Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

D-Link 5‑Port Gigabit Unmanaged Switch  

D-Link 5‑Port Gigabit Unmanaged Switch

С 5x порта Gigabit Ethernet, Plug & Play дизайн за директно свързване, два индикатора LED на порт, QoS, IGMP Snooping и технология D-Link Green!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
31.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3641309
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Compact Gigabit Connectivity: DGS-105 5-Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch е предложение за SOHO, малки и средно големи фирми, които искат да се възползват от увеличената честотна лента на Gigabit Ethernet, на ниска цена.

Предоставя 5x порта Gigabit (1000BASE-T) за лесно разширяване на кабелната мрежа и бърз начин за ъпгрейд на всички свързани работни станции към Gigabit. Разполага с метално шаси за по-голяма устойчивост, безшумен е - тъй като не разполага с вентилатор - в интегрира технология D-Link Green (IEEE 802.3az), за спестяване на енергия и по-дълъг живот. В напълно двупосочен режим, осигурява високоскоростен поток от данни към сървърите, с минимална загуба по време на трансфера.

Online games, 4K video streaming, големи файлове? Нищо не може да "изплаши" Gigabit Ethernet!
D-Link 5-Port Gigabit Unmanaged Switch
 
 
Лесно свързване в мрежа Gigabit
Скоростите на трансфер на Gigabit Ethernet го правят идеален за бърз трансфер на големи файлове и online gaming. С предни портове Ethernet, два индикатора LED на порт за лесното разграничаване на състоянието на връзката и QoS, Unmanaged Desktop Switch на D-Link организира и дава приоритет на важни данни, позволявайки по-ефективен multimedia streaming, VoIP обаждания и онлайн игри, независимо от конфигурацията на твоята мрежа.
 
 
Cable Diagnostics
Диагностичната функция "Cable Diagnostics" на D-Link позволява на потребителите да проверят веднага състоянието на кабела, чрез LED в предната част на Desktop Switch. Потребителите могат също така да определят дали техните кабелни връзки са правилни, улеснявайки незабавното отстраняване на проблеми с мрежата, ако е необходимо.
 
 
IGMP Snooping
Когато е активиран мониторънгът на Internet Group Management Protocol (IGMP), Unmanaged Desktop Switch слуша "разговора" между централни компютри и рутери, и запазва "карта" с връзките, които изискват IP multicast streams, повишавайки производителността. Потребителите могат да филтрират връзки, които нямат нужда от multicasts, следователно винаги имат контрол над портовете, които ги приемат.
 
 
Think Green!
Unmanaged Desktop Switch на D-Link спестява енергия и намалява топлината, което от своя страна удължава живота му, без да жертва производителността или функционалността. Поддържа IEEE 802.3az Energy-Efficient Ethernet (EEE), който може да разбере кога свързан PC е изключен или когато няма Ethernet трафик и да деактивира порта. Също така, може да спести енергия, откривайки дължината на кабела, който е свързан към даден порт и след това да използва само необходимата мощност.

  • Характеристики
  • Портове 5
  • Скорост на мрежата 10/100/1000 Mbps
  • Standards ΙEEE 802.3az
  • Други характеристики POE
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >