Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

59S UVC LED Portable Phone Sterilizer X1  

59S UVC LED Portable Phone Sterilizer X1

Преносим стерилизатор 59s, удобен за почистване, когато и където е необходимо, без вода и химикали!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3593401


Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Със сертификати FDA и SGS, UVC LED Portable Phone Sterilizer X1 на 59s ти позволява да се наслаждаваш на един по-здравословен живот с по-малки микроби по предметите около теб!

Става въпрос за едно леко (95g) и преносим стерилизатор, с вградена зарядна батерия. Може да се пренася лесно в чанта, раница или сак и работи с натискане на един бутон.

Sterilizer X1 разполага със специален чип трето поколение UV LEDs (260-280nm) с автономия 10000 часа. Технологията UVC LED се използва ширико в устройствата за дезинфекция и стерилизация в болниците в продължение на 60 години. Доказано е, че неутрализира  99,9% от микробите и бактериите, унищожавайки по естествен начин тяхната ДНК и РНК.

Вграденият умен сензор му позволява да се изключва автоматично, ако се обърне наобратно по време на стерилизацията.
59s UVC LED Portable Sterilizer X1
 
 
За дома, офиса или пътуването
UVC LED Portable Phone Sterilizer X1 на 59s те улеснява с натискането на един бутон. Използвай го, за да сканираш директно повърхността на смартфона, таблета, слушалките (hands-free), портмонето, клавиатурата, мишката, ключовете, маската си и др. Наслади се на по-здравословен живот с по-малко микроби около теб!
 
 
Преносим и практичен!
UVC LED Portable Phone Sterilizer X1 на 59s е лек (95g) и преносим (140mm x 69mm x 17mm), с вградена батерия (4W). Може да се съхранява лесно в чанта, раница или багаж. За дезинфекция, където е необходимо, дори когато си в движение!
 
 
С подписа на 59S
Специализирана в продуктите UV LED, 59S си сътрудничи с индустриални дизайнери от цял свят, за да реализира иновативни идеи и впечатляващи продукти. Благодарение на световното си признание, предлага продукти за стерилизация за дома, бизнеса, пътуването или здравеопазването.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >