Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Zhiyun Weebill 3  

Zhiyun Weebill 3

Стабилизираща система за видео 3-axis gimbal с вграден микрофон, осветление, нов дизайн Sling Mode 2.0 и мощна батерия!

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
799.00 лв

939.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4024842

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Simplicity Evolved. Creation Elevated: знаейки характеристиките, които създателите на филми търсят, ZHIYUN създаде WEEBILL 3 - високоефективен преносим 3-осен стабилизатор за DSLR фотоапарати.

С усъвършенстван all-in-one дизайн, който спестява до 40% от усилията на оператора, леки и изключително здрави материали, 10-то поколение алгоритъм за стабилизиращи операции с "хирургическа прецизност", допълнително осветление и вграден микрофон, Sling Mode 2.0 за подобрена ергономия и вградена батерия за целодневна употреба, прави заснемането на видеа по-лесно.

Креативност на по-високо ниво: ZHIYUN WEEBILL 3 е готов да предефинира концепцията за висока производителност.

Zhiyun Weebill 3
 
 
Изтънчен, но опростен!
Базиран на опростена структура, WEEBILL 3 се състои от 390+ компонента, здрави материали и компактни, но мощни двигатели, осигуряващи оптимизирана стабилизираща производителност - отговаряйки в същото време на множество нужди за създаване на филми, дори в най-сложните среди.
 
 
Компактен, като лист хартия A4
С гъвкав и ергономичен дизайн и тегло, което не надвишава 1130g, WEEBILL 3 е изключително компактен, колкото лист хартия A4. Също така те освобождава от тежките товари и тромави добавки, осигурявайки до 10% повече пространство между осите (axis arms) и до 50% повече време за работа.
 
 
Sling Mode 2.0
Новата система Sling Mode 2.0 предлага подобрена ергономия чрез въвеждане на три основни подобрения: преработена L-образна дръжка, ергономична опора за китката и разтегателна дръжка (sling grip). L-образният дизайн премества центъра на тежестта надолу, а дръжката укрепва активния лост с 600%, предлагайки по-добра стабилност и предотвратяване на вибрации при снимане на панорамни или нискоъгълни снимки.
 
 
Практична опора за китката
Опората за китката и разтегателната дръжка спестяват повече от 40% от това, което иначе би било усилието, като осигуряват повече опора за китката и по-малко тежест за ръката. Ергономичният дизайн позволява работа с една ръка - с професионални комбинации от системи (камера и обективи).
 
 
Голяма крачка напред
Усъвършенстваният алгоритъм 10-то поколение на WEEBILL 3 подобрява изчислителната мощност с 30% и прецизно премахва фините трептения в кадрите ти, като пренастройва кривите на движение въз основа на данни от реалния свят, предлагайки революционна стабилност за своя размер.
 
 
Изключителна автономия и бързо зареждане PD
В сравнение с предшественика си, WEEBILL 3 се откроява със своята подобрена и още по-мощна батерия от 7800 mAh, която може да осигури до 21 часа автономия, за да поддържа целодневно снимане. Със съвместимост с PD бързо зареждане (0 – 100% само за 2 часа) и преходно зареждане на свързаната камера (5V/1A), предлага отлична издръжливост с минимално време за прекъсване на работата!
 
 
Система за бързо освобождаване от следващо поколение
На принципа "Balanced Once. Balanced Forever" и с най-високото ниво плоча за бързо освобождаване 11mm, ZHIYUN гарантира, че няма да губиш ценно време при смяната на оборудване. Двойните плочи за бързо освобождаване ти позволяват не само да монтираш камери без ребалансиране, но и да сменяш батериите без препятствия.
Lumen Amplifier
 
Допълнително осветление с Lumen Amplifier
Благодарение на технологията Lumen Amplifier, WEEBILL 3 ти предлага професионален светлинен ефект, който не изисква допълнителни аксесоари (10 000 Lux максимална осветеност, 90+ CRI с двойна цветова температура 2600K-5400K). С нова технология за охлаждане, която поддържа ярка запълваща светлина.
Customizable Settings
 
Персонализируеми настройки
Сега можеш да персонализираш повече бутони и клавиши на WEEBILL 3 за индивидуални сценарии. Любимите ти режими на снимане могат да бъдат персонализирани чрез бутона на затвора. Предното колело поддържа множество настройки, включително на камерата, фокус - zoom и движения на осите.
Built In Mic
 
Вграден микрофон Hi-Fi
Вграденият Noise-Cancelling Hi-Fi микрофон ти позволява да осъществяваш записи с чист звук със стабилна сила, като елиминира досадното свързване на кабели и аксесоари. Защото всяко творческо пътуване трябва да бъде просто и директно…

  • Характеристики
  • Капацитет на батерията 6000 mAh
  • Тегло 1130 g
  • Размери 34.2 x 7.3 x 20.7 cm
  • Аксесоари Калъф / Трипод / Audio Cable 2.5 to 3.5mm / Audio Cable 2.5 to 2.5mm / Sony Control Cable
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >