Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Speakers Stage V2 2.1  

Creative Speakers Stage V2 2.1

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
219.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3617246

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Едно all-in-one предложение, което може да отговори адекватно на базовите ти нужди, но и да ти помогне да подобриш аудио оборудването си, второто поколение на системата Creative Stage - Stage V2 2.1 - използва технологиите Clear Dialog и Surround на Sound Blaster, като успоредно с това предоставя повече опции за свързване!

Със soundbar, който разполага с два front-firing говорителя 2,25" (78 x 680 x 100 mm) и subwoofer с говорител 5.25" (423 x 116 x 250 mm), системата на Creative предоставя мощност до 160W (Peak Power) с честотен диапазон 55Hz ~ 20kHz. Разполага с изход HDMI (ARC), порт USB-C, вход 3,5mm (AUX-in) и оптичен вход (Optical-in). Освен това, има възможност за свързване на конзоли PS4/PS4 Pro и Nintendo Switch, както и Bluetooth 5.0 (A2DP/SBC) за мобилни устройства.

Изключително елегантно и още по-практично, дистанционното управление на Stage V2 2.1 осигурява лесен достъп до режимите Surround и Dialog, избора на източник, настройките на звука и музикалните парчета от любимите ти плейлисти!
Creative Stage V2 2.1 Sound Bar & Subwoofer
 
 
Заслужаваш по-добър звук!
4K UHD телевизорите имат страхотна картина, но рядко разполагат с подходящия саунд. Подобри зрителното си изживяване със звука, който заслужава твоят телевизор, благодарение на Creative Stage V2 2.1. Потопи се в един вълнуващ свят и се наслаждавай на игри както никога преди, тъй като този сет на Creative осигурява изключително качество на звук с дълбок бас, благодарение на мощния subwoofer 5,25".
 
 
Със силата на Sound Blaster!
Вече няма нужда да се притесняваш за диалозите и останалите акустични детайли, които обикновено се заглушават от силния бас. Creative Stage V2 2.1 е оборудван с аудио технологиите Clear Dialog и Surround на Sound Blaster. Режимът Clear Dialog използва усъвършенстван алгоритъм, който разпознава диалозите и ги подчертава, без да това да влияе на останалите източници на звук (ambient effects). Освен това, с режима Surround имаш по-добър и пространствен звук, наслаждавайки се на кинематографско изживяване в домашни условия!
 
 
All-in-one аудио система!
Creative Stage V2 2.1 включва всички опции за свързване, за които можеш да се сетиш (Bluetooth 5.0, AUX-in, Optical-in, USB-C, HDMI ARC), така че да можеш да я превърнеш в all-in-one аудио система за всички твои устройства (преносими и стационарни PCs, смартфони, таблети, конзоли PS4/PS4 Pro, Nintendo Switch и др.), а не само за телевизора.
 
 
Управляваш звука с върха на пръстите си!
Creative Stage V2 2.1 се достъпва лесно чрез дистанционното управление (не са включени батерии AAA), с което постигаш много повече от контролирането на стандартното възпроизвеждане на звука и силата му, тъй като ти позволява да сменяш източника, да променяш настройките на високите и ниските честоти и да активираш или деактивираш режимите Clear Dialog & Surround.
 
 
Минималистичен дизайн
Creative Stage V2 2.1 се отличава с финия си минималистичен дизайн, който ти позволява да го поставиш на желаното от теб място. Допълвайки дискретно телевизора ти, този soundbar не отвлича погледа ти от екрана, като показва все пак присъствието си чрез мощен и чист звук. А за тези, които желаят повече пространство (или стил), Stage V2 2.1 може да се постави и на стената. Може да го монтираш и под телевизора си!

  • Характеристики
  • Брой колони 2.1
  • Обща мощност 160 Watt
  • Мощност на Subwoofer 40 Watt
  • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
  • Честотен диапазон 55 Hz - 20 KHz
  • Чувствителност >75 dB
  • Дистанционно управление Да
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >