Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
NXTPAPER 11 WiFi Dark Gray + Case + Pen
ProductPhoto_1942603

TCL NXTPAPER 11 WiFi Dark Gray + Case + Pen  

TCL NXTPAPER 11 WiFi Dark Gray + Case + Pen

TCL NTXPAPER 11 предлага първокласен дизайн и несравнима технология за грижа за очите, благодарение на впечатляващия 2K дисплей 11" с иновативна технология NXTPAPER 2.0!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
559.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4345002

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

ELEVATED EYE COMFORT. ENJOY EASIER VIEWING: TCL NXTPAPER 11 разполага с цветен paper-like дисплей 11" 2K с подобрена яркост, несравнима защита на очите и страхотен дизайн!

Оборудван с иновативната технология NXTPAPER 2.0, яркостта на дисплея на таблета е най-добрата в категорията, до 500nits, като същевременно надхвърля стандартите на TÜV за намаляване на синята светлина. Проектиран с възможности против отблясъци, таблетът е идеален за наслада във всяка среда, дори при слънчева светлина или от всякакъв ъгъл. Редовните актуализации на Android™ 13 предоставят най-новите функции за лесна и сигурна употреба.

С елегантна и здрава конструкция от алуминий, тегло 462 грама и дебелина само 6,9mm, изключително мобилният и носител на наградата iF DESIGN AWARD TCL NXTPAPER 11 е най-лекият таблет в своя клас, като същевременно предлага богато визуално изживяване.

Идва в комплект с калъф (multi-angle) и стилус за креативност и удобство.

TCL NTXPAPER 11
Mediatek Helio P60T
Процесор
Mediatek Helio P60T
8-ядреният процесор Mediatek Helio P60T интегрира 4 ядра Cortex-A53 (2,0GHz), 4 ядра Cortex-A73 (2,0GHz) и ARM Mali-G72 MP3 GPU за висока производителност.
4GB RAM
Памет
4GB
С 4GB RAM всичко става гладко и с високи скорости. Браузвай в интернет, играй любимите си игри и отваряй много прозорци за по-приятно потребителско изживяване и повишена продуктивност!
128GB ROM + 1TB mSD
Място за съхранение
128GB
Със 128GB разширяемо място за съхранение (чрез карта microSD до 1TB, продава се отделно) имаш на твое разположение всички видеа, снимки и необходими документи, като можеш да инсталираш и любимите си приложения.
8000mAh Battery
Батерия
8000 mAh
Със зарядно (9V2A) и батерия с капацитет 8000mAh (typical) предоставя голяма автономия, за да останеш продуктивен много часове и да гледаш до 13 часа видео (реалната автономия на батерията варира в зависимост от употребата).
Wi-Fi 5 & Bluetooth® 5.0
Интерфейс на свързване
Wi-Fi 5 & Bluetooth® 5.0
С безжично мрежово свързване Wi-Fi 5 (802.11a/b/g/n/ac, WiFi Direct, Wi-Fi Display) можеш да имаш връзка с Internet на много места. Поддръжката на Bluetooth® 5.0 осигурява бърза връзка със съвместими устройства.
 
 
Хартиена текстура за уникално изживяване при четене
Наслади се на ярки и живи цветове на дисплей с хартиена текстура, който е 150% по-ярък от предишното поколение. Иновативната оптична технология NXTPAPER 2.0 предлага превъзходно изживяване при гледане на електронни книги с яркост, която не изморява очите и хармонични цветови тонове.
 
 
Подобрена яркост, сертификат за слаба синя светлина
Гледай съдържанието на дисплея с голяма лекота и яснота с максимална яркост до 500 nits, дори при силна слънчева светлина (активира се автоматично, когато екранът е изложен на силен източник на светлина). Специалната конструкция на ниво материал за по-слабо синьо излъчване намалява проблемите със зрението и напрежението на очите по време на продължително четене.
 
 
Оптимална цветова температура
Режимът за оптимизиране на дисплея с AI автоматично настройва цветовата температура на източника на светлина според околната среда, както през деня, така и през нощта (според действителното време на използване на устройството и преходите между широк светлинен спектър).
 
 
Помощта, мощността и скоростта, от които се нуждаеш
За да отговори на ежедневните ти изисквания и различни задължения, мощният 8-ядрен процесор ти осигурява производителността, от която се нуждаеш, като стартира бързо приложенията.
 
 
Създаден за забавление 2K
С батерия 8000 mAh (typical) няма нужда да се тревожиш, че ще останеш без заряд докато гледаш TV предавания и филми по време на пътуване. Също така, можеш да зареждаш други устройства, когато няма power bank, както и да увеличиш силата на звука от 100% на 200% чрез Sound Booster.
 
 
Креативност и комфорт
С придружаващата писалка скицираш, чертаеш и рисуваш с изключително ниско забавяне на реакцията, точно като на хартия. Виж всичко, което се появява на дисплея, докато вършиш домакинска работа или по време на дълги пътувания със сгъваемия (multi-angle) калъф. 
Paper Like Feeling
 
Усещане и вид на хартия
Сбогувай се с неприятните петна от пръсти, когато докосваш дисплея. Наслади се на гладката хартиена текстура на дисплея. Имаш чувството, че пишеш на хартия.
Quad Speakers
 
Богат звук. Изключително чисти разговори.
За чисти и приятни разговори. Системата от два микрофона намалява околните шумове и подобрява чистотата на гласа ти. 
8MP Camera
 
Камери 8MP
Предната камера разполага с широкоъгълен обектив 100°, за да се поберат повече лица в кадъра и да се наслаждаваш на по-естествени групови видео разговори ομαδικές βιντεοκλήσεις.

  • Характеристики
  • Модел NXTPAPER 11
  • Размер на дисплея 10.9 inches (27.7 cm)
  • Резолюция на дисплея 2000 x 1200 pixels
  • Технология на дисплея IPS
  • Операционна система Android 13
  • Модел процесор MediaTek MT8788
  • Тактова честота на процесора 2 GHz
  • Брой ядра на процесора 8
  • RAM памет 4 GB
  • Вградена памет 128 GB
  • Съвместима карта памет microSD до 1TB
  • Предна камера 8.0 megapixels
  • Задна камера 8.0 megapixels
  • Свързаност WiFi
  • Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Капацитет на батерията 8000 mAh
  • Тегло 469 g
  • Размери 25.9 x 16.3 x 0.7 cm
  • В комплекта Калъф / Active stylus (T-Pen) / Зарядно / Кабел за зареждане
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >