Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White  

Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1365.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4585550

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Готов за действие, с върховна визия и всичко необходимо за отлично представяне, Galaxy Watch Ultra ти помага да постигнеш целите си!

Изработен от аерокосмически титан, със сертифицирана издръжливост (MIL-STD-810H) и висока водоустойчивост (10ATM), Galaxy Watch Ultra е първият smart часовник с процесор 3nm (GAA) с архитектура big.LITTLE — който осигурява по-плавна работа и по-бърза реакция — и AI функции.

Разполага с ярък дисплей 1,47" (450 x 450 pixels, 327 PPI, до 3000 nits) с кристал от сапфир, персонализиран Quick Button за тактилна, бърза и прецизна употреба, ергономичен дизайн със система Dynamic Lug, множество сензори и системи за обратна връзка, дневни и нощни циферблати, по-дълъг живот на батерията, 2-ро поколение сензор BioActive и нов двучестотен GPS.

Интегрира усъвършенстван алгоритъм ΑΙ за мониторинг на съня и всекидневно проследяване на благосъстоянието (Energy Score), персонализирани упражнения, пълен пакет за контрол на сърцето, множество интелигентни функции — като например Magic Gesture (Double Pinch), управление на камерата, намиране на устройство, родителски контрол и Kids Mode, както и достъп до повече приложения на Google и трети страни.

Galaxy Watch Ultra Titanium White
Exynos W1000
Процесор
Exynos W1000
Проектиран специално за wearables от следващо поколение, процесорът Exynos W1000 (3nm GAA) идва с пет ядра - Cortex®-A78 (1x) и Cortex®-A55 (4x), както и с Mali™-G68 MP2 GPU.
sAMOLED 1,47inch
Дисплей
sAMOLED 1,47"
Разполага с цветен дисплей Super AMOLED 1,47", който поддържа резолюция 480 x 480 pixels и е особено лесен за четене на открито. Защитен от сапфирен кристал (24GPa).
590mAh Battery
Батерия
590mAh
С батерия с капацитет 590mAh предоставя до 60 часа при нормална употреба (100 часа в Power Saving Mode) и до 48 часа при пестене на енергия по време на тренировка. Също така поддържа бързо зареждане и безжично зареждане WPC.
10ATM
Водоустойчивост
10ATM
Усъвършенстван за използване на открито, с корпус от титан с висока якост, Galaxy Watch Ultra е водоустойчив до 10 ATM, поддържайки плуване в океана и гарантира работа при контрол на температурата и височината.
Dual Mode GPS
Локализиране
Dual Mode GPS
Използвайки глобалната сателитна система за навигация с честотни ленти L1 + L5, Galaxy Watch Ultra се справя лесно в сложни среди благодарение на по-бързото позициониране и точното проследяване.
 
 
Устойчив и стилен
Покорявай морета и океани – от сърфиране върху гигантски вълни в Тихия океан до изследване на коралови рифове в Карибско море. Отдай се на приключения с часовник, който не се плаши от водата. Galaxy Watch Ultra издържа и на студ, така че не позволявай на ниските температури или тежките планински условия да те спрат. Galaxy Watch Ultra има сертификат MIL-STD-810H: висока/ниска температура, надморска височина, влажност, потапяне, солена мъгла, прах, вибрации, падане и т.н. MIL-STD-810H е стандартизирана форма на тестване, създадена от US армия с цел точна оценка на ограниченията на различни устройства. Употребата в реалния живот може да варира в зависимост от специфичните условия на околната среда, използвани при тестването. Няма гаранция за екстремни условия.
 
 
Напълно нова платформа
Galaxy Watch Ultra притежава всичко необходимо за върхово представяне: той е първият smartwatch с процесор с архитектура big.LITTLE 3nm, разполага със система Dual GPS (L1 + L5), сензор BioActive 2-ро поколение с нов дизайн за по-точно измерване на пулса по време на тренировка и по-дълъг живот на батерията с функции за пестене на енергия за продължителна употреба при тренировки. Използвай часовника при обажданията си и се наслади на ниски нива на шум чрез машинно обучение (AI) и системата с двоен микрофон.
 
 
Не позволявай на тъмнината да помрачи приключението ти
Продължи по пътя си, дори в тъмнината. Когато падне нощта, дисплеят автоматично превключва в нощен режим*, за да продължиш да го виждаш.
*Нощният режим е наличен само за определени циферблати.
 
 
Тренирай, както си мечтал!
Тренирай със собствено темпо и следи физическото си състояние с новия сензор Bioactive за по-точни измервания.
 
 
Multi-sports, multiple ways
Подготви се добре за следващия триатлон. Редувай без усилие различните тренировки и следи във всеки един момент как напредваш към заветната цел. Потопи се в любимите си спортове за издръжливост като триатлон, дуатлон, акватлон и други с помощта на новата функция Multi-Sports, която се активира с натискане на бързия бутон. Тренировката ти се струва твърде лека? Създай свое собствено предизвикателство, за да надскочиш границите си.
 
 
Следи рейтинга Energy Score, за да постигнеш целите си
Открий потенциала на тялото си с рейтинга Energy Score. Galaxy AI анализира ключови показатели от общото състояние на тялото ти и ги обобщава в ежедневен рейтинг. Какъв е резултатът ти днес? Готов ли си за ново предизвикателство? Ако не си, можеш да се погрижиш за съня си, да тренираш и други, за се върнеш в топ форма.
 
 
Мощна батерия, която издържа дълго
Независимо дали се катериш по скали или правиш планински преходи в продължение на няколко дни, надскочи себе си, без да се притесняваш, че трябва да презаредиш батерията. Превключвай лесно между отделните режими – режимът за спестяване на енергия по време на тренировки или ежедневният енергоспестяващ режим, който е подходящ за продължителна употреба. Не губи заряд, каквото и да предстои.
 
 
Почивай като шампион. Играй като легенда.
Пътят към всяко голямо спортно постижение започва с качествен сън. Проследявай етапите на съня си, продължителността, пулса, кислорода в кръвта и дори хъркането. След това получи информация и съвети как да подобриш съня си.
*Изисква приложението Samsung Health 6.24 или по-нова версия. Galaxy Watch Ultra трябва да бъде сдвоен със смартфон Samsung Galaxy с Android 11. Sleep Coaching изисква данни за сън за поне 7 дни, включително 2 почивни дни.
 
 
Повикай помощ с натискане на един бутон!
Ако си в беда, натисни и задръж бързия бутон за 5 секунди, за да активираш мощна сирена, която известява, че се нуждаеш от помощ. Пронизителен звук със сила 86 децибела се чува на разстояние до 180 метра, пробивайки си път дори през гъста гора. Когато GPS не ти е достатъчен, часовникът е на линия с SOS. Той разпознава падания, изпраща SOS чрез бутона за връщане към началния екран и осигурява незабавен достъп до медицинска информация.
New Straps
 
Голям избор от каишки
Сменящи се каишки за часовници с едно щракване, предназначени за различни поводи: Galaxy Watch Ultra се предлага с изключителна каишка за открито (Trail), бързосъхнеща каишка Marine (продава се отделно) и каишка PeakForm за тренировка, спорт или мода (продава се отделно).
Double Pinch
 
Double Pinch | Свързано изживяване
Прави снимки, приемай повиквания или заглушавай алармите – всичко това само с един жест (Double Pinch). Galaxy Watch Ultra е още по-мощен, когато е сдвоен с други устройства Samsung Galaxy. Дръж нещата под контрол и никога не губи връзка.
Kids Mode Parents Mode
 
Watch за родители, Watch за деца
В допълнение към Kids Mode, Galaxy Watch Ultra ти позволява да контролираш децата, знаейки къде се намират и какви дейности извършват. Позволява ти да установиш надежден контакт, да осъществяваш спешни повиквания и да се концентрираш, като изключиш негативните разсейвания.

  • Характеристики
  • Тип Smartwatch
  • Модел Galaxy Watch Ultra
  • Резолюция на дисплея 480 x 480 pixels
  • Размер на дисплея 1.47 inches (3.73 cm)
  • Тип дисплей Sapphire Crystal
  • Водоустойчивост 10 ATM
  • Вградена памет 32 GB
  • RAM памет 2 GB
  • Процесор Exynos W1000
  • Капацитет на батерията 590 mAh
  • Bluetooth version v5.3
  • GPS Да
  • Тегло 94 g
  • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / ECG / SpO₂ Tracking / Телесна температура / Компас / Барометър / Ambient Light
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >