Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Fenix 8 47mm Solar Sapphire Titanium Yellow
ProductPhoto_1942603

Garmin Fenix 8 47mm Solar Sapphire Titanium Yellow  

Garmin Fenix 8 47mm Solar Sapphire Titanium Yellow

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4617150

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Be limitless. Fēnix® 8 multisport GPS smartwatch е създаден за сериозни спортисти и аутдор авантюристи, които искат да преминат отвъд границите си. Наслади се на усъвършенствани планове за силови тренировки и целенасочени тренировки за много видове дейности, за да увеличиш издръжливостта и ефективността на тялото си.

Сдвои часовника със смартфона си за провеждане на разговори с вградения високоговорител и микрофон. Освен това разполага с мощно вградено LED фенерче с променлив интензитет на светлината. Автономията със слънчевото зареждане достига 95 часа в GPS режим (предполага непрекъсната употреба в условия на 50000 lux).

Fenix 8 47mm Solar Sapp Titan Carbon/Bla
 
 
AMOLED или solar

Избери между ярък AMOLED дисплей и винаги включен, зареждащ се от слънчевата енергия дисплей, давайки възможност на fēnix 8 – 51mm за 50% повече слънчева енергия от своя предшественик. И двата модела разполагат с обновена графика. AMOLED версията се предлага в три размера – 43mm, 47mm или 51mm – а версията със слънчево зареждане се предлага в 47mm или 51mm.

 
 
Здрава конструкция

Fēnix® 8 multisport GPS smartwatch е създаден да издържи с опции, които включват устойчиво на надраскване сапфирено стъкло, титаниев безел и заден капак. Новият предпазител на сензора защитава основните сензори, а непропускливите бутони осигуряват 100-метрова водоустойчивост. Часовникът е тестван по военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода.

 
 
Вграден микрофон и говорител

Осъществявай и приемай телефонни обаждания от часовника си, когато е сдвоен с твоя смартфон. Плюс това, управлявай функциите на часовника с гласови команди — или използвай гласовия асистент на смартфона си, за да отговаряш на текстови съобщения и други.

 
 
Вградено LED фенерче

Вграденото LED фенерче с променлив интензитет на светлината и червена светлина за безопасност ти дава по-голяма осведоменост в тъмното, осигурявайки удобно осветление, когато имаш нужда от него.

 
 
Разширени силови тренировки

Повиши производителността на тялото си и предотврати наранявания с целеви планове за силови тренировки, плюс специфични за спорта тренировки за много различни видове дейности и спортисти от всякакъв вид.

 
 
Подобрени карти и навигация

Динамичната функция за двупосочно маршрутизиране ти позволява да въведеш колко далеч искаш да стигнеш — и да получиш предложени маршрути, които ще те върнат обратно навреме. Можеш също да видиш контурите на терена на TopoActive карта и да имаш достъп до предварително заредени карти* за голф игрища и ски курорти по целия свят.

*TopoActive картите са налични предварително заредени само на моделите fēnix 8 Sapphire.

 
 
Остани свързан

Докато си в движение, fēnix 8 ти позволява да споделяш местоположения, трасета и тренировки с други собственици на съвместими устройства Garmin чрез Garmin Share, да получаваш smart нотификации, да теглиш песни от Spotify, Deezer и Amazon Music (изисква се абонамент) за възпроизвеждане без телефон, да тренираш по-спокойно с проследяване на събития, помощ и LiveTrack, да преминаваш през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици и други.

  • Характеристики
  • Модел Fenix 8 Sapphire Solar
  • Тип Smartwatch
  • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
  • Резолюция на дисплея 260 x 260 pixels
  • Тип дисплей MIP
  • Автономия на батерията До 21 дни/28 дни със слънчева енергия
  • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
  • Вградена памет 32 GB
  • GPS Да
  • Pulse Ox Да
  • Други характеристики Вграден пулсомер / VO2 MAX / 40-метров рейтинг за гмуркане / Вграден говорител и микрофон / Вградено LED фенерче / Garmin Pay™ / Соларно зареждане
  • Други Bluetooth®, ANT+® и WiFi® технологии, Предварително заредени TopoActive карти с WiFi технология
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >