Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Zhiyun Weebill S Camera Gimbal  

Zhiyun Weebill S Camera Gimbal

3-осев стабилизатор gimbal за фотоапарати DLSM/DSLR, с технологии ViaTouch 2.0 & Sync Motion, съвместимост с модул за безжично предаване TransMount и голяма автономия!

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
529.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3402606

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Tiny Giant: WEEBILL-S на Zhiyun може да управлява лесно повечето mirrorless и DSLR фотоапарати на пазара.

Благодарение на елегантния, лек корпус и уникалната функция Sling, WEEBILL-S осигурява стабилно и безпроблемно снимане.

Интегрирайки подобрен алгоритъм и по-мощни мотори, интелигентна система ViaTouch 2.0, батерии за автономия до 14 часа и предоставяйки съвместимост с един модул за предаване на картина HD, WEEBILL-S премахва ограниченията при заснемането на филми!
Zhiyun Weebill S
 
 
Висока мощност и съвместимост!
WEEBILL-S идва с нови, подсилени мотори и подобрен алгоритъм с висока прецизност, предоставяйки 300% подобряване на въртящия момент на двигателя и 50% по-бърза реакция. Системи като Sony A7 III с FE 24-70mm F2.8 и Canon 5D4 с EF 24-70mm F2.8 могат да се балансират перфектно и да се стабилизират в WEEBILL-S за безпроблемно заснемане на филми при различни сценарии. Просто постави фотоапарата си, а той автоматично ще координира силата си (провери списъка за съвместимост).
 
 
По-гъвкав от всякога!
Подобреният алгоритъм (8th Instune) на WEEBILL-S осигурява бърза реакция и премахва трептенето при бързи движение, в каквато и да е среда. Освен това ти дава възможност да регулираш в реално време скоростта и различните параметри на всяка ос, чрез селектора, който се намира на дръжката, предлагайки по-гъвкав кинематографичен подход!
 
 
Компактен като лист A4!
С гъвкав и ергономичен дизайн, WEEBILL-S е изключително компактен, колкото лист A4. С усъвършенстваната функция Sling, осигурява приятно изживяване при снимане за всеки, така че да кадрираш и снимаш от всеки ъгъл и от всякаква перспектива!
 
 
Подобрен модул TransMount!
Новият модул за предаване на картина TransMount (предоставя се като аксесоар) може да се постави директно под базата за бързо освобождаване (Quick Release) на WEEBILL-S. Със синхронизирано предаване при резолюция 1080p (30fps) от разстояние 100 метра (производителността и разстоянието варират в зависимост от честотните ленти) с LUT, Pseudocolor, Peak Focus, Zebra Stripes и др., това е един gimbal, който предлага запис и livestreaming на професионално ниво!
 
 
ViaTouch 2.0: Светът на върха на пръстите ти!
Превърни дисплея на твоя смартфон в професионален монитор и многофункционален контролер, с ViaTouch 2.0. Освен възможността за предаване на картина HD, свързва безупречно твоя смартфон, фотоапарат и gimbal, като различни настройки на последния и фотоапарата могат да се правят в реално време (като проследяване на скоростта, ISO, скоростта на затвора и др. (необходим е модул за предаване TransMount).
 
 
Система Sync Motion!
WEEBILL-S представя Sync Motion, една система за контрол на сензора за движение, базирана на приложението на Zhiyun. Когато се комбинира с модула за предаване на картина, позволява проследяването в реално време и синхронизацията на контрол на движение едновременно, за задълбочаване FPV като никога досега (необходим е модул за предаване TransMount).
 
 
LiveStream навсякъде!
Поддържайки свързване за предаване на картина с до 3 устройства всеки път  - смартфони, таблети или съвместими монитори - TransMount Image Transmission Package на WEEBILL-S (предавател и приемник) предоставя икономично и гъвкаво решение за livestreaming, във всеки един момент!
SmartFollow 2.0
 
SmartFollow 2.0
SmartFollow 2.0 позволява точното проследяване на обекти без да се налага да балансираш смартфона си с фотоапарата или gimbal. Просто определяш желания обект чрез дисплея на смартфона си, а gimbal и фотоапаратът ще направят останалото. Освен това ти дава възможност да работиш изключително гъвкаво, само или в екип (изисква се модул за предаване TransMount).
Modular design
 
Модулен дизайн!
С пълния пакет на модула за предаване на картина TransMount (предавател и приемник), WEEBILL-S предлага професионални решения за проследяване на всеки режисьор. Когато се поставят приемникът и предавателят, могат да се свържат до три устройства към твоя gimbal, включително не само смартфони и iPad, но и професионални монитори (всеки модул се продава отделно).
Gimbal settings
 
Директни настройки Gimbal
Интуитивният OLED дисплей представя регулируеми параметри на WEEBILL-S, като мощност на двигателя, скорост на проследяване (follow speed), плавност (smoothness), активен обхват на движение, адаптиране на бутони и др., които могат да се контролират доректно от дръжката, без да се налага да отваряш приложението!
Wireless remote controller
 
Безжичен контролер!
Новият безжичен контролер разполага с вграден модул на сензора за движение, който позволява прецизен контрол на движението и параметрите в реално време.

Продава се отделно и не може да работи независимо, единствено с WEEBILL-S и модула TransMount, предавател и приемник.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >