Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
iPad Pro 12.9" 5Gen 5G 1TB Space Gray
ProductPhoto_1942603

Apple iPad Pro 12.9" 5Gen 5G 1TB Space Gray  

Apple iPad Pro 12.9" 5Gen 5G 1TB Space Gray

iPad Pro.Съвършеният iPad с впечатляващ процесор M1 от Apple, с ослепителен екран Liquid Retina XDR 12,9-инча и скорост 5G.iPad Pro

Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
4229.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3720225

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед!
iPad Pro притежава супер мощният процесор M1 на Apple за иновативна производителност и целодневен живот на батерията.

Разполага с впечатляващ дисплей Liquid Retina XDR 12,9-инча за показване и обработка на снимки и видео HDR. Cellular моделите поддържат скорост 5G* за свързване към мрежа. В същото време предната камера с функцията Center Stage те разпознава и автоматично държи в кадър по време на видео разговорите ти.

iPad Pro разполага с професионални камери и скенер LiDAR за впечатляващи снимки, видео и впечатляващ AR, както и порт Thunderbolt / USB 4 за свързване с аксесоари с висока производителност.

Можеш също така да използваш Apple Pencil, за да пишеш бележки, да чертаеш и да добавяш подписи на документи, както и Magic клавиатура, за ненадминато изживяване при писане и употреба на trackpad.

*Изисква се план за данни. Обажданията чрез 4G LTE Advanced, LTE и Wi-Fi. Скоростите се основават на теоретичен транфер на данни и варират в зависимост от условията на обекта и мобилния оператор. За подробности относно поддръжката на LTE, се свържи с мобилния си оператор и влез в уебсайта  " apple.com/ipad/LTE
Apple 12.9'' iPad Pro WiFi SG
 
 
iPad Pro притежава супер мощен процесор M1 на Apple за иновативна производителност и целодневен живот на батерията. В съчетание с iPadOS за лесен мултитаскинг и мощен, интуитивен дизайн, специално за iPad.
 
 
Впечатляващ дисплей Liquid Retina XDR 12,9-инча с ProMotion, True Tone и широка гама цветове P3 (екранът се измерва по диагонал) за преглед или редактиране на снимки и видеоклипове HDR. Звук от четири високоговорителя и пет професионални качествени микрофона.
 
 
iPad Pro разполага с TrueDepth система на камерата с Ultra Wide камера и функция Center Stage. Камера 12 MP с широкоъгълен обектив, камера 10 MP с широкоъгълен обектив и скенер LiDAR. С Face ID за сигурно удостоверяване и Apple Pay.
 
 
Цял ден живот на батерията (Животът на батерията варира в зависимост от употребата и конфигурацията).
 
 
Бърза връзка с Wi-Fi 6. Порт Thunderbolt / USB 4 за зареждане и свързване на аксесоари.
 
 
Поддръжка на Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio и Apple Pencil 2 (аксесоарите се продават отделно. Съвместимостта варира в зависимост от поколението на модела).
 
 
Над един милион приложения през App Store за iPad (apps са на разположение на App Store. Наличността на заглавието подлежи на промяна).

  • Характеристики
  • Модел iPad Pro 1TB Space Gray
  • Размер на дисплея 12.9 inches (32.77 cm)
  • Технология на дисплея Liquid Retina XDR
  • Задна камера 12.0 megapixels
  • Предна камера 12.0 megapixels
  • Модел процесор Apple M1
  • Вградена памет 1 TB
  • Свързаност 5G
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >