Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Hisense QLED TV 65E7NQ PRO 65" 4K Ultra HD  

Hisense QLED TV 65E7NQ PRO 65" 4K Ultra HD

Телевизор UHD (3840 x 2160 pixels) тип Direct Full Array с Quantum Dot и поддръжка на HDR10+ и Dolby® Vision IQ, звук Dolby Atmos® и DTS® Virtual:X™. С VIDAA U7.6 SMART OS!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1399.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4633520

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С четири пъти повече пиксели от FHD телевизор, серията QLED 4K TV E7 PRO предлага изключително ясна картина благодарение на технологиите Direct Full Array и Quantum Dot.

Технологията Direct Full Array разпределя фоновото осветление равномерно за по-балансирано черно и още по-реалистични цветове. А благодарение на технологията Quantum Dot, предоставя повече от милиард "живи" нюанси с максимална точност за съдържание, което те поставя в центъра на действието.

Телевизорът поддържа също усъвършенстваните технологии Dolby® Vision IQ и Adaptive HDR10+. В комбинация с високоговорителите и вградения subwoofer (2x 10 W и 20W), които поддържат звук Dolby Atmos® и DTS® Virtual:X™, телевизорът ти позволява да се наслаждаваш на завладяваща картина и звук от комфорта на дивана. С AI 4K Upscaler също можеш да гледаш картина с изключително качество, дори ако наличното съдържание е с по-ниска резолюция.

Ако ти харесва да играеш игри на телевизора, с Game Mode Pro, технологията VRR (AMD FreeSync® Premium) и честотата на опресняване 144 Hz, ще откриеш, че усещането за потапяне е по-истинско от всякога! Имаш на разположение една от най-умните операционни системи на пазара, VIDAA Smart OS, която улеснява разглеждането на функциите и дава по-бърз достъп до всички приложения и интернет. Благодарение на интелигентните функции, VIDAA Smart OS превръща телевизора в smart hub.

Hisense QLED 4K E7 PRO Series
Резолюция
4Κ Ultra HD
Телевизорът разполага с панел с четири пъти по-висока резолюция от Full HD (3840 x 2160 pixels), за да се наслаждаваш на картина с невероятно качество.
VIDAA Smart OS
Операционна система
VIDAA Smart OS
С множество приложения, Linux-based VIDAA Smart OS прави сърфирането по-лесно, предлага незабавен достъп до интернет и превръща телевизора в Smart Hub.
Dolby Vision
Стандарт HDR
Dolby Vision® IQ и HDR10+ Adaptive
Телевизорът поддържа съдържание с високо качество HDR с Dolby Vision® IQ и HDR10+, технологии, избрани от известни режисьори от цял ​​свят.
Безжично свързване
WiFi и Bluetooth®
Телевизорът разполага с dual-band WiFi 802.11/a/b/g/n/ac, DLNA и Bluetooth® 5.0 за свързването му с безжични мрежи и устройства.
Hisense UHD TV A6 Series
Кабелно свързване
HDMI™ 2.1, RJ45, USB Type-A, eARC
Разполага с 4 порта HDMI 2.1 (2x HDMI@144Hz, като единият поддържа eARC, 2x HDMI@60Hz), 2x порта USB Type-A, RJ45 (Ethernet), S/PDIF (Optical), CI Card Slot, Headphone и вход AV.
 
 
Невероятна, професионална картина!
С технологиите Direct Full Array и Quantum Dot ще се наслаждаваш на повече от милиард "живи" нюанси с максимална точност, за да се почувстваш в центъра на действието. А усещането за потапяне се засилва с технологиите за изображение Dolby® Vision IQ и Adaptive HDR10+, както и аудио технологиите Dolby Atmos® и DTS® Virtual:X™.
 
 
Full Array Local Dimming
Някога забелязвал ли си мътни изображения на телевизора си? С Full Array Local Dimming всяка сянка става по-дълбока, цветовете изпъкват, а сцените стават по-ясни.
 
 
Quantum Dot
Пред очите ти се разкрива един нов свят от цветове. Над един милиард цветови нюанса с максимална точност, създават свят, който е по-интензивен и реалистичен.
 
 
144Hz Game Mode Pro
144Hz Game Mode Pro се активира автоматично, когато бъде открита връзка gaming чрез ALLM. 144Hz VRR допълнително подобрява gaming изживяването с ултра ниско забавяне на входа. Накъсването на изображението остава в миналото благодарение на AMD FreeSync® Premium, за най-детайлното gaming изживяване досега.
 
 
Gaming in Dolby
Dolby преобразява играта. Стани свидетел на несравнима графика и се потопи в завладяващ звук. Виждай по-ярко, чувай по-ясно и играй както никога досега.
 
 
Total HDR Solution
Total HDR Solution декодира всеки формат, от Dolby Vision IQ до HDR10+, което води до перфектни детайли, подобрени цветове и по-дълбоко черно, независимо от съдържанието. Гледай съдържание с ослепителни детайли, всеки път.
 
 
Dolby Vision® IQ
Dolby Vision® вече е още по-добър с Dolby Vision IQ, способен на видео с по-висока резолюция, още по-ярки цветове и по-широка гама от светлинни ефекти. Същите HDR резултати с най-високо качество, както преди, с допълнителното предимство от динамично адаптиране на сцената към околната светлина, коригиране на детайлите и осветяване на тъмните сцени за оптимална картина, независимо какво се случва навън.
 
 
Dolby Atmos®
Dolby Atmos® предоставя най-доброто завладяващо изживяване при слушане, което ти позволява да усещаш и чуваш звуци от всички посоки. Наслаждавай се на естествен и достоверен звук. Толкова е реалистично, че всеки момент ще се чувстваш така, сякаш наистина си там.
 
 
Вграден субуфер
За да усили Dolby Atmos® & DTS® Virtual X, телевизорът E7N PRO разполага с мощен вграден събуфер с настройка на звука  surround 2.1, създавайки наистина завладяващо аудио изживяване, което можеш да почувстваш.
 
 
Game Bar
С Game Bar виждаш на екрана показатели в реално време като FPS, HDR и VRR. Регулирай позицията на екрана или съотношението в движение. Всичко е свързано с наличието на данни и контроли, за да оптимизиращ играта си. Наслаждавай се на прецизност и предимство пред останалите.
 
 
VIDAA U7 SMART OS
Операционна система, разработена от Hisense с уникални стандарти за сигурност на личните данни. Предоставя безкрайно съдържание от любими платформи и приложения, които могат да отговорят на всяко изискване. В допълнение, уникални приложения и платформи за съдържание, специално проектирани и разработени от Hisense в сътрудничество с FIFA, UEFA, NBA, NFL и др.

  • Характеристики
  • Диагонал Range От 55" до 65"
  • Вид QLED-TV
  • Диагонал 65 inches (165.1 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Технология на дисплея QLED
  • Честота на опресняване 144 Hz
  • Smart TV Да
  • WiFi Да
  • Цифров приемник DVB-C/DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S2
  • Енергиен клас F
  • Мощност на колоните 2 x 10 Watt + 20 Watt
  • Bluetooth Да
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xS/PDIF, 1xOptical Out, 1xCI Slot, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
  • Тегло (с поставката) 19.3 kg
  • Размери с поставката 145.4 x 89.4 x 30 cm
  • VESA 400 x 300
  • Други характеристики Quantum Dot. HDR 10+ Adaptive. HLG. Dolby Vision IQ. 4K HDR Immersive. Anyview Cast
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >