Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Zhiyun Fiveray Combo  

Zhiyun Fiveray Combo

Fiveray FR100C е мощно, преносимо LED осветление, тънко, леко и осигурява 5 пъти по-голяма яркост от други подобни продукти! Включва и захранване CH120W02.

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
549.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4046013

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Fiveray FR100C на Zhiyun е преносимо LED осветление тип "light stick", което предоставя 5 пъти по-голяма яркост от конкурентни продукти със същата мощност (100W), но този модел е по-лек (само 920 грама) и по-тънък, за да се пренася лесно и освен това е по-икономичен.

Разполага с батерия 2600 mAh и поддържа бързо зареждане чрез USB Type-C (25W PD Fast Charging), за да не губиш време. Интелигентният контрол на температурата и защитата от прегряване заедно с охлаждането и шестте, почти безшумни вентилатора гарантират безупречната му работа.

С яркост до 20.708 Lux (на 0,3 метра), възможност за регулиране на яркостта до 100 нива, за да се покрият прецизно изискванията на всяка сцена (и bicolor, и RGB), възможността за регулиране на цветовата температура между 2700K-6200Κ, режим CCT за кинематографско качество на осветлението, пълен контрол на RGB чрез функцията HIS (за висока наситеност), Fiveray FR100C на Zhiyun ще придаде кинематографично усещане на кадрите ти.
 
Във версията "Combo", Fiveray FR100C на Zhiyun идва със захранването CH120W02. Със зареждането 120W чрез предоставеното захранване CH120W02, Fiveray FR100C LED Stick може да се използва и зарежда едновременно.
 
 
Пълен контрол на осветлението
Ергономичният, въртящ се контролер (за регулиране на цветовата температура или цвета HIS) и вграденият дисплей с ясна индикация ти позволяват да управляваш лампата с една ръка.
 
 
Лесен монтаж
Стандартната 1/4" монтажна винтова резба на основата позволява на модела FR100C да бъде монтиран на gimbal, трипод, стойка или друго съвместимо оборудване, за да отговори на изискванията на всяка сцена.
 
 
Режим CCT за кинематографски цвят
Едно натискане на бутон е достатъчно, за да влезеш в режим "CCT" и да активираш осветлението "dual color temperature", в нормален режим (Regular) или максимален режим (MAX). Разбира се, осигурен е пълен спектър за контрол на цветната температура от 2700°K-6200°K.
 
 
Регулиране на цвят и температура
Възможността за избор на наситеност, оттенък и яркост RGB, използвайки функцията за пълен спектър, наречена "HIS", ти позволява да регулираш наситеността, оттенъка и интензитета на осветлението точно както желаеш за нуждите на всяка сцена. Използвай въображението си, а Fiveray FR100C ще добави цвят и "усещане".
 
 
Вградено охлаждане
Шестте вградени вентилатора и охладителят тип "radiator" осигуряват ефективно охлаждане за надеждна работа, дори при високи температури на средата.
 
 
Поддръжка на бързо зареждане
Голямата 6-клетъчна батерия с капацитет 2600 mAh издържа приблизително 31 минути при максимална мощност (100W), приблизително 64 минути, когато работи с мощност 50W и 340 минути при мощност 10W според производителя. Бързото зареждане PD 25W чрез USB-C гарантира, че FR100C може бързо да бъде пуснат отново в експлоатация, свеждайки до минимум времето за прекъсване на работата.

  • Характеристики
  • Тегло 920 g
  • Размери 4.6 x 50.2 x 4.7 cm
  • В комплекта Калъф / Кабел за зареждане / Зарядно устройство
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >