Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X OLED TV TXV-O5585 55" 4K Ultra HD  

Turbo-X OLED TV TXV-O5585 55" 4K Ultra HD

Това, което търсиш, без компромиси: уникално качество на изображението 4K OLED в 55" със самоосветяващи се пиксели, Dolby Vision™ и HDR10 технологии, звук Dolby Atmos® и операционна система Google TV и HDMI 2.1!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1999.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4387511

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Реалистични цветове без загуба на светлина, абсолютно черно и широк зрителен ъгъл: предоставяйки спираща дъха картина, 55" 4K OLED Google TV Turbo-X TXV-O5585 превръща ежедневието ти в безпрецедентно кино изживяване!

Идва с 4-ядрен процесор за максимална оптимизация на изображението, панел с OLED технология за естествени цветове и висока яркост, технологии Dolby Vision® и HDR (HDR10, HLG), технологии MEMC и Auto Low Latency Mode (ALLM) чрез HDMI 2.1, поддръжка на Super Resolution за подобряване на съдържанието, Micro Dimming за пълен контрол на контраста, дигитален асистент Google Assistant и поддръжка на гласови команди, както и аудио технология Dolby Atmos® - така че невероятната картина да се придружава от звук със също толкова добро качество.

Разполага с операционна система Google TV™ за директен достъп до популярни платформи със съдържание (Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, Spotify и други), приложения, услуги и периферия.  

С модерен дизайн, тънки рамки и дискретна стойка (Pedestal), 55" Turbo-X TXV-O5585 предлага невероятно изживяване при гледане!

Turbo-X 55" TXV-O5585
4K Ultra HD
Резолюция
4K Ultra HD
С резолюция 4K (3840 x 2160 pixels), телевизорът показва 4 пъти повече детайли в сравнение с един Full HD TV.
Google TV
Операционна система
Google TV™
Преглеждай 700000+ филми и телевизионни предавания от всички услуги за стрийминг, които използваш, събрани на едно място и организирани по тема и жанр, въз основа на твоите интереси.
 Dolby Vision® & Dolby Atmos®
Технологии за звук / картина
Dolby Vision® & Dolby Atmos®
Smart TV съчетава невероятното качество на Dolby Vision® и Dolby Atmos® за уникално зрително изживяване, с по-ярки и по-тъмни - пълни с детайли - сцени.
Wi-Fi + Bluetooth
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi
Освен с Ethernet (LAN) и Bluetooth®, разполага и с Wi-Fi за бързо безжично свързване в мрежа, поддръжка Mirroring и DLNA, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
HDMI 2.1 Connectivity
Свързване
3x HDMI 2.1
Телевизорът е оборудван с портове USB (2x), Digital Audio (оптичен) и Audio Line Out (изход за слушалки), както и с 3x HDMI 2.1 и поддръжка на HEVC (H.265).
 
 
Резолюция 4K Ultra High Definition
Когато имаш 4K UHD резолюция в 55 инча, това означава 4 пъти по-добро качество на изображение от Full HD. Резолюцията 3840 x 2160 pixels ти позволява да гледаш филми и сериали, най-добрите документални филми на National Geographic, видеа в YouTube, спорт и да играеш любимите си игри, наслаждавайки се на по-реалистични детайли от всякога!
 
 
Висок контраст, невероятна прецизност!
Благодарение на милионите самоосветяващи се пиксели, които могат да произведат перфектно черно и по-прецизни нюанси, Turbo-X OLED Google TVs осигуряват наистина невероятно качество на картината. За разлика от LED TVs, които имат ограничени възможности поради технологията на подсветката, имат способността да осигурят изключителен реализъм и уникални форми. Резултатът е незабравимо изживяване при гледане!
 
 
По-умен процесор
Подобреният дизайн среща високата производителност в Turbo-X 4K ΟLED Smart Android TV. 4-ядреният процесор обединява сили с Android TV, осигурявайки вълнуващо изживяване. Благодарение на Android на телевизора си, можеш да браузваш, да инсталираш и отваряш приложения и да гледаш on-demand видео лесно и забавно. Също така оптимизира качеството на съдържанието, за да ти предостави невероятна детайлност и дълбочина на изображенията.
 
 
Технология MEMC
Технологията MEMC вмъква интерполирани кадри между реалните изображения, когато съдържанието се характеризира с ниска кадрова честота (low framerate) за премахването на явления като screen tearing и juddering, така че да се възпроизвеждат по-гладко бързите сцени и движения по време на спортни събития, моторни спортове и т.н.
 
 
Micro Dimming за перфектен контраст
Micro Dimming подобрява значително контраста на Turbo-X 4K UHD OLED Google TV, използвайки алгоритъм, който анализира всеки пиксел, идентифицирайки тъмните и светлите зони. След това ги коригира съответно, осигурявайки невероятен контраст и реалистично качество на картината — за наистина превъзходно изживяване при гледане.
 
 
Dolby Vision® и Dolby Atmos®
Технологиите от Dolby Laboratories, Dolby Vision® и Dolby Atmos®, ти позволяват да се наслаждаваш на съдържание с безпрецедентен реализъм. Dolby Vision® предлага големи подобрения като по-широк диапазон на яркостта и дълбочина на цвета. Включва точни метаданни за всеки кадър, така че можеш да гледаш сцените така, както ги е предвидил режисьорът на всеки филм. В същото време Dolby Atmos® осигурява звуково изживяване с абсолютна прецизност, обграждайки пространството със спиращ дъха 3D звук.
 
 
Super Resolution
С технологията Super Resolution се наслаждаваш на забавление, равно на 4K качество, независимо от съдържанието или източника. Процесорът на телевизора използва специален алгоритъм за разрешаване на артефактите от мащабиране на видео с ниска разделителна способност, като интелигентно пресъздава изгубени текстури за по-реалистични изображения.
 
 
Бързо опресняване на картината с панел 100Hz
Сбогувай се със забавянето и "замръзването" на картината, за да се насладиш на забавление на следващото ниво. Честотата на опресняване 100 Hz се грижи за нежеланото забавяне на входа и осигурява изображение без изкривяване, както и невероятна игра с изключително плавно действие. Открий дори най-малкия детайл с изключителна прецизност, по-ефективно движение и стабилни - без размазване - изображения.
 
 
Auto Low Latency Mode (ALLM)
ALLM (Auto Low Latency Mode) е функция, която позволява на телевизора автоматично да превключва в определения от него режим на игра, когато бъде избран входа на игралната конзола. Също така позволява на една игрова конзола (напр. PlayStation®5 или Xbox Series X|S), на PC или друго устройство да изпраща сигнал на екрана да зададе режим с ниска латентност за gaming.
On Demand Content
 
Любимото ти съдържание на едно място!
Гледай сериали, филми и оригинални програми чрез Netflix, наградени продукции в Amazon Prime, ексклузивно съдържание в Apple TV+ и съдържание от създателите на Disney+ (за достъп до функциите на горепосочените услуги е необходим активен абонамент).
On Demand Content
 
Достъп до богато спортно съдържание
Turbo-X 4K Smart TVs предоставят изключителни възможности що се отнася до спортно съдържание, тъй като комбинират on demand, но и предавания на живо с неповторимо изживяване при гледане. С възможност за инсталиране на популярни платформи (напр. EON TV) имаш най-добрите събития от баскетбол, футбол, тенис, моторни спортове и други, в съчетание с богато информационно и развлекателно съдържание (необходим е активен абонамент и съответен програмен пакет).Google Assistant
 
Hey, Google!
Дигиталният асистент Google Assistant се намира вече в ядрото на Google TV, следователно и в твоя Turbo-X 4K OLED TV! Готов е да приеме и изпълни всяка твоя гласова команда - за контрола на функциите на телевизора, безпроблемното търсене и възпроизвеждане на съдържание, за откриването на информация в интернет и за комуникацията ти с други smart устройства.
Minimal Design
 
Тънък дизайн
4K зрителното изживяване се съчетава с елегантния дизайн: Turbo-X OLED 4K UHD Google TVs разполагат с изключително тънък профил, който им позволява без усилие да станат едно цяло с интериора ти, придавайки минималистична нотка. С или без красивата и практична стойка, привличат погледите и подчертават пространството по най-красивия начин, докато се наслаждаваш на любимото си съдържание.
HbbTV
 
Влез в света на HbbTV
Съвместим е с услугата хибридната платформа за излъчване HbbTV, която ти позволява да преглеждаш електронен гайд за предишни или следващи програми, да гледаш on-demand предавания през телевизионния приемник, без допълнителни приложения или допълнителни устройства.
Chromecast with Google TV
 
Chromecast чрез Google TV
Технологията Chromecast ти позволява да предаваш на телевизора съдържание директно от PC или от смартфона си — лесно и без кабели - можеш да изпращаш безжично аудио-визуални материали, без да натоварваш устройствата си по никакъв начин. Поддържа се от най-популярните услуги от този вид като Netflix, YouTube и Spotify.

  • Характеристики
  • Диагонал Range От 55" до 65"
  • Вид OLED TV
  • Диагонал 55 inches (139.70 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Честота на опресняване 100 Hz
  • Smart TV Smart Android
  • WiFi Да
  • Цифров приемник DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Мощност на колоните 2 x 12 Watt
  • Bluetooth Да
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, Bluetooth, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
  • Енергиен клас G
  • Размери с поставката 123.8 x 76.5 x 22.9 cm
  • VESA 200 x 200
  • Други характеристики Smart apps: Android TV / Netflix / Youtube / Prime Video. Chromecast. Dolby Vision. HDR 10
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >