Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sentio Car Holder & Wireless Charger 15W  

Sentio Car Holder & Wireless Charger 15W

Регулируема стойка за кола с безжично зареждане 15W (съвместима с Qi™) и възможност за поставяне на въздуховодите или таблото на автомобила!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4276108
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Sentio предоставя удобството на безжичното зареждане на всеки шофьор, с гъвкава и надеждна стойка и безжично зареждане 15W (Quick Charge), която лесно се прикрепя към вентилационните отвори или таблото на автомобила.

Изработена от здрава — изключително приятна на допир — пластмаса, може да се използва лесно дори и с едната ръка, предоставяйки голяма гъвкавост и стабилност. Включва специален бутон за автоматично "заключване" и "отключване", като е съвместима с мобилни устройства, които използват технологията за безжично зареждане Qi™.

В опаковката има допълнителна залепваща основа и USB-C кабел за out-of-the-box използване.

Sentio Wireless Car Charging Holder 15W
 
 
Безжична свобода!
Стойката за автомобил Sentio с безжично зареждане 15W е съвместима с устройства, които използват стандарта Qi™ и поддържа захранване 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.67A (Max.), предоставяйки съответно 5W, 7.5W, 10W и 15W (Max.). Поставя се на вентилационните отвори или на таблото на автомобила. Разполага със специален сензор, който активира скобите, за да захванат устройството ти, така че да можеш с другата си ръка да затвориш вратата, да си сложиш колана и т.н.
 
 
Лесно поставяне
Благодарение на специално проектираното рамо, можеш да поставиш автомобилната стойка Sentio с безжично зареждане 15W, където имаш нужда, без да нарушаваш видимостта. За безупречно set-and-drive изживяване, просто натисни бутона отстрани на стойката, постави устройството си и то автоматично ще се заключи — за да започнеш пътуването си без стрес!

  • Характеристики
  • Тип Безжично зарядно
  • Съвместимост Smartphones
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >