Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Elgato Key Light Air  

Elgato Key Light Air

Специално за streamers и създатели на съдържание, с 80 OSRAM LEDs за яркост до 1400 Lumens!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3401588

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Illuminate On Command: Използването на правилното осветление може да привлече по-ефективно интереса на зрителите ти и да подобри значително качеството на видеата ти!
 
От начина, по който се смееш и се шегуваш, всяка гримаса и физиономия, реакции, които разкриват важни детайли от лицето ти и показват на зрителите ти истинското ти настроение, през "зоркото око" на камерата. В крайна сметка, ти си звездата на шоуто и правят “sub”, за да те гледат!

С телескопична дръжка 60 - 88 cm и 3D глава за абсолютна прецизност, тегло 1000g, съвместимост с Multi Mount и Stream Deck на Elgato, Key Light Air осигурява гъвкавостта и стабилността, от които се нуждае всеки  game streamer!
Elgato Key Light Air
 
 
Подобри помещението си!
Конвенционалното студийно осветление може да е “too much” за твоя setup. Създаден от метал, с ергономичен дизайн и тънък профил, Elgato Key Light Air решава този проблем и не се оплита в краката ти. Не докосва дори пода. Просто прикрепи специалната стойка (Pole Mount) към бюрото си, регулирай височината и си готов!
 
 
Осветление с подпис Elgato!
За разлика от конвенционалното студийно осветление, Key Light Air не е просто алтернативно решение за професионално осветление: архитектурата Edge-lit LED и технологията multi-layer diffusion предлагат изключително меко осветление, което разкрива чертите ти, без да дразни очите ти!
 
 
Пълен контрол с едно докосване!
Защо да се тормозиш със сложни настройки? Key Light Air се свързва безжично (Wi-Fi 802.11 b/g/n) с PC, Mac, iOS и Android устройства, позволявайки ти да адаптираш яркостта и цветовото представяне на съдържанието - в реално време - чрез приложението Control Center. Най-доброто: със същата лекота можеш да управляваш повече Key Lights!
 
 
Без soft-boxes!
Докато светлината от soft boxes те кара да се потиш, Key Light Air на Elgato поддържа ниски нива на температурата,въпреки огромната - за неговия размер - яркост от 1400 Lumens. С 80 premium OSRAM LEDs, предоставя от ярко осветление до най-мекия блясък, с температура на цвета от 2900K до 7000K. Изработена от опалово сатенено стъкло, повърхността на Key Light Air гарантира балансирана, без изкривявания, дифузия и отлични светлинни лъчи.

  • Характеристики
  • Тип Light
  • Яркост 1400
  • Други характеристики Color Range: 2900 – 7000K
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >