Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Web Camera Aurora  

Turbo-X Web Camera Aurora

Камера FHD с ярък пръстен с три настройки, гъвкава стойка, многопосочен микрофон и статив!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
45.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3710890
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Подобри комуникацията си, покажи таланта си с live streaming и се отличи в gaming-а с Web Camera Turbo-X Aurora!

Тази Full HD (1920 x 1080) / 30fps камера разполага със свой собствен светещ пръстен (light ring), който можеш да регулираш с три нива на осветеност.

Разполага с широкоъгълен обектив (68,2ο по диагонал, 61,7ο хоризонтално, 35,2ο вертикално) и с многопосочен микрофон, така че да улесни комуникацията ти, а благодарение на автофокуса, винаги ще бъдеш в центъра на разговора. Можеш да я използваш по много начини!

Благодарение на гъвкавата стойка, можеш да я поставиш на монитора си или на бюрото си. Включва и трипод за допълнителна стабилност. Съвместима е с Windows/MacOS/Linux OS и се поддържа почти от всички програми благодарение на стандарта UVC/UAC.
Web Camera Turbo-X Aurora at glance
 
 
Работа отвсякъде
С резолюция FHD 1080 партньорите ти могат да те виждат с голяма яснота, а с висококачествения микрофон, разговорите са по-лесни от всякога! Съвместима е с всички популярни програми за видеоконференции. Постигай целите си дори и да не си в офиса!
 
 
Лесно поставяне
Можеш да я поставиш навсякъде! Върху бюрото, върху монитора на компютъра или лаптопа, а с предоставения трипод можеш да "кадрираш" още по-добре, независимо върху каква повърхност си избрал да работиш!
 
 
Владей играта!
Прави gaming streams по-вълнуващи от всякота и очаровай абонатите си с ясна картина в момента, в който показваш уменията си! Turbo-X Aurora ще работи безпроблемно с всички програми за streaming, така че не е нужно да се занимаваш непрекъснато с настройки.
 
 
Учи навсякъде
Дистанционното обучение се превръща в игра! С включения статив и лесното използване, класната стая може да позиционира на всяко бюро или маса, а урокът може да се осъществи от всеки компютър, тъй като камерата не изисква инсталиране на допълнителен софтуер.
 
 
Покажи таланта си!
Покажи таланта си на света! Независимо дали се занимаваш с гримьорство, или обсъждаш теми с последователите си в предаване на живо, винаги ще блестиш със светещия пръстен, който ще намали несъвършенствата и ще подчертае чертите ти, завладявайки зрителите!
Web Camera Turbo-X Aurora flexibility
 
Абсолютно гъвкава
Независимо от какъв ъгъл или какво място искаш да снимаш, поставена на бюрото или върху монитора, уебкамерата Turbo-X осигурява абсолютна гъвкавост.
Web Camera Turbo-X Aurora compatibility
 
Напълно съвместима
Независимо каква е операционната ти система или любимата ти програма за streaming, телеконференция или запис на видео, благодарение на поддръжката на стандарта UVC/UAC, няма нужда от допълнителни инсталации и настройки!
Web Camera Turbo-X Aurora light
 
Абсолютно блестяща
С три опции за осветление на пръстена на камерата - топла, хладна или естествена светлина. Така винаги ще имаш необходимото осветление в зависимост от това къде се намираш и настроението, което искаш да постигнеш.

  • Характеристики
  • Резолюция на снимка 2.0 megapixels
  • Резолюция на видео Full HD/30 fps
  • Микрофон Вграден
  • Автофокус Да
  • Максимален брой fps 30 fps
  • Операционна система Linux/Windows 8.1/Windows 10/macOS/Chrome OS/Windows 7/Windows Vista/Windows XP
  • Свързване USB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >