Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Asus TUF Gaming Capture Box  

Asus TUF Gaming Capture Box

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
379.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4236092

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Привлечи вниманието на публиката си с ASUS TUF Gaming Capture Box! Можеш да избереш заснемане на видео в 4K/30fps, 2K/60fps или FHD при 120fps за уникални streams и gaming съдържание на професионално ниво, докато с passthrough се наслаждаваш на 4K/60hz, 2K/144Hz или FHD при 240Hz, така че да не губиш качеството на игрите, които харесваш!

Свържи изхода за слушалки на контролера и слушалките си директно към Capture Box, за да стриймваш с приятелите си, докато уточнявате стратегии.

Plug and play е, тъй като работи с протокола UVC (Universal Video Class), напълно съвместим с любими програми като OBS Studio, като веднага ще разбереш състоянието на устройството от RGB осветлението!

ASUS TUF Gaming Capture Box
 
 
Улови всеки детайл

Приготви се да омагьосаш публиката си и да се насладиш на всеки детайл в любимите си игри. Наслаждавай се на игри до 4K60 от passthrough, което поддържа HDR съдържание, както и VRR, a чрез USB-C 3.2 Gen 1x1 можеш да записваш 4K/30fps, 2K/60FPS или FHD/120FPS съдържание.

 
 
Компанията е в центъра на вниманието

Конзолните партита вече са звездата на стрийма. Свържи аудио изхода на контролера към единия вход и слушалките към другия, регулирай силата на звука чрез специалната програма и просто вмъкни коментарите на твоите приятели в играта!

 
 
Не пести от качеството

Не е необходимо да променяш настройките на конзолата или PC-то си, свързвайки ги с ASUS TUF Gaming Capture. Наслаждавай се на резолюция до 4K/60Hz с поддръжка VRR, свеждайки до нула screen tearing. Наслаждавай се на живи цветове и големи контрасти с поддръжка HDR!

 
 
Готовност за действие навсякъде!

Проектирана отвътре и отвън, за да бъде готова за действие, където и да се намираш, дори и да нямаш собствен компютър/лаптоп под ръка! Толкова е малка, че се побира в дланта ти, свързва се към всеки компютър/лаптоп, без да е необходимо да инсталираш драйвери, тъй като поддържа USB class video support (UVC).

ASUS TUF Gaming Capture Box
 
ASUS Video Capture Console

Asus предлага нова програма, Video Capture Console. Позволява ти да контролираш осветлението, както и звука, който идва от capture box!

ASUS TUF Gaming Capture Box
 
Индикация ARGB

Виж състоянието на capture box с един поглед! Индикацията ARGB ще ти покаже кога е активиран Party Mode, дали има проблем с кабела или източникът има активиран HDCP.

4236092--Box-3
 
OBS™ Certified

Създадена със сертификат OBS Studio™, осигурява удобство и съвместимост, за да направи съдържанието ти още по-добро!

  • Характеристики
  • Поддържани формати Record Format: NV12 / YUV2
  • Тип Capture Card
  • Конзола Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox Series X / Xbox Series S
  • Свързване USB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >