Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Watch7 40mm Green  

Samsung Galaxy Watch7 40mm Green

Първият часовник с Galaxy AI е тук, по-стилен и по-мощен от всякога!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
619.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4585402

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Първият часовник с Galaxy AI е тук и е по-стилен и по-мощен от всякога!

С класически дизайн, сменяеми каишки с едно щракване и разширени функции, които ще те изненадат, с чисто нова платформа! 

Добре дошъл в новата ера на здравето с Galaxy AI! Новият 3nm процесор ти дава достатъчно мощ за целия ден. Двучестотният GPS ти помага да се ориентираш лесно. Проследявай пулса, тренировките и съня си с усъвършенствания сензор BioActive. Galaxy AI ще ти предостави ценна здравна информация с енергиен рейтинг Energy Score и уелнес съвети, които ще ти помогнат да бъдеш в топ форма. Представяме ти Galaxy Watch7 – твоят задвижван от AI ежедневен спътник.

С Wear OS ще се наслаждаваш на всички познати услуги на Google и на Samsung (Samsung Health, Find my phone, Google Maps, Google Assistant, Google Pay и др.). И всичко това с изискан класически дизайн, който идеално допълва ежедневния ти стил.

 
 
 
Първият часовник с Galaxy AI
Разбирай тялото си по-добре и планирай деня по-разумно с помощта на Energy Score, ориентирай се лесно с двучестотния GPS, следи съня си и постигай уелнес целите си с помощта на новия сензор BioActive. Galaxy AI ще ти предостави ценна здравна информация с енергиен рейтинг Energy Score и уелнес съвети, които ще ти помогнат да бъдеш в топ форма.
 
 
Привлича погледите със своя флуиден дизайн
Galaxy Watch7 елегантно допълва личния ти стил със своя модерен дизайн и цветни шевове, а вълничките на каишката демонстрират, че си готов за следващата тренировка. Имаш избор между модел с голям и с малък размер на циферблата и три цвята: зелено, сребристо и бежово.
 
 
Тренирай по-ефективно с усъвършенствания фитнес тракер
Galaxy Watch7 ти помага да преминеш на следващото ниво в тренировките. Създай перфектната за теб тренировка със загряване, възстановяване и почивки между отделните упражнения или се опитай да надминеш предишните си рекорди, за да запазиш мотивацията си. Проследявай лесно активностите си дори във водата с режима Water Lock.
 
 
Мощна производителност
Новият 3nm процесор добавя мощ към ежедневието ти. Премини от проверка на прогнозата за времето към проследяване на тренировките за нула време. Освен това животът на батерията е оптимизиран така, че Galaxy Watch7 да издържа по-дълго дори от теб.
 
 
Усъвършенстван сензор BioActive
Постигни уелнес целите си с помощта на новия сензор BioActive – най-усъвършенстваният сензор на Galaxy Watch, който следи здравния ти статус. С помощта на 13 светодиодни сензора, следи твоя сърдечен ритъм, модели на сън и други с висока прецизност.
 
 
Galaxy Watch7 се грижи за теб!
Ако случайно паднеш, докато тренираш или докато спиш, функцията Fall Detection на твоя Galaxy Watch7 ще регистрира това и ще те попита дали имаш нужда от помощ. При други спешни случаи, просто натисни бутонa Home пет пъти, за да изпратиш SOS сигнал до службите за бърза помощ.

  • Характеристики
  • Модел Galaxy Watch7
  • Тип Smartwatch
  • Размер на дисплея 1.31 inches (3.33 cm)
  • Тип дисплей Sapphire Crystal
  • Резолюция на дисплея 432 x 432 pixels
  • Bluetooth version v5.3
  • Капацитет на батерията 300 mAh
  • Водоустойчивост 5 ATM
  • Вградена памет 32 GB
  • RAM памет 2 GB
  • Процесор Exynos W1000
  • GPS Да
  • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / ECG / SpO₂ Tracking / Телесна температура / Компас / Ambient Light
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >