Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Belkin Wireless Charger & UV Sanitizing  

Belkin Wireless Charger & UV Sanitizing

Безжично зарядно за устройства, които поддържат технология за безжично зареждане и UV стерилизатор за мобилни телефони или други малки предмети!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
139.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3597601

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
BOOST↑CHARGE™ UV Sanitizer & Wireless Charger е оригинално устройство с две функции: безжично зарядно 10W (съвместимо с технология Qi) и UV стерилизатор.

Оригиналното устройство на Belkin стерилизира мобилния ти телефон или други дребни вещи (напр. дистанционни, часовници, ключодържатели и др.), използвайки UV-C LEDs, които убиват 99,99% от бактериите за по-малко от 10 минути (върху предмети с непоресто външно покритие).

Постави и подравни съвместимото с технологията за безжично зареждане Qi мобилно устройство в горната част на BOOST↑CHARGE™ UV Sanitizer & Wireless Charger (напр. твоя iPhone, смартфон Samsung или друго Android устройство) и ще започне да се зарежда безжично. BOOST↑CHARGE™ UV Sanitizer & Wireless Charger позволява да стерилизираш предмети и да зареждаш мобилния си телефон едновременно (безжичното зарядно е съвместимо с устройства, които са защитени от калъфи с дебелина до 3mm).
Belkin BOOST↑CHARGE™ UV Sanitizer and Wireless Charger
 
 
Безжично зареждане 10W
Зареди безжично съвместимото си с технологията за безжично зареждане Qi устройство (напр. iPhone или Android устройство). Устройството за безжично зареждане на Belkin е съвместимо с калъфи с дебелина до 3mm. Можеш да зареждаш безжично мобилния си телефон, докато успоредно с това стерилизираш дребни вещи във вътрешността на BOOST↑CHARGE™ UV Sanitizer & Wireless Charger.
 
 
Безопасна стерилизация
Устройството на Belkin разполага във вътрешността си с UV-C LEDs, които убиват 99,99% от бактериите за по-малко от 10 минути (върху предмети с непоресто външно покритие). Предметите се стерилизират с помощта на ултравиолетово лъчение, не се използват високи температури, течности или химикали, така че изключително безопасно за околната среда и твоите вещи.

  • Характеристики
  • Съвместимост Smartphones
  • Тип Безжично зарядно
  • Цвят Бял
  • Други характеристики UV стерилизатор
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >