Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Venu 2 Plus 43mm Black with Slate Bezel
ProductPhoto_1942603

Garmin Venu 2 Plus 43mm Black with Slate Bezel  

Garmin Venu 2 Plus 43mm Black with Slate Bezel

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
699.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3888126

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Venu 2 Plus е GPS smartwatch с усъвършенствани функции за проследяване на здравето и физическото ти състояние, за да ти помогне да разбереш по-добре какво се случва в тялото ти.

Когато е свързан със съвместим смартфон, те улеснява, тъй като можеш да оставиш телефона си в джоба и да получаваш или осъществяваш обаждания директно от китката на ръката си. Можеш също да използваш Voice Assistant на смартфона си, за да отговаряш на съобщения.

Подобри тренировката си с упражнения, придружени от анимирани графики и над 25 вградени спортни приложения. Успоредно с това, опцията за съхранение и възпроизвеждане на музика ти позволява да имаш на разположение любимите си песни.

Получаваш повече функционалност с безконтактни плащания, функции за сигурност и проследяване и автономия на батерията до 9 дни!
Venu 2 Plus 44mm Black + Slate Bezel
AMOLED Display
Технология на дисплея
AMOLED
Venu 2 Plus разполага с цветен сензорен дисплей 1,3" с технология AMOLED и резолюция 416 x 416 pixels. Защитава се от Corning® Gorilla® Glass 3.
9D Battery
Автономия на батерията
До 9 дни
Впечатляваща автономия до 9 дни в режим на smartwatch (до 8 часа в режим GPS с музика). Бързото зареждане може да осигури до 1 ден допълнителна автономия в режим на smartwatch само за 10 минути или до 1 час в режим GPS с музика.
Wi-Fi®, BLUETOOTH® και ANT+®
Свързване
Wi-Fi®, Bluetooth® и ANT+®
С възможност за безжично свързване чрез Wi-Fi®, Bluetooth® и ANT+®, което включва smart нотификации и автонатични изтегляния.
Waterproof 5ΑΤΜ
Водоустойчивост
5 ATM
Предоставя водоустойчивост до 5ΑΤΜ, за да го носиш, когато се къпеш, когато плуваш в басейна или в дъжда, без страх.
 
 
Умни функции на китката на ръката
Venu 2 Plus ти дава всичко необходимо на китката на ръката, с вградена музика (до 650 песни, включително плейлисти от Spotify®, Amazon Music и Deezer), безконтактни плащания Garmin Pay™, smart нотификации за обаждания, съобщения, напомняния от календара, нотификации от социалните мрежи, новини и много други. Персонализирай го с приложения, watch faces и други, които са налични в магазина Connect IQ. Може да се свързва с Android или iOS смартфони.
 
 
Кажи "здравей" на новата гласова функция!
Когато е свързан към смартфона ти, Venu 2 Plus пренася обажданията, съобщенията. дори и voice assistant на телефона, директно на китката на ръката ти. Позволява ти да отговаряш на обаждания и да използваш Voice Assistant на съвместимия си смартфон (Siri, Google Assistant или Bixby), за да отговаряш на съобщения, да задаваш въпроси, да контролираш smart устройствата в дома си и много други!
 
 
Разнообразие от спортни приложения
Venu 2 Plus разполага с всички функции за подобряване на физическото състояние от серията Venu 2, включително 25+ вградени спортни приложения за закрито и открито с GPS, със списък с любими, който включва ходене, бягане, HIIT (AMRAP, EMOM, Tabata и др.), колоездене, плуване в басейн, пилатес, йога, катерене на закрито, туризъм, усъвършенствани силови тренировки с графично представяне на тренирани мускули и др.
 
 
Body Battery™ & Health Snapshot™
Body Battery™ проследява енергийните нива на организма, както и нивата на стрес и натоварването от тренировките. Функцията Health Snapshot™ извършва двуминутно измерване на важни здравни статистически данни и създава отчет, който можеш да споделиш с твоя лекар, чудесен инструмент за записване на физиологични данни, когато се почувстваш извън нормалните си граници. Можеш да получиш също оценка, свързана с качеството на съня и информация за това как би могъл да го подобриш.
 
 
Проследяване през целия ден
Venu 2 Plus предлага огромно разнообразие от функции за проследяване на здравето 24/7. Включва проследяване на сърдечен ритъм (с нотификации, адаптирани за високи или ниски измервания), разширено наблюдение на съня с оценка и съвети от Firstbeat Analytics™, дихателни упражнения, фитнес, дишане, пулсов оксиметър, целодневен мониторинг на стреса, хидратация и проследяване на здравето при жените (менструален цикъл и бременност).
 
 
Сигурност 24/7
Venu 2 Plus включва функциите за сигурност и локализиране на Garmin, като автоматично откриване на събитие (при разходки на открито, бягане или колоездене) и ръчното активиране на известия за помощ. И двете функции изпращат съобщение с локацията на потребителя на контактите за спешна нужда. Функцията LiveTrack™ позволява на приятели и семейството ти да проследяват активността ти на открито. В същото време регистрира предварително определен контакт за спешни случаи, на който може да се обади (като местни служби за спешна помощ).
Color & Dimensions
 
Готов за целодневно използване
Venu 2 Plus се предлага в 3 цветови комбинации с рамка 43,6 mm, елементи от неръждаема стомана и удобна силиконова каишка (Quick Release) 20 mm.
Voice Assistants
 
Контрол чрез Voice Assistant
След като е съвместим със Siri, Google Assistant или Bixby, потребителите могат да използват Voice Assistant на смартфона си, за да изпращат съобщения, да задават въпроси, да контролират съвместими умни домашни уреди и други!
Garmin Pay™
 
Безконтактни плащания Garmin Pay™
Няма нужда да носиш карти или пари в брой. С безконтактните плащания Garmin Pay ти позволява да пазаруваш директно чрез часовника (в страни, платежни мрежи и банки, в които се поддържа).
Music Storage
 
Любима музика, по всяко време
Тегли до 650 песни на часовника или любимите си плейлисти от Spotify®, Amazon Music и Deezer (вероятно се изисква премиум абонамент) и свържи безжични слушалки (не са включени), за да се наслаждаваш на любимата си музика без телефон.
Age Physics
 
Биологична възраст
Използва хронологичната възраст, седмичната ти интензивна дейност, пулса в покой и индекса на телесна маса (BMI) или процента телесни мазнини, за да изчисли дали тялото ти е по-младо или по-старо отколкото в действителност.
Garmin Coach
 
Тренирай във всеки момент, навсякъде!
Разполага с над 75 предварително подбрани упражнения с анимирани графики за аеробика, йога, ΗΙΙΤ и Pilates, които ти показват правилната техника в Garmin Connect. Venu 2 Plus е съвместим с безплатната тренировъчна програма Garmin Coach, съобразена с твоите нужди.

  • Характеристики
  • Модел Venu 2 Plus
  • Тип Smartwatch
  • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
  • Резолюция на дисплея 416 x 416 pixels
  • Тип дисплей Amoled
  • Съвместимост Android / iOS
  • Автономия на батерията До 9 дни
  • Водоустойчивост Да
  • GPS Да
  • Други характеристики Сензор за измерване на пулса / Хронометър / Памет за дейности / VO2 MAX / Проследяване на нивото на стрес / Live track
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >