Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

LG QNED TV QNED826 55" 4K Ultra HD  

LG QNED TV QNED826 55" 4K Ultra HD

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1999.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4211138

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Върховното 4K изживяване е тук. Благодарение на съвременната технология Quantum Dot NanoCell Color, QNED826RE 4K Smart TV на LG предлага невероятно изживяване при гледане с по-дълбоко черно, по-точно възпроизвеждане на цветовете с по-голям контраст и яркост!

Разполагайки със своята собствена цветна технология Quantum Dot NanoCell, този телевизор открива нова ера в качеството на картината с богати и точни цветове за впечатляваща картина. 

По този начин, могат да се осигурят 100% обем и постоянство на цветова, да се елиминира променята на цветовете при широки зрителни ъгли, като се гарантират, че всеки в стаята може да се наслади на най-доброто качество на картината.

 
 TV LG 50'' 50QNED826RE
UHD
Резолюция на дисплея
Ultra HD
4K Ultra HD е четири пъти по-висока резолюция от Full HD (3840 x 2160 pixels) за прожекции с невероятна рязкост и качество като на кино, благодарение на Cinema HDR и FILMMAKER MODE™.
120Hz Refresh Rate
Честота на опресняване
120Hz
Благодарение на честотата на опресняване 120Hz, реагира за части от секундата, като същевременно поддържа висока резолюция 4K.
webOS Smart TV
Операционна система
webOS Smart TV
Използването на телевизора е лесно с операционната система webOS и усъвършенствания процесор, тъй като преминаваш от една функция към друга, без да променяш дисплея.
HDMI 2.1
Интерфейс на свързване
HDMI 2.1 & eARC
Свържи 4K UHD TV чрез HDMI 2.1 или eARC и подобри цифровото съдържание с по-високи честоти на опресняване и по-плавно движение, особено във видеоигрите (изисква се съвместим източник).
Pictogram-5-LG-Qned826RE-wf5-bt5
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi 5 & Bluetooth 5.0
Освен с Ethernet, USB портове и Bluetooth 5.0, разполага и с Wi-Fi 802.11ac за по-бързо безжично свързване в мрежа, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели! 
 
 
NanoCell среща Quantum Dot
Технологията Quantum Dot NanoCell (QNED) осигурява по-впечатляваща картина благодарение на комбинацията от NanoCell и Quantum Dot. Тази невероятна комбинация от технологии подобрява възпроизвеждането на цветовете, за да създаде по-богати и по-точни цветове.
 
 
Dimming Pro
LG QNED използва мощни алгоритми за дълбоко обучение (deep-learning) за подобряване на контрастното съотношение и на яркостта за отчетливи естествени изображения, като същевременно минимизира ефекта на ореола.
 
 
Перфектно изживяване при гледане
Процесорът α7 Gen6 AI осигурява разтърсващо преживяване, което е адаптирано спрямо твоите предпочитания. AI 4K Upscaling и AI Tone Mapping подобряват контраста и резолюцията за оптимални детайли, докато Fore/Background Effect Enhancement и Dynamic Vivid увеличават максимално дълбочината на полето и цветовото представяне за изключително реалистична картина.
 
 
Максимално забавление
Технологията за висок динамичен обхват на LG, HDR10 Pro, автоматично регулира яркостта на екрана и подобрява нормалното HDR съдържание, за да разкрие повече детайли и острота във всяко изображение. FILMMAKER MODE™ деактивира изглаждането на движението, като запазва оригиналните пропорции, цветове и кадрови честоти. По този начин оригиналната визия на режисьора е точно предадена, така че можеш да се насладиш на филма, както трябва!
 
 
Мощност за игри
Gaming на следващо ниво с поддръжка на AMD FreeSync, Dolby Vision® HDR в 4K при 120Hz и VRR, ALLM и eARC с най-новите спецификации на стандарта HDMI 2.1, които помагат за намаляване на замъгляването при движението, осигурявайки плавни и синхронизирани графики с висока резолюция. Game Optimizer съхранява всички настройки за игрите ти в едно лесно за използване меню, а Gaming Dashboard ти дава бърз достъп до текущите настройки. С GeForce Now можеш да стриймваш любимите си игри директно от телевизора!
 
 
Smart и удобство при използване
Поддръжката на Google Assistant, Amazon Alexa, Apple AirPlay, HomeKit и други, прави работата с телевизора и свързаните устройства по-бърза и удобна от преди. Със спортното известие ще виждаш най-новите разработки на любимите си спортни събития, докато гледаш нещо друго, а всеки член на семейството ще се радва на персонализирани препоръки и приложения, с използването на профили.
TV LG 65" 65 QNED996 filmmaker
 
FILMMAKER MODE
Режимът FILMMAKER MODE™ деактивира изглаждането на движението, като запазва оригиналните пропорции, цветове и кадрови честоти. По този начин оригиналната визия на режисьора е точно предадена, така че да можеш да се насладиш на филма, както трябва.
TV LG 65" 65 QNED996 gameopt
 
Game Optimizer
Game Optimizer позволява на потребителите бързо да избират и прехвърлят между различните функции за gaming, като например предварително зададени настройки на дисплея, осигурявайки по-добро изживяване, без значение какъв вид игра играят.
TV LG 65" 65 QNED996 thinkq
 
ThinQ AI
LG ThinQ AI ти помага да използващ телевизора по най-удобния начин. Управлявай свързания си дом и се наслаждавай на персонализирано забавление с помощта на гласов асистент по твой избор.
TV LG 65" 65 QNED996 ai sound pro
 
AI Sound Pro
Чрез получаване на данни от повече от 17 милиона звукови точки, процесорът идентифицира гласове, ефекти и честоти, така че може да оптимизира звука в съответствие с аудиожанра. А новата функция "Автоматично регулиране на силата на звука" поддържа постоянни нива на гласовете при различните типове съдържание.

  • Характеристики
  • Диагонал Range От 55" до 65"
  • Вид QNED
  • Диагонал 55 inches (139.70 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Честота на опресняване 120 Hz
  • Цифров приемник DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Smart TV Да
  • WiFi Да
  • Мощност на колоните 20 Watt
  • Енергиен клас E
  • Процесор α7 Gen6 AI Processor 4K
  • Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.0, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
  • Тегло (с поставката) 19.3 kg
  • Размери с поставката 123.6 x 74.6 x 26 cm
  • VESA 300 x 300
  • Други характеристики Smart apps: Disney+ / Netflix / Youtube / Apple TV / Prime Video / Airplay 2. Amazon Alexa / ThinQ AI. HDR 10 Pro
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >