Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Garmin Lily Sport Edition Rose  

Garmin Lily Sport Edition Rose

Комбинирайки класиката с модерното, с иновации в конструкцията, Garmin Lily е създаден, за да подчертае твоя стил!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
459.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4199774

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Classic Enough To Make A Statement. Modern Enough To Keep You Connected: Lily™ идва с елегантен минималистичен дизайн и усъвършествани характеристики.

С едно завъртане на китката на ръката ти или с едно докосване на пръста ти, стилният циферблат със специалния мотив и патентованата "леща" разкрива ярък сензорен дисплей (защитен от кристал Corning® Gorilla® Glass 3), който изчезва, когато приключиш с него.

Бъди винаги във връзка с хората, които са важни за теб чрез нотификациите за обаждания, съобщения и мейли директно на китката ти. Този smartwatch брои крачките ти, измерва пулса ти, енергийните нива, съня и много други, в крак с модерния начин на живот.

С уникални цветове, корона от неръждаема стомана, каишка от италианска кожа и автономия на батерията до 5 дни, Lily™ Classic Edition може да отговори на всяко предизвикателство!
Lily™ Sport Edition Deep Orchid
TFT LCD
Технология на дисплея
TFT LCD
С интерактивен монохромен дисплей TFT LCD с 16 нива на сивото (240 x 201 pixels) и Corning® Gorilla® Glass 3, имаш абсолютна яснота, защита и спестяване на енергия.
 5x Days Smartwatch Mode
Автономия на батерията
До 5 дни
Зареждането му не е въпрос, който ще те занимава ежедневно, тъй като автономията на батерията му достига 5 дни (Smartwatch Mode).
Bluetooth
Свързване
Bluetooth
Свържи smartwatch със смартфона си чрез Bluetooth и ще имаш директен достъп до съобщенията, обажданията, нотификациите си и много други.
Waterproof 5ATM
Допълнителна възможност
Водоустойчивост
Предоставя водоустойчивост до 5ATM (50 метра), за да го носиш, когато се къпеш, плуваш в басейна, на спа или в дъжда, без страх.
 
 
Елегантен дизайн със скрит дисплей!
Елегантният smartwatch с малки размери (34,5 x 34,5 x 10,15 mm, 24g) на Garmin допълва визията ти с един уникален мотив върху патентованата "леща", който разкрива един ярък (монохромен) сензорен дисплей с едно докосване!
 
 
Спортна или класическа версия?
Избери между класически (Lily™ Classic Edition) или спортен (Lily™ Sport Edition) дизайн, благодарение на разнообразието от цветове и каишки – които включват кожени или силиконови – така че да откриеш отговарящите на твоя стил!
 
 
Целодневен мониторинг
Разбери повече за тялото си, проследявайки дишането си, нивото на насищане на кръвта с кислород (Pulse Ox), енергийните нива (Body Battery™ Energy Monitor), менструалния цикъл, бремеността, хидратацията, нивата на стрес през деня, съня (REM & Deep Sleep) и сърдечния си ритъм - с предупреждения, ако станат много високи или ниски.
 
 
Със спортен дух!
С вградените спортни приложения, Lily™ включва йога, пилатес, аеробика, дихателни упражнения и много други. Може да използва GPS-а на съвместимия ти смартфон, за да записва точно ходенето и бягането на открито и много други!
 
 
Функции за сигурност
Функцията за сигурност изпраща местоположението ти в реално време на контактите за спешна нужда (ако е свързан със съвместим смартфон). Освен това, фукцията LiveTrack позволява на приятелите и семейството ти да следят дейностите ти на открито (също в реално време), за да са спокойни за теб.
Smart Notifications
 
Smart нотификации
Остани във връзка със smart нотификации (трябва да е свързан със съвместим смартфон) за входящи обаждания, съобщения, напомняния в календара и много други.
Garmin Connect™
 
Garmin Connect™
Garmin Connect™ е източник на данни за здравето и физическото състояние. Независимо дали тренираш за състезание, или броиш крачките си, изпраща данните за активностите ти в твоя акаунт Garmin Connect.
Connected GPS
 
Connected GPS
Свързва се с GPS-а на съвместимия ти смартфон, за да запишеш ходенето, бягането и други дейности, които извършваш на открито.

  • Характеристики
  • Тип Smartwatch
  • Модел Lily Sport Edition
  • Резолюция на дисплея 240 x 201 pixels
  • Тип дисплей LCD
  • Съвместимост Android / iOS
  • Автономия на батерията До 5 дни
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • Pulse Ox Да
  • Други характеристики Сензор за сърдечния ритъм/ Крачкомер/ Измерване на нивата на стрес/ Памет за дейностите/ Bluetooth/ GPS
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >