Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Neo QLED 4K TV 75QN90B 75" 4K Ultra HD
ProductPhoto_1942603

Samsung Neo QLED 4K TV 75QN90B 75" 4K Ultra HD  

Samsung Neo QLED 4K TV 75QN90B 75" 4K Ultra HD

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
4799.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3940098

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

4K в цялото си величие: Със серията QN90Β и дисплей Neo QLED, Samsung създава най-въздействащо 4K изживяване досега!

Моделите от серията включват мощния Neo Quantum 4K процесор на Samsung, технология Quantum HDR за живи цветове, както и новите Quantum Mini LED, които са 1/40 от размера на стандартните LED, предоставяйки максимален контрол на осветлението. Наслади се на всеки детайл с невероятно 4K качество, при 120 кадъра в секунда (чрез HDMI 2.1).

Предоставя възможности за подобряване на gaming изживяването, като AMD FreeSync Premium Pro™ и Game Bar, както Super Ultrawide Gameview, което се среща обикновено само при gaming мониторите.

Разбира се, не отсъстват и модерните технологии на Samsung (Object Tracking Sound Lite, Adaptive Picture, Eye Comfort Mode и т.н.), съчетани с впечатляващия 4 Bezel-less Samsung NeoSlim Design!

 
Samsung N90BATXXH
4K UHD
Резолюция
UHD
Това е познатата на всички резолюция 4K 3840 x 2160 pixels, която осигурява 4 пъти по-голяма детайлност в сравнение с Full HD.
Tizen
Операционна система
Tizen™
Linux-based операционната система Tizen™ осигурява лесен достъп до много приложения и усъвършенствани функции за забавление, като е много лесна за използване.
Motion Xcelerator Turbo+
Честота на опресняване
Motion Xcelerator Turbo+
Технологията Motion Xcelerator Turbo+ (40 ~ 120Hz) осигурява гладко движение в екшън сцените, като успоредно с това запазва високата рязкост.
Samsung N90BATXXH
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi 802.11ac
Освен с порт Ethernet (LAN) и Bluetooth 5.2, разполага с Wi-Fi 802.11ac за бързо безжично свързване в мрежа, поддръжка Mirroring и DLNA, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
HDMI ConnectShare
Интерфейс на свързване
4x HDMI и ConnectShare™
Свързвай източници като конзоли, Blu-ray, soundbars, USB флашки и външни дискове с любими филми. Сега имаш всичко на екрана на твоя UHD TV!
 
 
Технология Quantum Matrix
Еволюцията на Neo QLED е неразривно свързана с технологията Quantum Matrix, която управлява прецизно ексклузивния нов светодиод Quantum Mini LED. С точен контрол върху светлината, излъчвана от подсветката на телевизора, можеш да се насладиш на страхотни детайли, както в най-тъмните, така и в най-светлите сцени.
 
 
Процесор Neo Quantum 4K
Мощният квантов процесор на Samsung с алгоритъм deep learning ти предоставя най-прецизното и адаптивно изживяване, което можеш да си представиш. Процесорът оптимизира предаването на съдържание сцена по сцена, за да подобри качеството на картината. Мощното 4K AI мащабиране гарантира, че винаги получаваш пълна 4K резолюция.
 
 
Режим EyeComfort
Уникалният режим EyeComfort на Samsung запомня локалните часове на залез и изгрев и ги използва, за да коригира автоматично яркостта на екрана. След залез слънце яркостта и интензитета на цветове се редуцира, за да не дразни очите ти и да те предразположи към релакс и почивка.
 
 
Триизмерна дълбочина на изображението с Real Depth Enchancer
Teхнологията Real Depth Enhancer използва знанието за това как човешките очи обработват дълбочината на изображенията чрез увеличаване контраста на предния план. Ако гледаш документален филм за дивата природа, гънките по кожата на слона ще бъдат максимално ясни, а фонът ще остане същия, с увеличаване на разстоянието – точно както би го видял на живо.
Multi View
 
Multi View
Гледай какво има на телевизора и на дисплея на мобилния ти телефон едновременно. Независимо дали следиш резултати от спортни срещи или гледаш видео с гейминг трикове, просто свържи телефона си и гледай множество екрани както никога преди. * Поддържа смартфони с операционни системи Android и iOS.
HDR Gaming
 
HDR Gaming
Благодарение на сертифицираната технология AMD FreeSync Premium Pro™, забавянето на входящия сигнал и накъсването на картината са редуцирани, така че да можеш да се насладиш на превъзходно гейминг изживяване, HDR качество и повече победи в любимите ти игри.
Q-Symphony
 
Q-Symphony
Потопи се в перфектно синхронизирания звук на високоговорителите на телевизора и твоя soundbar, които работят в пълна хармония. Q-Symphony осигурява уникален синхрон между високоговорителите на телевизора и твоя soundbar, които заедно създават по-добър съраунд ефект. *Функцията Q-Symphony е налична само за съвместим с нея soundbar.

  • Характеристики
  • Диагонал Range От 70" и нагоре
  • Вид Neo QLED TV
  • Диагонал 75 inches (190.5 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Честота на опресняване 100 Hz
  • Цифров приемник DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Smart TV Да
  • WiFi Да
  • Енергиен клас F
  • Мощност на колоните 60 Watt
  • Обработка на сигнал Neo Quantum Processor 4K
  • Bluetooth Bluetooth 5.2
  • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.2, RJ- 45 (Ethernet)
  • Тегло (с поставката) 44.9 kg
  • VESA 400 x 400
  • Други характеристики Netflix / Youtube / Prime Video. Безжично предаване. Local Dimming. Quantum HDR 2000. Twin Tuner
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >