Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Watch6 40mm Graphite  

Samsung Galaxy Watch6 40mm Graphite

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
499.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4278739

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Ако търсиш най-доброто изживяване със smartwatch и искаш да станеш най-добрата версия на себе си, Galaxy Watch6 може да ти помогне да постигнеш всичките си цели.

С елегантен дизайн, конструкция обработен алуминий, висока устойчивост на вода и прах (5ATM и със сертификати IP68 и MIL-STD-810H), каишка, която се закопчава с едно щракване, голям дисплей (1,47" за версията 44 mm и 1,31" за версията 40 mm), голяма батерия (425 mAh за версията 44 mm и 300 mAh за версията 40 mm), увеличена мощност на процесора (Samsung Exynos W930 1,4 GHz с 2 GB памет) и капацитет (16 GB) и най-усъвършенстваните сензори (напр. Samsung BioActive), Galaxy Watch6 е олицетворение на модерния smartwatch, готов да посрещне предизвикателствата на съвременното, взискателно ежедневие.

Усъвършенстваните сензори правят Galaxy Watch6 спътник в пътуването ти към по-добро здраве, уелнес и физическо състояние и ще ти помогнат да станеш най-добрата версия на себе си, с измерване на кръвно налягане/сърдечен ритъм, наситеност на кръвта с кислород и ЕКГ. Добавени са и нотификация за необичаен сърдечен ритъм (IHRN) и измерване на телесната температура. Galaxy Watch6 Classic следи и "оценява" процент мазнини, мускулна маса и течности, предоставяйки цялата информация, от която се нуждаеш, за да проследяваш напредъка си при тренировка и физическото си състояние. В допълнение предоставя всички инструменти и възможности за подобряване на ежедневието ти (напр. можеш да получаваш нотификации, да отговаряш на съобщения или входящи повиквания от китката си и т.н.), но също така и съня ти.

С Wear OS ще се наслаждаваш на всички популярни услуги на Google и на Samsung (Samsung Health, Find my phone, Google Maps, Google Assistant, Google Pay и др.), които обичаш на смартфона си. И всичко това с изискан и елегантен дизайн, който перфектно допълва ежедневния ти стил.

Samsung Galaxy Watch6
Тип дисплей
AMOLED 1,31"
Разполага с цветен дисплей AMOLED 1,31", който поддържа резолюция 432 x 432 pixels и се вижда перфектно на открито. Защитен е от сапфирен кристал.
Батерия
300mAh
Благодарение на внимателно подбраните компоненти с ниска консумация, капацитетът на батерията (300mAh) е с 21,5% по-голям от този на Galaxy Watch4 Classic. Също така поддържа бързо зареждане и безжично зареждане WPC.
Водоустойчивост
5 ATM (IP68)
Устройството разполага със сертификат IP68 и е водоустойчиво (5ΑΤΜ), като поддържа swim tracking, така че да не се разделяш с него на басейна. Освен това отговаря на строгите военни спецификации MIL-STD-810H за издръжливост при ежедневна употреба.
Интерфейс на свързване
Bluetooth® 5.3, WiFi, NFC
За свързването му с мобилни устройства се използва NFC, Bluetooth® 5.3 и WiFi 2.4GHz/5GHz.
Samsung Galaxy Watch5
Допълнителни възможности
GPS
Позволява ти, благодарение на поддръжката GPS (A-GPS, GLONASS, Galileo, BDS), да знаеш винаги къде се намираш, както и времето, скоростта и разстоянието, което си изминал, тренирайки.
 
 
Класически дизайн
Базиран на класическия и елегантен дизайн на своя предшественик, Galaxy Watch6 Classic разполага с метален корпус и въртяща се механизъм от неръждаема стомана за допълнителна здравина и издръжливост. Класическият дизайн и стоманената конструкция го правят идеален спътник за ежедневни тренировки и работа, а елегантният корпус пасва на всеки стил. На твое разположение има голямо разнообразие от каишки, които се закопчават с едно щракване и са в различни цветове, както и изработени от различни материали, подходящи за всеки повод. 
 
 
Здрав и издръжлив
С корпус от неръждаема стомана и защита от сапфирен кристал, изключително устойчив на надраскване, Galaxy Watch6 Classic издържа на съвременния и взискателен начин на живот и отговаря на всяко предизвикателство, независимо колко интензивни са тренировките ти. Водоустойчив е (5ATM) и отговаря на спецификациите IP68 и MIL-STD-810H, така че можеш да бъдеш спокоен, където и да отидеш.
 
 
По-мощен от всякога

С мощен, двуядрен и с ниска консумация (5nm) процесор Exynos W930, 2 GB RAM и 16 GB вградена памет, потребителското изживяване с Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic е гладко, безпроблемно и приятно. С голям дисплей AMOLED с 330-327 ppi, Bluetooth 5.3, WiFi 2.4GHz/5GHz, GPS, NFC (напр. за плащания), до 21,5% увеличен капацитет на батерията, бързо зареждане, безжично зареждане WPC (и възможности LTE* при някои версии) имаш невероятни възможности от комфорта на китката си.

 

*В определени версии (чрез eSIM услуга).

 
 
Перфектното потребителско изживяване
Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са базирани на последната версия на Wear OS, така че да се наслаждаваш на перфектното потребителско изживяване от китката на ръката си с любими приложения от твоя Android смартфон. На твое разположение са Google Assistant с поддръжка на гласови команди, Google maps, много приложения от Google Play store, както и Google Pay, за да осъществяваш транзакции и плащания лесно, като имаш в дигиталния си портфейл дебитни карти, членски карти, билети, ваучери, бордни карти и т.н. Можеш също така да отговаряш на обаждания и текстови съобщения.
 
 
Добро физическо състояние и благополучие
Проследявай физическото състояние и напредъка си при тренировките с набор от усъвършенствани сензори (напр. Samsung BioActive), които измерват в реално време телесни показатели (анализът на биоелектрическото съпротивление се извършва чрез изпращане на слаби електрически импулси към тялото с 98% точност на сканиране DXA). Можеш да получиш информация за телесни мазнини, мускулна маса, процент на телесни течности и други, което ще ти помогне да постигнеш целите си. Постави цели за тегло, телесни мазнини и мускулна маса, следи напредъка си и получавай напомняния, за да поддържаш мотивацията си висока. След това отпразнувай напредъка си с награди. Цялата информация се синхронизира и с твоя мобилен телефон.
 
 
Нови цели, по-добри резултати
Наблюдавай дейностите и фитнес резултати си, като използваш възможностите на Galaxy Watch6 или Galaxy Watch6 Classic (в комбинация със смартфон чрез приложението Samsung Health). Преброй стъпките и изминатото разстояние (с GPS), провери калориите и поддържай или увеличавай ефективността си. Устройството отчита физическата ти активност (напр. проверява калории, сърдечен ритъм, дори по време на възстановяване, насищане на кръвта с кислород, кръвно налягане и т.н.), записва твоята програма и поддържа десетки упражнения, предоставяйки по-подробни отчети. 
 
 
Пълен контрол на сърцето
Усъвършенстваният набор от сензори (напр. Samsung Bioactive) предлага невероятна точност и извършва измерване на кръвно налягане/сърдечен ритъм, измерване на нивото на кислород в кръвта (VO2Max), измерване на телесната температура, измерване на състава на тялото и може също така да извършва ЕКГ (електрокардиограма със сензор за електрическа активност на сърцето) в реално време. Също така открива и предупреждава потребителя, ако бъде открит сърдечен ритъм извън нормата (IHRN)!
 
 
Перфектен сън
Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic записват, наблюдават и анализират всички етапи на съня, докато си почиваш. В края на краищата разбирането на навиците ти за сън е първата стъпка към цялостно подобряване на благосъстоянието ти. Удобни за потребителя визуализации и подобрени опции за анализ (напр. проверка на нивата на кислород в кръвта, модели на хъркане) ти помагат да развиеш по-здравословни навици за сън. Научи символа си за сън (напр. животно) чрез записи на съня и показания на часовника, следвай подходяща програма (обикновено 4-5 седмици, включително седмични мисии, контролни списъци и т.н.) от широк набор от програми за сън и получавай персонализирани съвети за сън и по-добра почивка.
Samsung Galaxy Watch6 Classic
 
Безопасност и спешна нужда
Твоят smartwatch винаги е готов да ти помогне. Следи сърцето ти и те предупреждава, ако бъде открит ритъм извън нормата, засича падания и незабавно те пита дали трябва да се обадиш на спешна помощ, осигурява SOS възможност и показва лична медицинска информация на заключения екран (защитен е с Knox) веднага след SOS искане.
Samsung Galaxy Watch6 Classic
 
Усъвършенствано проследяване на цикъла
Записва менструалния цикъл на жените и симптомите заедно с температурата на кожата, която е ключов индикатор за прогнозиране на биологичния цикъл. Благодарение на специалния алгоритъм на устройството може да се предвиди следващия цикъл. Може да се управляват и синхронизират данни в приложението Samsung Health (данните са защитени с Knox).
 
Управление на камерата и музиката
С Music app можеш да контролираш звука и любимите си плейлисти от удобството на китката ти. Можеш дори да управляваш камерата на мобилния си телефон за голямо удобство (преглед, таймер, затвор и т.н.).
 
Find my phone
Можеш да намериш къде си оставил мобилния си телефон с приложението Find my phone, което ще изтеглиш на smartwatch. Приложението е много лесно за използване и ефективно! По този начин няма да забравиш смартфона си никъде!
 
Предимство на свързаността Galaxy
Комбинацията на Galaxy Watch със смартфон Galaxy е идеална. Наслади се на невероятни функции, повече опции за персонализиране, подобрена свързаност и по-богато изживяване при използване на услугите и изживяванията на Google, като сдвоиш smartwatch с мобилен телефон Galaxy.

  • Характеристики
  • Модел Galaxy Watch6
  • Тип Smartwatch
  • Размер на дисплея 1.31 inches (3.33 cm)
  • Тип дисплей Touch Screen
  • Резолюция на дисплея 432 x 432 pixels
  • Bluetooth version v5.3
  • Капацитет на батерията 300mAh
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • Вградена памет 16 GB
  • GPS Да
  • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / ЕКГ / SpO₂ Tracking / Google Pay
  • Други Нотификации / Показване на съобщения / Идентификация на повикващия / Приемане на повикване / Отхвърляне на повикване
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >