256GB място за съхранение за снимки, любими песни и всички apps, от които се нуждаеш.
12GB RAM
Памет
12GB
С 12GB RAM смартфонът реагира бързо на командите ти, предоставяйки гладко потребителско изживяване, независимо от съдържанието, което се възпроизвежда или задачата, която се изпълнява.
4.000mAh
Батерия
4000mAh
С батерия 4000 mAh твоят смартфон осигурява голяма автономия, която може да достигне до 2 дни!
5G Networking
Мрежа
5G
Благодарение на 5G поддръжката, ще се наслаждаваш на невероятни скорости downloading/uploading и ще гледаш съдържание от услуги video streaming без забавяне и насичане.
 
 
Портретите преминават на следващо ниво

Galaxy AI ти дава възможност да правиш невероятни портретни снимки с ярки цветове, ясни контури и автентични изражения на лицето. Замъгляването на фона ще изглежда още по-естествено. Прави по-ярки и ясни кадри с 50MP камерата на Galaxy Z Flip6. FlexCam използва функцията Auto Zoom*, за да приближава или отдалечава обектите в кадъра, и дава възможност за преглед на FlexWindow за истински хендсфри селфита.

*Функцията Auto Zoom е налична във FlexMode и за основната камера. Автоматичното увеличение ще се изключи, ако увеличението бъде настроено ръчно. Ограничено е при слаба осветеност на средата. Може да не работи, ако устройството се движи или ако обектът е твърде близо.

 
 
Страхотен вътрешен дисплей, който се сгъва!
Вътрешният, сгъваем дисплей Dynamic AMOLED 2X има диагонал 6,7" и поддържа резолюция FHD+ (2640 x 1080 pixels), предлагайки завладяващо изживяване при гледане. Наслади се на богати цветове и висока резолюция дори при ярка слънчева светлина. Дисплеят разполага с адаптивна честота на опресняване 1-120Hz за интуитивно скролиране и пестене на енергия, като ти позволява да се наслаждаваш на изображения и видеа или да играеш игри с изключителна плавност и яснота. Потребителското изживяване е подобрено от стерео високоговорителите с поддръжка на Dolby Atmos.
 
 
С Interpreter & Galaxy AI вече няма да имаш езикови бариери
Чувстваш се изгубен в превода? Galaxy Z Flip6 е твоят помощник в комуникацията – работи като твой личен преводач.
*Interpreter изисква влизане в Samsung Account. Някои езици може да изискват изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Точността на резултатите не е гарантирана. Наличността и поддържаните функции може да варират според държавата, региона или доставчика. Наличността на поддържаните езици може да варира.
 
 
Открий подходящия стил на съобщенията си с Chat Assist
Напиши съобщение и остави Chat Assist да твори. Ще ти покаже алтернативни предложения в приятелски, професионален, непринуден стил или дори с емотикони и хаштагове!
 
 
Най-дълготрайната батерия на Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip6 разполага с най-голямата батерия на Flip досега. Благодарение на нея и процесора Snapdragon® 8 Gen 3 за Galaxy можеш да говориш, да изпращаш текстови съобщения или да играеш през целия ден.

 

 
 
Първокласен дизайн, който се откроява
Със своя нов флуиден дизайн, Galaxy Z Flip6 е модерен, тънък и елегантен. Украси Flex Window според стила си!
Ανθεκτικό εσωτερικά και εξωτερικά!
 
Здрав отвътре и отвън!
Galaxy Z Flip6 е проектиран да бъде изключително издръжлив отвътре и отвън. Също така вътрешният дисплей е подсилен, особено в сгъваемата част (издържа поне 200 000 сгъвания). Затваря се напълно и не оставя празнина, през която може да попадне прах върху дисплея. Разполага с алуминиева рамка Armor и защита Corning® Gorilla® Glass Victus®2.
Αντέχει στο νερό!
 
Издържа на вода!
Благодарение на сертификата IP48, Galaxy Z Flip6 издържа на вода. Това означава, че въз основа на лабораторни условия може да издържи на потапяне в прясна вода на дълбочина от 1,5 м за 30 минути (не е подходящ за използване в басейни или море).
Προσβασιμότητα για όλους
 
Достъпност за всички
Можеш да транскрибираш речи, да увеличаваш текст и снимки и да чуваш всички опции и всичко, което докоснеш на дисплея. С уникалните функции за достъпност дори хора с ограничени зрение и слух могат да се насладят на изживяването Galaxy!

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy Z Flip 6
  • Диагонал на дисплея 6.7 inches (17 cm) / 3.4 inches (8.64 cm)
  • Тип дисплей FHD+ Dynamic AMOLED 2X / Super AMOLED
  • Резолюция на дисплея 2640 x 1080 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 12 GB
  • Вградена памет 256 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 12 megapixels
  • Предна камера 10.0 megapixels
  • Свързаност 5G
  • Капацитет на батерията 4000 mAh
  • Тегло 187 g
  • Размери Разгънат: 16.5 x 7.2 x 0.7 cm. Сгънат: 8.5 x 7.2 x 1.5 cm
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >