Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

TCL 40 NXTPaper 8/256GB 4G Opalescent  

TCL 40 NXTPaper 8/256GB 4G Opalescent

TCL 40 NXTPAPER е от първите смартфони в света, които предлагат революционно пълноцветно визуално изживяване, подобно на хартия!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
409.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4343980

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Elevated eye comfort. Enjoy easier viewing.

Проектиран с мисъл за забавление и креативност без компромис със здравето на очите, смартфонът TCL 40 NXTPAPER разполага с дисплей 6,78" FHD+ NXTPAPER, двойни високоговорители и звук 3D boom, захранвано от DTS за потапящо аудио-визуално изживяване.

Разполага със селфи камера 32MP за заснемане на впечатляващи детайли и уникални изражения с едно щракване. Гъвкавата система на тройна основна камера 50MP се допълва от 5MP ултраширока камера и сензор macro 2MP, което позволява на потребителите безпроблемно да заснемат пейзажи, портрети и сложни детайли с кристална яснота. Независимо дали си водиш бележки, рисуваш или отмяташ списъка си със задачи, удивителното подобно на хартия изживяване на дисплея става още по-автентично и без усилие, когато се комбинира със съвместимия T-pen на TCL 40 NXTPAPER (продава се отделно).

Елегантният дизайн (7,89mm) и красивият 2D гръб правят смартфона удобен за хващане. Разполага също с 256GB място за съхранение и памет (RAM) 8GB с допълнително разширение от 8GB виртуална памет (RAM), най-голямото в този клас смартфони, позволявайки на потребителя бързо да превключва между множество приложения и подобрявайки продуктивността.

TCL NXTPaper 8/256 Opalescent
Redmi 10
Процесор
MediaTek® Helio™ G88
Процесорът MediaTek® Helio™ G88 има 8 ядра (2x Cortex-A75 до 2,0GHz и 6x Cortex-A55 до 1,8GHz) и Mali-G52 MC2 GPU за изключителна производителност във всички приложения и игри.
256GB
Място за съхранение
256GB
Приложения, игри, програми, снимки, видеа и песни на твое разположение във всеки един момент, благодарение на мястото за съхранение 256GB!
Redmi Note 11 Pro
Памет
8GB
С памет RAM 8GB, смартфонът отговаря незабавно на командите ти. Наслади се на несравнима стабилност, плавност и отлична реакция, когато използваш приложения, браузваш в интернет, гледаш филми или играеш игри.
Fingerprint Sensor
 
Fingerprint + ΑΙ Face Unlock
Със скенер за пръстови отпечатъци и възможност за разпознаване на лице чрез AI, сигурността на данните ти се подобрява значително, като прави паролите излишни!
5.010 mAh Battery
Батерия
5010 mAh
Голямата батерия 5010 mAh (typical), поддръжката на бързо зареждане 33W (в опаковката е включено зарядно 33W) и зареждането чрез USB-C осигуряват голяма автономия.
 
 
Повишен комфорт на очите
Наслади се на безпрецедентно изживяване благодарение на новата оптична технология NXTPAPER. С иновативен дизайн, интегрираните многожество слоеве предлагат вълнуващи предимства, осигурявайки функции за гъвкава защита на очите. С впечатляващата FHD+ резолюция ще се насладиш на реалистична графика на 6,78-инчовия дисплей и още по-широка — и невероятно плавна — прожекция на 90Hz.
 
 
Двойна сертификация. С помощта на хардуер.
Интелигентно намалява вредната синя светлина на хардуерно ниво, без нежеланото "пожълтяване", запазвайки естествената цветова тоналност. В същото време серцифицираният за гледане без отблясъци дисплей е винаги достатъчно ярък и ясен — без да натоварва очите — независимо от интензивността на слънчевата светлина навън.
 
 
Приятно зрително изживяване, винаги и навсякъде.
За разлика от дисплея на e-reader с ограничени цветове, NXTPAPER предлага експлозия от живи цветове за всичко, което правиш, независимо дали четеш илюстрирани комикси, провеждаш видео разговори или сърфираш в интернет. Автоматично се адаптира към условията на околното осветление и произвежда най-подходящата цветова температура за гледане, която е по-комфортна за очите. Освен това предлага ниска яркост за подобрен комфорт на очите по време на гледане преди лягане в среда с ниска осветеност.
 
 
Страхотен звук
Наслади се на уникално изживяване при слушане със система за surround ефект DTS, която дава хармонични звукови вибрации за по-голямо удоволствие. Провеждай кристално чисти разговори благодарение на мощните високоговорители и се наслаждавай на слушане на аудиокниги и телевизионни предавания, докато вършиш домакинска работа или тренираш — увеличавайки силата на звука до 200% със Sound Booster.
 
 
Селфи с невероятна резолюция 32MP
Прави чисти и ясни селфита с богати цветове. Ще ти се прииска веднага да ги споделиш с приятелите си.
 
 
Снимка 50MP на професионално ниво
С нощния режим няма да пропуснеш нито един детайл и не е нужно да се притесняваш за резултата, когато улавяш най-добрите си вечерни моменти. Ще забележиш как дори най-малките детайли се разкриват и как по-високата резолюция осигурява превъзходна яснота, благодарение на High Pixel Mode. Прави страхотни близки планове с впечатляващи детайли на момента с macro камерата и групови снимки без странни изкривявания с ultra-wide камерата (114,9°).
Fast Charging
 
Незабавно зареждане
Енергия за целия ден, дори за най-взискателните задачи! Онлайн забавление само с едно зареждане.
RAM Expansion
 
8GB + 8GB RAM | Разширяване на паметта
Виртуалната RAM памет 8GB осигурява допълнителна мощ за гладкото изпълнение на всички любими приложения едновременно в среда на Android™ 13, за да се насладиш на streaming или браузване в интернет без забавяне.
NXTURBO
 
NXTURBO | Визуално подобряване на производителността
Незабавно увеличаване на производителността на картината до 30%, за по-гладко визуално изживяване, когато играеш взискателни игри, които ангажират значителни ресурси на устройството, и когато използваш социални медии и видео канали.
Inspired Design
 
Вдъхновение от природата. И гората.
Изтънчен, със заоблени ъгли и елегантни дизайнерски линии на камерата, интегрирани в солиден корпус от фибростъкло.

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел 40 NXTPaper
  • Категория Smartphones Dual SIM
  • Диагонал на дисплея 6.78 inches (17.22 cm)
  • Тип дисплей NXTPAPER hole-punch Display
  • Резолюция на дисплея 2460 x 1080 pixels
  • Операционна система Android 13
  • Модел процесор Mediatek Helio G88
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 8 GB
  • Вградена памет 256 GB
  • Съвместима карта памет microSD до 2TB
  • Резолюция на камерата 50 + 5 + 2 megapixels
  • Предна камера 32.0 megapixels
  • Flash LED
  • Свързаност 4G
  • Bluetooth v5.1
  • Капацитет на батерията 5010 mAh
  • Тегло 195 g
  • Размери 16.8 x 7.5 x 0.78 cm
  • Други характеристики Sim карта - Nano Sim. Dual Stand By. NFC
  • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
  • Предна камера Range 24 MP - 40 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >