Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Z Fold6 12/512GB 5G Pink  

Samsung Galaxy Z Fold6 12/512GB 5G Pink

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
4139.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4586867

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Galaxy AI is here! Galaxy Z Fold6 с Galaxy AI е по-добър от всякога и предлага нови начини да изпълняваш задачите си, създаваш, да се забавляваш и да общуваш!

Невероятното изживяване на иновативния Galaxy Z Fold6 вече се захранва от Galaxy AI и е в ръцете ти със симетрична форма, подсилена устойчивост (Armor Aluminium) и издръжлива батерия за gaming и перфектни снимки с камерата с професионално качество. Външният дисплей Dynamic AMOLED 2X HD+ с диагонал 6,3", променлива честота на опресняване 1~120Hz и максимална защита Gorilla® Glass Victus® 2 е на твое разположение за ежедневна употреба, а големият вътрешен дисплей Dynamic AMOLED 2X 7,6", също с променлива честота на опресняване 1~120Hz, е оптимизиран и с поддръжка на S Pen, за да ти предостави абсолютното кино изживяване на мобилно устройство и да ти помогне да повишиш продуктивността си.

С Galaxy Z Fold6 можеш да правиш страхотни снимки и видеа благодарение на петте камери, с които разполага общо! По-конкретно, разполага с една ултра широкоъгълна 12 MP с обектив f:/2.2, една широкоъгълна 50 MP с обектив f:/1.8 и OIS (Optical Image Stabilization), телефото 10 MP (f:/2.4) с 3x оптичен zoom и OIS, както и две камери за селфита, в зависимост от дисплея, който използваш: на външния има камера 10 MP (f:/2.4), а на вътрешния има невидима камера (под дисплея) тип UDC с резолюция 4 MP (f:/1.8). С върховия процесор Qualcomm® Snapdragon™ Gen 3, специално създаден за Galaxy, 12GB LPDDR5x RAM, 256 GB, 512 GB или 1 TB място за съхранение, в зависимост от версията, възможности 5G, WiFi 7, NFC и Bluetooth, батерия 4400mAh с 2-ро поколение бързо кабелно зареждане, безжично зареждане и Wireless PowerShare, стерео високоговорители и водоустойчива конструкция (IPx8), Samsung Galaxy Z Fold6 те предизвиква да изживееш ерата на Galaxy AI.

Samsung Galaxy Z Fold6
POCO F6
Процесор
Qualcomm Snapdragon® 8s Gen 3
Процесорът Qualcomm® Snapdragon® 8s Gen 3 включва 8 ядра (1x Cortex-X4 на 3,0GHz, 4x Cortex-A720 на 2,8GHz и 3x Cortex-A520 на 2,0GHz) и Adreno™ 735 GPU за висока производителност във всички приложения и игри.
Samsung Galaxy Z Fold6
Дисплей
Dynamic AMOLED 2X HD+ 6,3" и Dynamic AMOLED 2X QXGA+ 7,6"
Устройството разполага с външен дисплей Dynamic AMOLED 2X HD+ (2376 x 968 pixels) с диагонал 6,3" и променлива честота на опресняване 1~120Hz, както и със сгъваем вътрешен дисплей Dynamic AMOLED 2X QXGA+ (2160 x 1856 pixels) с диагонал 7,6", честота на опресняване 1~120Hz и поддръжка на S-Pen.
Samsung Galaxy Z Fold6
Памет 
12GB LPDDR5x
С 12GB RAM (LPDDR5x) смартфонът реагира бързо на командите ти, предоставяйки гладко потребителско изживяване, независимо от съдържанието, което се възпроизвежда или задачата, която се изпълнява.
Samsung Galaxy Z Flip4
Място за съхранение
512 GB
Приложения, игри, програми, снимки, видеа и песни на твое разположение по всяко време. С място за съхранение от 512GB можеш да запазиш всичките си файлове!
Samsung Galaxy Z Fold6
Батерия
4400 mAh
Батерията с капацитет 4400mAh осигурява автономия за целия ден (възпроизвеждане на видео до 23 часа и възпроизвеждане на звук до 76 часа) и поддържа бързо зареждане 2-ро поколение, безжично зареждане и Wireless Powershare.
 
 
Нов симетричен дизайн
С непроменени основни елементи на дизайна на своите предшественици, но по-добри във всички аспекти и с нови цветове, Galaxy Z Fold6 предлага още по-завладяващо потребителско изживяване с поддръжката на Galaxy AI. Издръжливостта на външната рамка (Armor Aluminium) и на шарнирния механизъм е подобрена, докато новото Gorilla® Glass Victus® 2 защитава както предната, така и задната част на устройството. Структурата на панела на вътрешния дисплей и новата мембрана увеличават издръжливостта на вътрешния екран и разбира се остава водоустойчив (IPx8).
 
 
Нови начини за създаване
Безкрайните възможности на Galaxy AI се изразяват във всеки момент и особено в пътешествията. Независимо дали искаш да подобриш любимите си снимки или да добавиш свой личен щрих, AI е тук, за да ти помогне да създадеш незабравими спомени от пътуването си. На твое разположение са превод, обобщение, интелигентни предложения, споделяне, съхранение, скициране върху изображение, създаване на стикери, рисуване, бележки, подобряване на снимки и други.
 
 
Външен дисплей 6,3"
Външният дисплей 6,3" Dynamic AMOLED 2X HD+ с дизайн Infinity-O (резолюция 2376 x 968 pixels), защита Corning® Gorilla® Glass Victus 2 и адаптивна честота на опресняване 1~ 120Hz предоставя гладко потребителско изживяване и още повече (напр. служи като офталмоскоп за селфита с висока резолюция с основната камера, ако "разгънеш" смартфона). Позволява ти да работиш със смартфона, когато е сгънат, дори с една ръка, а с намалената дължина и увеличената ширина, използването му става още по-удобно.
 
 
Вътрешен дисплей 7,6"
Вътрешният дисплей Dynamic AMOLEX 2X 7,6" с дизайн Infinity Flex (резолюция 2208 x 1768 pixels) ти позволява да играеш игри, да гледаш филми, да работиш с много прозорци или да си водиш записки и да скицираш чрез S Pen. Адаптивната честота на опресняване до 120Hz предлага несравнима гладкост, а камерата под дисплея гарантира изживяване без разсейване.
 
 
Върховно изживяване с Galaxy AI
Активирай Galaxy AI с натискане на един буъон! Разгънат Galaxy Z Fold6 с Galaxy AI предлага всички предимства на кино изживяването и те поставя в центъра на действието на любимата ти игра или филм. Успоредно с това те кани в подобрената с AI потребителска среда One UI с персонализирания "Interpreter" (превод в реално време), "Sketch to Image" (превръща всяка скица в ново изображение), "Circle to search в Google", "Note Assist", "Browsing Assist" за извличане на ключова информация от големи текстове и превод на изображения и текстове чрез AI, "Photo Assist", Flex Mode и други.
 
 
Практичен и удобен
Сгъваем, Galaxy Z Fold6 осигурява удобството на конвенционалния дизайн, съчетано с производителността на флагман за ежедневна употреба, което ти позволява да работиш със смартфона дори само с една ръка. Сега с по-голяма ширина, за да се използва още по-комфортно. Работи с Galaxy Z Fold6 като със стандартен 6,3" флагман, когато не отваряш множество прозорци или не играеш игри и не гледаш филми, използвайки вътрешния дисплей.
 
 
Най-добрите снимки
Устройството разполага с основна конфигурация от три камери, оптимизирани за всеки потребителски сценарий. Основната камера е базирана на 50 MP сензор със система за оптична стабилизация (OIS) и е оборудвана с обектив f:/1.8 за по-ярки снимки и превъзходни нощна фотография (с Night Mode) без размазване. Придружена е от 12 MP ултра широкоъгълна (f:/2.2) и 10 MP телефото камера (f:/2.4) с 3x оптично увеличение! Снимай като професионалист с ProVisual Engine. В комбинация с подобрен NPU, спиращи дъха спецификации и новия графичен софтуер ProVisual Engine, твоето мултимедийно изживяване минава на следващо ниво. 
 
 
Изключителна мощност!
Иновацията Galaxy, отвътре и отвън. Galaxy Z Fold6 се базира на върховата платформа на Qualcomm®, Snapdragon™ 8 Gen 3 4nm. Интегрира процесор Qualcomm® Kryo™ с 8 ядра (1x Cortex-X4 3,39 GHz, 3x Cortex-A720 3,1 GHz, 2x Cortex-A720 2,9 GHz и 2x Cortex-A520 2,2 GHz), Adreno 750 GPU (1,0 GHz), както и Qualcomm® Hexagon™ NPU (Neural Processing Unit) за ускоряване на AI приложения и оптимизиране на управлението на енергия. В комбинация с 12GB RAM LPDDR5x и място за съхранение UFS 4.0, ще се наслаждаваш на висока производителност в игрите, изключителна гладкост и бизнес клас мултитаскинг.
 
Харесва ти да скицираш? Сега имаш "Sketch to image"!
Скицирай от нулата или рисувай върху всяка снимка. Използвай AI, за да трансформираш тази скица в ново изображение.
 
Батерия с голям капацитет
С двойна система на батерията с голям капацитет 4400 mAh ще можеш да го използваш непрекъснато. Наслади се на възпроизвеждане на видео до 23 часа или възпроизвеждане на музика до 76 часа!
Samsung Galaxy Z Fold6
 
Удивително лек и издръжлив с тънък дизайн
Най-тънкият и лек Galaxy Z Fold се побира още по-удобно в джоба ти. Наслаждавай се на безгрижна употреба благодарение на издръжливостта, предлагана от Armor Aluminium и Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.
Samsung Galaxy Z Fold6
 
С Interpreter и Galaxy AI вече не съществуват езикови бариери
Използвай преводача* и се наслаждавай на по-гладки разговори с незабавен превод, използвайки външния и вътрешния дисплей.
*Interpreter изисква влизане в Samsung Account. Някои езици може да изискват изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Точността на резултатите не е гарантирана. Наличността и поддържаните функции може да варират според държавата, региона или доставчика. Наличността на поддържаните езици може да варира.

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел Galaxy Z Fold6
  • Диагонал на дисплея 7.6 inches (19.3 cm)
  • Тип дисплей QXGA+ Dynamic AMOLED 2X
  • Резолюция на дисплея 2160 x 1856 pixels
  • Операционна система Android 14
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 12 GB
  • Вградена памет 512 GB
  • Резолюция на камерата 50 + 10 + 12 megapixels
  • Предна камера 10 + 4 megapixels
  • Свързаност 5G
  • Водоустойчивост Да (IP48)
  • Капацитет на батерията 4400 mAh
  • Тегло 239 g
  • Размери Разгънат: 15.35 x 13.26 x 0.56 cm, Сгънат: 15.35 x 6.8 x 1.2 cm
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >