Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
UV Чанта за стерилизиране
ProductPhoto_1942603

Sentio UV Чанта за стерилизиране  

Sentio UV Чанта за стерилизиране

Практична чанта за стерилизиране на лични вещи, която използва ултравиолетова технология (UV).

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3507572
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Ултравиолетовата светлина (UV) е един изключително ефективен начин за стерилизиране, тъй като убива 99,9% от микробите и патогенните микроорганизми.

Технологията, която се използва широко в медицинската индустрия - за дезинфекция на медицински инструменти, машини или дори цели помещения - сега е на твое разположение под формата на практична чанта.

Използвай чантата, за да стерилизираш различни лични вещи, от продукти за лична хигиена или грим, до бебешки играчки и електронни устройства или всеки друг малък предмет, който използваш всеки ден. Постави вещите - независимо от материала на изработка - които желаеш в чантата, натисни специалния бутон и за 3 минути ще бъдат стерилизирани!
Sentio Sterilizer Bag UV
 
 
UV стерилизация
Ултравиолетовото лъчение (което излъчва една ултравиолетова лампа или в конкретния случай LEDs) има способността да неутрализира микроорганизми като микроби, бактерии, гъбички, дори и вируси. С чантата за UV стерилизация Sentio можеш да стерилизираш всички вещи, които използваш всекидневно (напр. продукти за красота, електронни устройстваς), лесно, бързо и ефективно.
 
 
За 3 минути!
Постави в чантата желаните предмети, които искаш да стерилизираш-дезинфектираш, независимо от материала на изработка (метал, стъкло, пластмаса, плат, керамика и др.), затвори ципа, натисни бутона и след 3 минути процедурата ще приключи. За идеален резултат, не поставяй вещи над другите.
 
 
Практична и удобна
Тъй като става въпрос за продукт под формата на стандартна чанта, е изключително практичен. Това означава, че може да се носи навсякъде, където е необходимо, в дома, на работа и на почивка, като можеш да дезинфектираш желаните предмети дори «on-the-go» (достатъчно е да я свържеш чрез вградения USB кабел към powerbank).
Sentio Sterilizer Bag UV Pockets
 
Много отделения и джобчета
Красивата и практична чанта за стерилизиране UV на Sentio разполага с различни джобчета и отделения за вещите ти, така че да са подредени и да се стерилизират ефективно.
Sentio Sterilizer Bag UV powerbank
 
Работи и с powerbank
В случай че искаш да стерилизираш или дезинфектираш някои вещи «on-the-go», чантата за стерилизиране UV на Sentio може да работи дори с един обикновен powerbank.
Sentio Sterilizer Bag UV get rid odors
 
Намалява миризмите
Сред предимствата на стерилизирането с използване на ултравиолетова светлина (което не включва висока температура или химикали) е намаляването на миризмите на дрехи, платове, играчки и други.

  • Характеристики
  • Материал Текстил
  • Дълбочина 12 cm
  • Ширина 25 cm
  • Височина 20 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >