Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Hisense QLED TV 65E7NQ 65" 4K Ultra HD  

Hisense QLED TV 65E7NQ 65" 4K Ultra HD

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1099.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4633431

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

BILLION+ SHADES OF VIVID COLOUR: зрително изживяване 4K UHD, безупречни цветни тонове, минималистичен дизайн, богати характеристики: QLED 4K TVs от серията E7NQ на Hisense предлагат подобрено ниво на забавление.

Идват с мощен 4-ядрен процесор за максимална оптимизация на картината (4K AI Upscaling), дисплей с технология QLED с Direct Full Array за по-голям контраст и впечатляваща яркост, технологии HDR (HDR10+) и Dolby Vision™ за по-дълбоки черни нюанси и блестящо бяло в зависимост от условията на осветеност, Game Mode Plus и ниска латентност MEMC за плавен gaming, дигитален асистент Alexa и поддръжка на гласови команди VIDAA Voice (Voice Remote), както и поддръжка на звук Dolby Atmos™, комбинирайки на безупречната картина със съответстващо качество на звука. 

С операционна система VIDAA TV (версия U6) за директен достъп до популярни платформи за съдържание (Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, Spotify и други), приложения, услуги и периферия.

С модерен дизайн, тънки рамки и дискретна стойка, QLED 4K TVs от серията E7ΝQ не само подобряват картината, но и естетиката на пространството ти.

Hisense QLED 4K TV E7 Series
4K Ultra HD
Резолюция
4K Ultra HD
4K UHD TV с резолюция 3840 x 2160 pixels, 4 пъти по-висока от резолюцията на един Full HD телевизор, за картина с високо качество.
VIDAA TV OS
Операционна система
VIDAA TV OS
С множество приложения, Linux-based VIDAA TV OS прави сърфирането по-лесно, предлага незабавен достъп до интернет и превръща телевизора в Smart Hub.
 Dolby Vision® & Dolby Atmos®
Технологии
Dolby Vision® & Dolby Atmos®
Smart TV съчетава невероятното качество на Dolby Vision® и Dolby Atmos® за уникално домашно кино изживяване, с по-ярки светли сцени и по-тъмни - пълни с детайли - сцени.
Wireless Connectivity
Безжична комуникация
Wi-Fi/Bluetooth®
В допълнение към Ethernet (LAN) и Bluetooth®, разполага също с Wi-Fi за бързо безжично свързване в мрежа. Поддържа Wi-Fi Direct и Anyview Cast, за да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
HDMI 2.0
Свързване
HDMI 2.0
Разполага с USB портове (2x USB 2.0), оптичен (S/PDIF), вход AV и 3,5mm Audio Out (за слушалки или колонки). Оборудван е още с 3 порта HDMI 2.0 (единият, от които с eARC).
 
 
Quantum Dot Colour
Изпитай визуално удоволствие с Quantum Dot Color. Всеки кадър е богат, жив и реалистичен, гарантирайки, че всички детайли се открояват, от най-фините до най-живите.
 
 
Dolby Vision™
Вдъхновено от технологията за кино, всеобхватното HDR решение на Hisense, включително 4K HDR Immersive и Dolby Vision™, предоставя светли нюанси до 40 пъти по-ярки и черни, 10 пъти по-тъмни от стандартно изображение, осигурявайки по-ярки цветове, дълбок контраст и много по-реалистична картина.
 
 
Dolby Atmos™
Dolby Atmos® предоставя най-доброто завладяващо изживяване при слушане, което ти позволява да усещаш и чуваш звуци от всички посоки. Наслаждавай се на естествен и достоверен звук. Толкова е реалистично, че всеки момент ще се чувстваш така, сякаш наистина си там.
 
 
VIDAA Smart TV
С новата платформа VIDAA Smart, предлага най-интуитивната, напълно адаптивна и сигурна операционна система, която ти позволява да гледаш любимото си съдържание по свой начин. Достъпвай всичко, което обичаш от Disney+, Netflix, Prime Video, YouTube и други.
 
 
Smooth Motion
Справянето с движението е едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени телевизорите. За да го преодолеят, от Hisense разработват Smooth Motion, с поддръжката на AI процесора, телевизорът може бързо да разпознава движещи се обекти и да реконструира цифрово отделни пиксели, за да осигури плавно движение.
 
 
4K AI Upscaler
4K AI Upscaler на Hisense гарантира, че всичко, от стари класики до модерно стрийминг съдържание, получава кристално чисто 4K преобразяване, превръщайки обикновеното в необикновено изживяване при гледане.
 
 
AI Sports Mode
Влез в действието със спортния режим, където всяко стръкче трева, всяка нотка в гласа на коментатора и всеки възглас от трибуните оживяват със зашеметяваща яснота. Завладяващи спортове, интелигентно пригодени за изживяване на стадион от комфорта на твоя дом.
 
 
Adaptive Light Sensor
Бориш ли се с околната светлина по време на любимия си филм? Адаптивният светлинен сензор на Hisense регулира яркостта на екрана. Независимо дали е обяд или полунощ, ще се насладиш на безупречна яснота и комфорт, съобразени със средата.
 
 
Filmmaker Mode
Filmmaker Mode е режим на изображение, предназначен да намали обема на постпродукционната обработка, прилагана към филми и телевизионни предавания. Така че можеш да се наслаждаваш на съдържание, както го е предвидил режисьорът.
 
 
Game Mode Plus
Game Mode PLUS е твоят билет за завладяващ gaming. Разполагайки с панел 60Hz с променлива честота на опресняване и ниска латентност MEMC, преодолява пропастта между видеокарта и монитор. Кажи сбогом на лагването и се наслади на плавен gaming, в който ще покажеш уменията си.
 
 
Game Bar
Влез в контролния панел на игрите — Game Bar. На разположение имаш показатели в реално време като FPS, HDR и VRR. Регулирай позицията на екрана или съотношението в движение. Всичко е свързано с наличието на данни и контроли, за да оптимизираш играта си. Наслаждавай се на прецизност и предимство пред останалите.
 

  • Характеристики
  • Диагонал Range От 55" до 65"
  • Вид QLED-TV
  • Диагонал 65 inches (165.1 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Технология на дисплея QLED
  • Честота на опресняване 60 Hz
  • Smart TV Да
  • WiFi Да
  • Цифров приемник DVB-C/DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S2
  • Енергиен клас E
  • Мощност на колоните 2 x 10 Watt
  • Bluetooth Да
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xS/PDIF, 1xOptical Out, 1xCI Slot, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
  • Тегло (с поставката) 15 kg
  • Размери с поставката 145.3 x 89.7 x 30 cm
  • VESA 400 x 300
  • Други характеристики Quantum Dot. HDR 10+. HLG. Dolby Vision. Light Sensor. Anyview Cast
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >