Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12GB/256GB Moonstone Gray
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12GB/256GB Moonstone Gray  

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12GB/256GB Moonstone Gray

За първи път таблетите от серия Tab S10 са с предварително инсталиран Galaxy AI. Получаваш огромно, задвижвано от AI, платно, върху което да твориш!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2909.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4635736

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

AI-POWERED GALAXY: Tab S10 Ultra е по-добър от всякога и предлага нови начини да да създаваш, да се забавляваш, да работиш и да общуваш — винаги със силата на Galaxy AI!

Създател на дигитално съдържание, предприемач, студент, геймър или човек на изкуството, ще можеш да вършиш работата си със супер бърза връзка и подобрена процесорна мощ.

Впечатляващият Anti-Reflection Dynamic AMOLED 2X дисплей предлага отлична видимост и обширни творчески възможности, независимо дали си у дома, на работа, или в парка, като същевременно предоставя разширени AI функции — като напр. Circle to Search, Sketch to Image и Smart Select. А с централния контролен панел Home AI имаш всичко необходимо на едно място.

Точно както и предишната серия Galaxy Tab, идва със сертификат IP68 за подобрена издръжливост в движение. Освен това мощният процесор MediaTek Dimensity 9300, свързаността WiFi/5G, бързото зареждане и издръжливата батерия ще те държат далеч от кабели и зарядни устройства, за да можеш да останеш активен от началото до края на деня.

Tab S10 Ultra 5G 12GB/256GB MoonST GRY
MediaTek Dimensity 9300
Процесор
MediaTek Dimensity 9300
Мощният процесор Dimensity 9300 (TSMC 4nm) предлага идеален баланс между висока производителност (до 3,25GHz) и енергийна ефективност, с Immortalis-G720 MC12 GPU и MediaTek NPU 790 (Generative AI).
14,”6 Dynamic AMOLED 2X
Дисплей
14,6" Dynamic AMOLED 2X
Гледай любимите си видеа в YouTube и TikTok, сърфирай в интернет, чети електронни книги и играй игри на антирефлексния Dynamic AMOLED 2X (2960 x 1848 pixels) дисплей 14,6".
12GB RAM
Памет
12GB
С памет (RAM) 12GB реагира бързо на командите ти. Наслаждавай се на стабилност, гладка работа и изключителна реакция, когато работиш с приложения, браузваш в интернет, гледаш филми или играеш игри.
256GB Storage
Място за съхранение
256GB
С 256GB място за съхранение, имаш винаги на разположение полезни apps, мобилни игри, снимки и видеа. А ако мястото ти се струва малко, можеш да поставиш карта памет microSDXC (до 1,5TB, продава се отделно), за да го увеличиш.
11.200 mAh Battery
Батерия
11200 mAh
Батерията с капацитет 11200 mAh (typical) осигурява много часове автономия, за да следиш социалните медии, да слушаш музика, да гледаш видеа и да се наслаждаваш на любимите си игри.
 
 
Galaxy AI на по-голям екран
Galaxy Tab S10 Ultra с Galaxy AI предоставя всички предимства на кинематографичното изживяване и те поставя в центъра на действието на любимата ти игра или филм. Усъвършенстваният потребителски интерфейс One UI, подобрен с AI, ти предлага Sketch to Image (превръща скиците в художествени рисунки и изображения), Circle to Search с Google, Notes Assistant, превод на текст с изкуствен интелект, Handwriting Assistant и разбира се, много прозорци, централен контролен панел Home AI и други.
 
 
S Pen
Пиши, скицирай, рисувай в любимото си приложение за водене на бележки с преработения и многофункционален S Pen (включва се). Прикрепя се магнитно към гърба на Galaxy Tab S10+ и Tab S10 Ultra и подхожда на техния стил.
 
 
Дисплей Dynamic AMOLED 2X с антирефлексна технология
Anti-Reflection Dynamic AMOLED 2X дисплеят ти позволява да виждаш ясно дори в силно осветени зони, с общо отражение, ограничено до 2% (4,5% по-малко от дисплея на Tab S9). Очаква те изживяване като от киносалон с невероятна резолюция и ултраплавно взаимодействие с дисплей, който мнозина смятат за най-добрия в момента.
 
 
Остани креативен в движение с издръжлива батерия
Поддържай високи нива на творческа енергия с издръжливата батерия. Използвай пълноценно живота на батерията. Играй с часове, гледай с часове любимите си предавания, след което зареди супербързо таблета до 100%.
 
 
Устойчив на вода и прах
Малко вода няма да навреди на твоя таблет. Всъщност може да издържи потапяне в прясна вода с дълбочина до 1,5 метра за до 30 минути.
*Tab S10 Ultra и включената в комплекта S Pen са със степен на защита IP68 съгласно стандартa IEC 60529.
Sketch to Image
 
Sketch to Image
Използвай Sketch to Image, за да превърнеш твоите груби скици и драскулки в истински произведения на изкуството с помощта на AI и S Pen. Да рисуваш става по-приятно от всякога.
Effortless Note-taking
 
Организирай се на момента
Транскрибирай записите си в бележки и бързо ги прегледай за детайли. Създавай резюмета бързо и лесно или коригирай подравняването и разстоянието, за да бъдат интелигентните ти бележки организирани (Notes Assistant).
Circle to Search
 
Circle to Search
Изпитай мощта на функцията Circle to Search с Google на по-голям екран. Просто огради, маркирай или докосни изображение или текст, за да получиш информация за него от Google Search. Можеш да се възползваш дори от моментален превод, ако текстът е на чужд език.

  • Характеристики
  • Модел Galaxy Tab S10 Ultra
  • Размер на дисплея 14.6 inches (37.1 cm)
  • Резолюция на дисплея 2960 x 1848 pixels
  • Технология на дисплея Dynamic Amoled 2X
  • Операционна система Android
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 12 GB
  • Вградена памет 256 GB
  • Съвместима карта памет microSD до 1.5TB
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth Bluetooth 5.3
  • Задна камера 13 + 8 megapixels
  • Предна камера 12 + 12 megapixels
  • Капацитет на батерията 11200 mAh
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Размери 32.5 x 20.8 x 0.56 cm
  • Тегло 723 g
  • Други характеристики Тип SIM карта: Nano SIM
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >