Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Gaming PC Stand PCS-150  

Turbo-X Gaming PC Stand PCS-150

Стойка с колелца, които имат заключващ механизъм за абсолютна стабилност! Дължината и ширината могат да бъдат конфигурирани, така че компютърът да се побере точно, без да излиза от стойката!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4410955
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Регулируема поставка за поддържане и транспортиране на твоя gaming desktop. Има повдигнато шаси, така че процесорът да е на безопасно разстояние от прах. Вертикалните пластини регулират ширината, за да поберат почти всички размери компютърни кутии. Дължината се регулира по подобен начин. Издържа тегло до 25 килограма. Изработена от изключително устойчиви материали, така че няма да имаш проблеми с износването!
Τurbo-X Βάση Gaming H/Y PCS-15
Размери
51x30x11.3cm
Има подходящите размери, за да побере дори големи компютърни кутии.
Издържа
до 25kg
С максимална издръжливост на тегло до 25 килограма, можеш да бъдеш спокоен, че тази поставка няма да "се огъне" пред нищо! 
Диапазон на ширината
16x30cm
Ширината му се регулирана така, че да "прегърне" правилно компютъра ти, независимо от размера му.
 
 
Изключително здрава
Поставката е изработена от материали с високо качество, така че да бъде устойчива на продължителна употреба и трудности. Издръжливата конструкция гарантира, че твоят компютър е в добри ръце!
 
 
Предлага абсолютна стабилност
Повдигнатите защитни рамки отстрани предпазват компютъра от падане по време на преместване. Въпреки това, дори и при небрежно движение, компютърът ти ще остане изправен!
 
 
"Заключва" правилната позиция
Двете колелца на поставката идват с механизъм за заключване, така че да не се движи без твое желание. По този начин поставката няма да се отклони и на милиметър от позицията, която си избрал!
 
 
Регулира се за теб!
Както ширината, така и дължината са лесно регулируеми, така че да се адаптират идеално към CPU. Ширината на основата е от 16 до 30cm, а дължината от 40 до 51cm.

  • Характеристики
  • Размери 9.5 x 44 x 54.5 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >